Güzel bi noktaya girmşsiniz arkadaslar bende bir iki kelam edeyim.
İlk basta bu sitenin amacı ne?
Hondacılar honda severler sevmeyenler bir arada olsun gerekli teknık bilgiler paylasılsın yardımlasılsın muhabbet dönsün.
Bende bir iki konuda dikkat ettim karsıdakı araba ne olursa olsun honda diyenler var körü körüne.
O onların baglılıgı körlügü ancak ve ancak mantıklı acıklamalarla aşılabilicek durum bence.
Honda marka olarak artık orta-üst segment olmaya basladı. Beklentiler yükseldi. Kesinlikle eksiksiz bir üretimi yok. En basitinden bunları tartısabiliyoruz burda.Sahibi oldugum aracım gibi eski modellerde parça sıkıntısı yasamıyoruz bu forumda. Basit arızaları sıkıntıları yada modlama planları hakkında da tartısıyoruz.
En önemlisi dostluk kuruyoruz. Bir arkadasımızın başı sıkıştıgında aradıgında orda oluyoruz.
Bazen kendimi tutamadıgım oluyor abuk zubuk bir konu gördügümde dayanamıyorm geciyorum dalgamı mesela. Şurda araçlar teknik özellikleri sıkıntıları üstüne dönmüş sayfalarca yazı var hemde her model için. Yeni üye olmuş bir arkadasın tutupta şu araba nasıl ben bunu alıcam diye yenii bir konu açması bariz kirlilik. Araştırmayı ögrenmemiz gerekiyor.
Bu apaçi konusuda ayrı bir başlık olabilir.
Almıslar altlarına baba parasıyla mugen fk yı body kit fiyatından övüne övüne konusan apaçiler var

Olay gösteriş degil olay para degil.
Olay bu markaya olan sevgimiz baglılıgımız ve paylasımcılıgımız.
Kimin hangi arabaya ne zevke mod yaptıgı ne sekilde kullandıgı ne sekilde dolastıgına girersek konu kapanmaz.