Gönderen Konu: Parça Fiyatları  (Okunma sayısı 1956 defa)

tunci

Parça Fiyatları
« : Ekim 17, 2012, 10:30:59 ÖÖ »
Merhabalar,
Aracım 2003 civic manuel ve bakım yaptırmak istiyorum ve İzmir'deyim. Ustama göstermeden önce kendi tespit ettiğim parçaların fiyatlarını araştırmaya başladım bulduğum bir kaç fiyatı sizinle paylaşmak istiyorum. Uygunluğu ve parça kalitesiyle ilgili fikirleriniz ve önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Triger seti = GMB 150 lira Gates 170 lira

Debriyaj seti = Daykın 250 lira Valeo 160 lira

Motor yağı = 10W40 castrol magnatec 60 lira (4 lt)

Yağ filtresi = Markasını sormayı unuttum 10 lira

Triger setini kesin değiştiricem çünki geçmişini bilmiyorum, debriyaja da usta karar verecek. Ustanın kontrolü sonrası alt takımın da değişmesi yönünde olursa onların da fiyatını aldım.

Amortisör = KYB 185 lira tanesi

Rot kolu = 25 lira

Rot başı = 20 lira

Askı rot = 20 lira

Viraj tamir lastiği = 7.5 lira

Bu fiyatlar İstanbul'dan bir firmadan, araştırmam ve sizin önerileriniz doğrultusunda makul olduğuna karar verirsek üstüne kargo ücreti ekleyip sipariş edicem. Bayram tatilini birleştirip 10 güne çıkardım, hafta sonuna kadar parçaları temin edip hafta başında memleketim Aydın'da ustama yaptırmayı düşünüyorum.

tarantino

• Co-Admin
Ynt: Parça Fiyatları
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2012, 07:05:44 ÖS »
burdaki fiyatlar uygun

bir tek valeo ve daykın aynı fabrika yani neredeyse aynı

eğer kullanıcı isen  aracına fcc baskı balada bilya seti koymanı öneririm

triger seti ise yukarda yazılanlar değilde mitsuba ya da bando marka kullanmanı öneririm

yağ ise mobil 10\40 full sentetic öeririm

amarsitör kyb servis malı yani seçim güzel

diğer ön takım malzemeleri de çin malı fiyatları gayet iyi

tunci

Ynt: Parça Fiyatları
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2012, 07:23:07 ÖS »
Teşekkür ederim, honda olarak ilk defa ağır bakım yaptırıcam, o yüzden bilgili ve tercübeli olan arkadaşlardan yardım istedim.