yok yokkk gökalpin pederinki de 2.0 di yannış hatırlamıosam hemide tüplü versionu otomatik valaa gerçi kendisine bi soralım biz gene bi yannışlık olmasın euheueh mevrikkkk nerdesin yahuuu
Arkadaşlar İzmir buluşmasına ilgi bu kadarcık mı....?
Alıntı yapılan: arl_38honda - Aralık 21, 2006, 10:45:57 ÖÖArkadaşlar İzmir buluşmasına ilgi bu kadarcık mı....? ben de gelmek isterdim ama ehliyeti polislere kaptırdım peder anlamasın diye de arabayı abime verdim. foça da dinleniyo şimdi sevgili civic
Alıntı yapılan: timmaah - Aralık 22, 2006, 07:26:42 ÖSyok yokkk gökalpin pederinki de 2.0 di yannış hatırlamıosam hemide tüplü versionu otomatik valaa gerçi kendisine bi soralım biz gene bi yannışlık olmasın euheueh mevrikkkk nerdesin yahuuu Heheheh bizdeki de otomatik fekat tüpsüz, tüplü olanlar daha iyi gidiyomuş diye duydum
Alıntı yapılan: murataraci - Aralık 22, 2006, 08:13:34 ÖSAlıntı yapılan: arl_38honda - Aralık 21, 2006, 10:45:57 ÖÖArkadaşlar İzmir buluşmasına ilgi bu kadarcık mı....? ben de gelmek isterdim ama ehliyeti polislere kaptırdım peder anlamasın diye de arabayı abime verdim. foça da dinleniyo şimdi sevgili civic geçmiş olsun yaa neden aldılar ehliyeti yahuu
Alıntı yapılan: timmaah - Aralık 22, 2006, 08:46:59 ÖSAlıntı yapılan: murataraci - Aralık 22, 2006, 08:13:34 ÖSAlıntı yapılan: arl_38honda - Aralık 21, 2006, 10:45:57 ÖÖArkadaşlar İzmir buluşmasına ilgi bu kadarcık mı....? ben de gelmek isterdim ama ehliyeti polislere kaptırdım peder anlamasın diye de arabayı abime verdim. foça da dinleniyo şimdi sevgili civic geçmiş olsun yaa neden aldılar ehliyeti yahuu sağol kardeş, alkollü yakalandık ya içtiğimiz de bişe olsaydı, 0.57 çıktı. 0.50 sınır zaten yalvardım yakardım dil döktüm o kadar dinlemediler aldılar ehliyeti. haziranda alcaz geri nasipse
Alıntı yapılan: murataraci - Aralık 22, 2006, 08:55:28 ÖSAlıntı yapılan: timmaah - Aralık 22, 2006, 08:46:59 ÖSAlıntı yapılan: murataraci - Aralık 22, 2006, 08:13:34 ÖSAlıntı yapılan: arl_38honda - Aralık 21, 2006, 10:45:57 ÖÖArkadaşlar İzmir buluşmasına ilgi bu kadarcık mı....? ben de gelmek isterdim ama ehliyeti polislere kaptırdım peder anlamasın diye de arabayı abime verdim. foça da dinleniyo şimdi sevgili civic geçmiş olsun yaa neden aldılar ehliyeti yahuu sağol kardeş, alkollü yakalandık ya içtiğimiz de bişe olsaydı, 0.57 çıktı. 0.50 sınır zaten yalvardım yakardım dil döktüm o kadar dinlemediler aldılar ehliyeti. haziranda alcaz geri nasipse çok üzüldüm yaa valla yasık olmuş yok yere gitmiş ehliyet ben de ehliyeti alalı 2 sene oldu daha ama şimdiye kadar 2 kere durdurdular vala hergün arabanın tepesindeyim ve ayda 2 kes en az uzun yol yapıorum şansıma heralde tekrar çok geçmiş olsun kardeşim
İzmir katılım Pisti yöneticilerinden aldığım bir duyumdur...Tomsfed ile bağlantısı olmayan bir program sadece sayı ve katılıma bağlı kendi aramızda yapılacak bir drag olacak..