Gönderen Konu: izmirliler...bi toplansak!!!  (Okunma sayısı 16145 defa)

Maverick

• Ziyaretçi
izmirliler...bi toplansak!!!
« Yanıtla #25 : Nisan 11, 2006, 06:56:34 ÖS »
Alıntı yapılan: "asi-L"
Alıntı yapılan: "PreludeBB2"
Ama dediğimiz gibi Hondacı sayısı ya biraz az yada henüz internetle haşır neşir Hondacı sayısı az. Oysa yolda birçok Honda görüyoruz hergün İzmirde.. :? İlginç Valla..

Hondacı sayısı çok yüksek ama onlara ulaşmak lazım. İzmir'de ufak tefek toplantılarla İzmirli hondacılara bi şekilde ulaşılır ve THT nin varlığından haberdar edilebilir.
Neden İzmir de İstanbul gibi güzel bir ortam yaratabilmek için ilk adımı atmasın... 3-5 kişi dahi olsa ilk buluşmada o 7 olur diğerinde 10 olur derken alır başını gider... Sizce güzel olmaa mı   8)

bende dıyorumkı saglam bı tanıtım ıcın kesınlıkle ızmırdekı mahalli draglarda bı stand kurmamız lazım.pıstın sahıbı ersın bey zaten benıde,surungenıde(umut) yakından tanıyor yeterkı bı arac sayısı belırtelım onlara gelıcez dıyelım yer ısını bız ayarlarız.yonetımede sadece bıze soyle saglam stıckerlar yollamak kalır. :cool:

Onu-R

« Yanıtla #26 : Nisan 11, 2006, 07:25:17 ÖS »
walla o da olabilir tabi ama asi-L in söylediği benim de söylemek istediğimdir yani.. izmirde böle modifiyeci genclerin takıldığı mekana gidersin 4-5 honda olarak.. orda biraz takılır, şeklini koyarsın.. tanıdık hondalı varsa onları da çağırırsın.. gelen gecen hondacılar da THT İzmir 'in çiçek gibi hondalarını görünce yazılırlar mutlaka :)  2-3 kere bu yapılırsa eminim ilk buluşmadakinden daha fazla araç olur . . . . .

Strained

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Nisan 12, 2006, 07:34:25 ÖS »
Arkadaslar Ön Camların Üzerine T.H.T yazılı Stircker yapıstıralım Trafikte gezerken bile ilgi geçer arastırılıp buraya ulaşılabilir..

sürüngen

« Yanıtla #28 : Nisan 14, 2006, 07:28:08 ÖÖ »
günceeel arkadaşlar ya toplanmıyosmu ya.hadi bi el atıverin ben crx-clubada yazıyorum hadi yaa..

ALG

• THT
« Yanıtla #29 : Nisan 14, 2006, 08:06:15 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "EROLL"
adminlerin kararı ile yani bi başlık açılır ama biz ondan önce aktiv üyeleri burda görmeliyiz..

İzmir grubu olarak Organizasyonlar ve Buluşmalar kısmına bir başlık açın..makul bir buluşma tarihi koyunki toplanabileseniz..sayı orada belli olacak zaten..Eroll bu işi sen yap istersen, başlığı sen aç..bence 1 ay sonrasına koy buuşma zamanını..

EROLL

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Nisan 14, 2006, 08:45:32 ÖÖ »
aslında seve seve yapmak isterim bu işi ama..mazeretim var :o yada şöle diyim acık.. egetuning motor sporları dernegini kurduk biliyorsunuzdur umarım bende başkan yardımcılıgı görevini yapıyorum bu aralar org. cok o işlerle ugraşıyorum..fazla zaman ayıramayıp kötü bişey yapmak hayyatta istemem prensip..bu org. düzenleyecek bu seferlik bi arkadaş olabilir hatta ben bu konuyu maverck  gökalp ilede konuştum..bu seferlik yapamam diye ama elimden geldigimce yardımcı olurum..herzaman

ama bi başlık açılsa cok daha iyi olur.hatta izmir-ankara bölge bölge başlık olsa cok daha iyi olabilir..

sürüngen

« Yanıtla #31 : Nisan 14, 2006, 09:19:21 ÖÖ »
erol2un egetuningle uğraştığını bende biliyorum.benimde zamanım kısıtlı..bu hafta sonu gökalple görüşürüm ben.bu işi organize eder..

EROLL

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Nisan 15, 2006, 02:53:40 ÖS »
yani işte ayarlayın bişeyler yönetimden onaylı falan olsun böle yanar dönerli bişeyler yapalım siz tarihi ayarlayın ben sizi özel mekana drag ne istersen yap öle bi yere götürcem hadi bakalım..

Maverick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Nisan 20, 2006, 10:38:49 ÖS »
Alıntı yapılan: "sürüngen"
erol2un egetuningle uğraştığını bende biliyorum.benimde zamanım kısıtlı..bu hafta sonu gökalple görüşürüm ben.bu işi organize eder..

evdekı makınaya trojan gırdı net gıttı.gecen 2 haftada vızelerım vardı sıteye hıc gırme fırsatı bulamadım kanka senınlede konusamadık ama ben bu ısı organıze ederım nasılsa ogrencıyım zaman bol bende.o zaman bır tarıh belırlıyelım yazalım bakalım kac kısı gelebılır ne olur ne bıter.

ALG

• THT
« Yanıtla #34 : Nisan 20, 2006, 10:58:42 ÖS »
tarih aRALIĞINI uzun tutun, mesela 1 ay sonrasına..sizin içinde uygunsa ADMIN arkadaşlar açar başlığı..

kAAn

« Yanıtla #35 : Nisan 21, 2006, 09:57:33 ÖÖ »
Bundan onceki buluşmamızda hava yağmurlu olmasına ragmen bizler ordadık biliyorsunuz ve pek katılım yoktu inşallah bu seferde öyle olmaz.Tarih bekliyoruz.

ALG

• THT
« Yanıtla #36 : Nisan 21, 2006, 12:17:06 ÖS »
28 mayıs uygunmu?

Maverick

• Ziyaretçi
Ynt: izmirliler...bi toplansak!!!
« Yanıtla #37 : Nisan 23, 2006, 12:29:15 ÖÖ »
tmm bence 28 mayıs ıyı bır tarıh hemde o zamana kadar herkese duyurulur.o zaman yonetım olarak 28 mayıs saat 2 de ızmır toplantısı olucak dıye bır baslık acarsanız sevınırım.bulusma yerınıdıe katılanlarla ortak olarak karar versek daha ıyı olur sanırım cogunluga gore hareket ederız ama karsıyaka bu ıs ıcın daha uygun olabılır.organızsyon ısınıde ben ustlenırım yardımcı olurum elımden geldıgınce

EROLL

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : Nisan 23, 2006, 10:55:06 ÖÖ »
28 mayıs oke..

ALG

• THT
« Yanıtla #39 : Nisan 23, 2006, 06:37:10 ÖS »
başlık açılmıştır..

Organizasyonlar ve Buluşmalara bakınız..

EROLL

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : Nisan 24, 2006, 09:06:52 ÖÖ »
yaaa arakadaşlar özür cok özür 28 mayısda biz istanbulda olacagız fuarda..olursa ben yokum  yada 1 hafta erken yada geç yapalım

Maverick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : Nisan 24, 2006, 12:01:53 ÖS »
ahhh be abi yaa sende keşke önceden söyleseydın walla benım ıcın tarıh olayı cok onemlı degıl 1 hafta oncesıde olabılır.ztn daha kımse yazmamıs bısıler bulusma ve org. konusundakı baslıga

EROLL

• Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : Nisan 24, 2006, 12:04:15 ÖS »
vallahi gökalp son anda aklıma geldi daha dogrusu 28 ini görünce anladım..bence degiştirelim tarihi:) gel bizle gidelim ist. yakın temas yapalım arkadaşlarla

Maverick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : Nisan 24, 2006, 12:10:24 ÖS »
olabılır abı aslında ızmır ztn cnr'dakı fuara gıdıceksınız dımı.ben bugun gorursem bı cemle gunayla konusayım bakalım gıdelım yanı gelmek ısterım bende sızınle

ALG

• THT
« Yanıtla #44 : Nisan 24, 2006, 05:12:53 ÖS »
ee..bu durumda tarih ne olsun ?

EROLL

• Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : Nisan 24, 2006, 06:29:58 ÖS »
gel tabii yaa:) 

Maverick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : Nisan 24, 2006, 09:43:41 ÖS »
o zaman bır hafta onceye alsak bence daha ıyı olur.cunku hazıranda oss fln olucak ya bazı arkadaslar ıcın zorluk cıkabılır.o zaman 21 Mayıs olsun bence
« Son Düzenleme: Nisan 24, 2006, 09:47:11 ÖS Gönderen: Maverick »

ALG

• THT
« Yanıtla #47 : Nisan 24, 2006, 10:01:07 ÖS »
ok..21 mayıs olarak deiştiriorum

Maverick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : Nisan 24, 2006, 10:26:26 ÖS »
hadi bakalım erol abi aldık tarihi bir hafta erkene yazdır ismini listeye.senın başka hondalı arkadaşlar varsada konussana abi onlarıda haberdar et istersen.bu arada şu istanbul olayı için gelme konusunda ciddiyim.msn'de bi denk geldiğimizde konusalım su işi tekrardan

vtimania

« Yanıtla #49 : Nisan 25, 2006, 03:46:44 ÖÖ »
haydı izmirr...guzel bır bulusmada sızden gelsın..