Gönderen Konu: İzmir'de bir Buluşma daha düzenleyelim mi?  (Okunma sayısı 19376 defa)

Onu-R

Ynt: İzmir'de bir Buluşma daha düzenleyelim mi?
« Yanıtla #50 : Aralık 22, 2006, 07:38:28 ÖS »
yok yokkk gökalpin pederinki de 2.0 di yannış hatırlamıosam hemide tüplü versionu otomatik valaa  :dissiz
gerçi kendisine bi soralım biz gene bi yannışlık olmasın euheueh :dissiz mevrikkkk nerdesin yahuuu  ](*,)  ](*,)

Heheheh bizdeki de otomatik fekat tüpsüz, tüplü olanlar daha iyi gidiyomuş diye duydum ;D

murataraci

« Yanıtla #51 : Aralık 22, 2006, 08:13:34 ÖS »
Arkadaşlar İzmir buluşmasına ilgi bu kadarcık mı....?
ben de gelmek isterdim ama ehliyeti polislere kaptırdım  :'( :'( peder anlamasın diye de arabayı abime verdim. foça da dinleniyo şimdi sevgili civic   :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

timmaah

« Yanıtla #52 : Aralık 22, 2006, 08:46:59 ÖS »
ben de gelmek isterdim ama ehliyeti polislere kaptırdım  :'( :'( peder anlamasın diye de arabayı abime verdim. foça da dinleniyo şimdi sevgili civic   :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
  #-o  #-o :o geçmiş olsun yaa neden aldılar ehliyeti yahuu  ](*,)

timmaah

« Yanıtla #53 : Aralık 22, 2006, 08:52:16 ÖS »
yok yokkk gökalpin pederinki de 2.0 di yannış hatırlamıosam hemide tüplü versionu otomatik valaa  :dissiz
gerçi kendisine bi soralım biz gene bi yannışlık olmasın euheueh :dissiz mevrikkkk nerdesin yahuuu  ](*,)  ](*,)

Heheheh bizdeki de otomatik fekat tüpsüz, tüplü olanlar daha iyi gidiyomuş diye duydum ;D

vala gidişi gökalpe sormak lazım ama az yaktığı kesin yahuuu yazın 110 mu 120 mi ne yakıo diodu kafayı yicektim vallah  :o  :o  sana da tavsiye ederim yani gökalpin pederle bi konuştur senin pederi  :dissiz  :dissiz nese konuyu çok dağıttık ama güncelleme niteliği kazanıyo yahu :oops: ....
eeeevvvveeeeetttt ismirliler bu kadarcık mııııııııııııııııı??????

murataraci

« Yanıtla #54 : Aralık 22, 2006, 08:55:28 ÖS »
ben de gelmek isterdim ama ehliyeti polislere kaptırdım  :'( :'( peder anlamasın diye de arabayı abime verdim. foça da dinleniyo şimdi sevgili civic   :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
sağol kardeş,   alkollü yakalandık ya içtiğimiz de bişe olsaydı,  0.57 çıktı.  0.50 sınır zaten yalvardım yakardım dil döktüm o kadar dinlemediler aldılar ehliyeti. haziranda alcaz geri nasipse

timmaah

« Yanıtla #55 : Aralık 22, 2006, 09:11:07 ÖS »
sağol kardeş,   alkollü yakalandık ya içtiğimiz de bişe olsaydı,  0.57 çıktı.  0.50 sınır zaten yalvardım yakardım dil döktüm o kadar dinlemediler aldılar ehliyeti. haziranda alcaz geri nasipse
çok üzüldüm yaa valla yasık olmuş yok yere gitmiş ehliyet  #-o ben de ehliyeti alalı 2 sene oldu daha ama şimdiye kadar 2 kere durdurdular vala hergün arabanın tepesindeyim ve ayda 2 kes en az uzun yol yapıorum şansıma heralde  ??? tekrar çok geçmiş olsun kardeşim  ](*,)

murataraci

« Yanıtla #56 : Aralık 22, 2006, 09:21:28 ÖS »
sağol kardeş,   alkollü yakalandık ya içtiğimiz de bişe olsaydı,  0.57 çıktı.  0.50 sınır zaten yalvardım yakardım dil döktüm o kadar dinlemediler aldılar ehliyeti. haziranda alcaz geri nasipse
çok üzüldüm yaa valla yasık olmuş yok yere gitmiş ehliyet  #-o ben de ehliyeti alalı 2 sene oldu daha ama şimdiye kadar 2 kere durdurdular vala hergün arabanın tepesindeyim ve ayda 2 kes en az uzun yol yapıorum şansıma heralde  ??? tekrar çok geçmiş olsun kardeşim  ](*,)
biraz da şans işi  :d  neyse beklicez artık. çok sağol kardeşim

arl_38honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : Aralık 25, 2006, 01:48:41 ÖS »
Vay vay burası görmeyeli coşmuş arkadaşlar...
Ben buluşma tarihi olarak şubattan sonrasını düşündüm...İzmir dışından gelebilecek arkadaşlar içinde yol ve hava koşulları iyi olması açısından daha iyi olacaktır...
Hem o tarihlerde güzel bir Drag Organisayonumuz olacak bunuda sizlere bildireceğim...

EROLL

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : Aralık 25, 2006, 02:19:33 ÖS »
subat ayında nerde olacak drag org.tomfset in programında böle bişey yok diye biliyorum :roll:

sürüngen

« Yanıtla #59 : Aralık 25, 2006, 10:11:49 ÖS »
kardeş bende merak ettim valla.nerden aldın böyle bi duyum?

arl_38honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #60 : Aralık 25, 2006, 10:36:38 ÖS »
İzmir katılım Pisti yöneticilerinden aldığım bir duyumdur...Tomsfed ile bağlantısı olmayan bir program sadece sayı ve katılıma bağlı kendi aramızda yapılacak bir drag olacak..

EROLL

• Ziyaretçi
« Yanıtla #61 : Aralık 26, 2006, 12:33:45 ÖS »
izmirli arkadaşlar cuma kaşamı bizim sitemizin egetuning yapmış oldugu 2006 ya veda gecesinde sizleride görmek isteriz.

yer:alsancak liman ın içinde barny blue

tarih:29/12/2006

giriş ücreti 20ytl karşılıgında bir yerli icki verilecektır

arl_38honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : Aralık 27, 2006, 01:14:43 ÖS »
Teşekkürler Mutlaka katılacağım her zamanki gibi...:)

EROLL

• Ziyaretçi
« Yanıtla #63 : Aralık 27, 2006, 01:25:41 ÖS »
İzmir katılım Pisti yöneticilerinden aldığım bir duyumdur...Tomsfed ile bağlantısı olmayan bir program sadece sayı ve katılıma bağlı kendi aramızda yapılacak bir drag olacak..

hee evt erol hülagü cıyak cvıyak bagrıyordu bi ara pistde sanırım perşembe ve cuma saat 5 den sonra yapacaklarmış  isteyen eşleştigi ile kalkacakmış

arl_38honda

• Ziyaretçi
« Yanıtla #64 : Aralık 27, 2006, 03:53:54 ÖS »
Evet arada böyle draglar olacak...Benim dediğim biraz daha kapsmlı yaza doğru ilkbaharda güzel bi drag olacağıdır...:)