Gönderen Konu: Şubat Ayı İzmir Toplantısı  (Okunma sayısı 21738 defa)

armi

Ynt: Şubat Ayı İzmir Toplantısı
« Yanıtla #50 : Ocak 28, 2009, 06:26:31 ÖS »

1 ) orkun84
2 ) armi
3 ) ruzgar hasan
4 ) kemall
5 ) birisimi
6 ) CioBassWorLd
7 ) by_paksoy
8 ) berkt35
9 ) oze®

GÜNCEL

Oo super hadi bakalim tarih ve yeride otutturdukmu rayina super olucak..

by_paksoy

« Yanıtla #51 : Ocak 28, 2009, 09:24:41 ÖS »
Forum Bornova Gokart pisti yanı veya İkea 'nın yanı bu tür toplantılarda çok uygun.
Diğer sitelerin toplantıları ya da ilk buluşma noktaları genellikle buralar oluyor.

GhostRider

• Co-Admin
« Yanıtla #52 : Ocak 28, 2009, 11:25:09 ÖS »
yer konusunda siz karar verin tarih konusunuda kararlaştırın konuyu açalım

armi

« Yanıtla #53 : Ocak 29, 2009, 07:34:17 ÖS »
ewet arkadaşlar yer we zamnı belirlersek şimdilik daha ii olur ve konu açılr..
gerçi bugun arabamı sattım işl yenis araç toplantı tarihine kadar gelmiş olur...

hızlı ve öfkesiz

« Yanıtla #54 : Ocak 29, 2009, 07:44:18 ÖS »

tarih ve yer belli olsun...büyük ihtimalle orada olurum zaten..ama aracım farklı olsa olur mu??

abi nedemek yaa yeterki honda aşkı olsun yeter..

ya iş için oralarda oluyorum sıklıkla ama şirket aracımla tabii..

hızlı ve öfkesiz

« Yanıtla #55 : Ocak 29, 2009, 07:46:44 ÖS »
tam belli degil orada olacagım ama size bir yer ve zaman söyleyeyim...22 şubat pazar-fuar

birisimi

« Yanıtla #56 : Ocak 30, 2009, 12:48:28 ÖÖ »
6-7 yada 13-14 subat tarihlerinden bi tanesi olsa uyar mı cogunluga yoksa ben 22 subattaki toplantıya katılamam

armi

« Yanıtla #57 : Ocak 30, 2009, 06:07:38 ÖS »
en iisi 6-7 şubat  yapalım arkadaşlar yerde bana göre forum bornova fuar gereksiz bnce

armi

« Yanıtla #58 : Ocak 30, 2009, 10:26:27 ÖS »
ee arkadaşlar forumda izmirli yok mu konuşsak konuyu??

oze®

« Yanıtla #59 : Ocak 30, 2009, 11:05:18 ÖS »
tarih ve yer belirsizliği olması katılımı düşürebilir, şubat ayına girmek üzereyiz

birisimi

« Yanıtla #60 : Ocak 31, 2009, 12:35:16 ÖÖ »
bence 7 subat forum bornova olsun arkadaslar en makulu

GhostRider

• Co-Admin
« Yanıtla #61 : Ocak 31, 2009, 12:58:42 ÖÖ »
1 ) orkun84
2 ) armi
3 ) ruzgar hasan
4 ) kemall
5 ) birisimi
6 ) CioBassWorLd
7 ) by_paksoy
8 ) berkt35
9 ) oze®

GÜNCEL

arkadaşlar 8 şubat bursa buluşması var bir sonraki hafta uygunmu? uygunsa konu açıcam. acil cevap verin.

armi

« Yanıtla #62 : Ocak 31, 2009, 09:06:28 ÖÖ »

1 ) orkun84
2 ) armi
3 ) ruzgar hasan
4 ) kemall
5 ) birisimi
6 ) CioBassWorLd
7 ) by_paksoy
8 ) berkt35
9 ) oze®

GÜNCEL

arkadaşlar 8 şubat bursa buluşması var bir sonraki hafta uygunmu? uygunsa konu açıcam. acil cevap verin.

8 şubat bursa varsa 15 şubat bornova forumda bnce en uygunu kendi adıma konu açlısın derim...

birisimi

« Yanıtla #63 : Ocak 31, 2009, 10:31:12 ÖÖ »
bursa izmiri baglar mı 2sine de gelecek yok herhalde bence 7 sı cok iyi yoksa ben katılamıyacam

orkun84

• Ziyaretçi
« Yanıtla #64 : Ocak 31, 2009, 04:36:53 ÖS »
Arkadaşlar 8inde görevliyim. 7 si akşamı veya bir hafta veya bir gün bana uyar. Toplantıyı akşam yapmak daha hoş olur sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz?

armi

« Yanıtla #65 : Ocak 31, 2009, 04:44:10 ÖS »
wala arkadaşlar bnm için tarih önemli değil akşam değilde akşam üzeri yapılsa daha ii olur site yönetcilerimiz nasıl uygun bulursa daha ii olur.. bursa buluşması ne kadar önemli onu site yöeticileri karar versin ama buluşmayı artık neleştirsek ii olur...

saygılar

orkun84

• Ziyaretçi
« Yanıtla #66 : Ocak 31, 2009, 04:47:17 ÖS »
Arkadaşlar aldığım bir haber üzerine www.izmirtuning.com & www.driftpower.net & www.bmwgarage.net forum ekibi ortak bir buluşma düzenliyeceklermiş. Bizde hondatem ekibi olarak toplu bir katılım sağlayabiliriz. Tam bir şölen olur bu sayede. Ne düşünürsünüz?

Buluşma Tarihi : 07 ŞUBAT 2009
Buluşma Yeri : İKEA yanı(ön otopark değil yanı)

Buluşma Saati : 19:30

birisimi

« Yanıtla #67 : Şubat 01, 2009, 04:36:09 ÖS »
ya ben orda sahincilerle bmw ciler le yan yana olmak istemem daha ilk bulusmadan hemde ana baba gunu olur orası biz ayrı bi yede toplansak olmaz mı hem boylece izmir grubunun temelleri saglam atılmıs olur birbirimizi daha iyi tanımıs oluruz...ama cogunluk katılalım derse bende uyar ve gelirim

by_paksoy

« Yanıtla #68 : Şubat 01, 2009, 05:26:29 ÖS »
Hemşehrilerim, 7 Şubat çok çok güzel bir tarih.
Ben İzmirtuning üyesiyim. Toplantıları süper olur. Heleki diğer sitelerle ortak düzenlenen toplantılar çok daha süper oluyor.
Bence 7 Şubatta bizlerde katılalım, biz hondacılar olarak yanyana olalım. Orda THT 'yi tanıtalım.
Ayrıca kalabalık olan toplantılar çekici oluyor. Bence bu THT İzmir için iyi bir fırsat. ;)

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #69 : Şubat 01, 2009, 05:41:43 ÖS »

wala arkadaşlar bnm için tarih önemli değil akşam değilde akşam üzeri yapılsa daha ii olur site yönetcilerimiz nasıl uygun bulursa daha ii olur.. bursa buluşması ne kadar önemli onu site yöeticileri karar versin ama buluşmayı artık neleştirsek ii olur...

saygılar

ilk  buluşmada  böle  bir  organizasyona  gerek  yok biz  yönetim  olarak  diger  sitelerin buluşmalarını  gidilmesinden yana degiliz    kendi kendinize  bişey  ler  yapmak  daha  mantıklı 2 araba olsa  bile   bir yerde  oturulur  muhabbet  edilir  birbirnizi  tanımış  olursunuz  amaç  burda  honda  tutkunlarının birbirleriyle    tanışıp  kaynaşması   yakın bir  zamanda   izmire de  bir  temsilci  atanacak   ondan sonra  sıkıntı  yaşamasınız...

armi

« Yanıtla #70 : Şubat 01, 2009, 10:48:28 ÖS »

Bencede Abi biz 2aracta olsak tht olarak baska sitelerin bulusmalarina gtmeye gerek yok eger boyle olucaksa ben gelmem gelicek olsam baska sitelere uye olur ordaki site sakinleriyle tanisirim bnce tht ayricalikli olmasi gerekir
7veya8 subat adminlerimizce uygunsa ii olur

Saygilar

saygılar

ilk  buluşmada  böle  bir  organizasyona  gerek  yok biz  yönetim  olarak  diger  sitelerin buluşmalarını  gidilmesinden yana degiliz    kendi kendinize  bişey  ler  yapmak  daha  mantıklı 2 araba olsa  bile   bir yerde  oturulur  muhabbet  edilir  birbirnizi  tanımış  olursunuz  amaç  burda  honda  tutkunlarının birbirleriyle    tanışıp  kaynaşması   yakın bir  zamanda   izmire de  bir  temsilci  atanacak   ondan sonra  sıkıntı  yaşamasınız...

armi

« Yanıtla #71 : Şubat 01, 2009, 11:06:11 ÖS »

saygılar

Bencede Abi biz 2aracta olsak tht olarak baska sitelerin bulusmalarina gtmeye gerek yok eger boyle olucaksa ben gelmem gelicek olsam baska sitelere uye olur ordaki site sakinleriyle tanisirim bnce tht ayricalikli olmasi gerekir
7veya8 subat adminlerimizce uygunsa ii olur

Saygilar
özür dilerim pda dan yazdım yanlış yere yazmışım

GhostRider

• Co-Admin
« Yanıtla #72 : Şubat 02, 2009, 02:56:28 ÖÖ »
aynen kardeşm THT de olmak ayrıcalıktır bunun örnekleri ankara ve bursa biz bir aileyiz. İzmir de THT de olmak ta bir ayrıcalık olacak buna inanıyorum.

armi

« Yanıtla #73 : Şubat 02, 2009, 10:22:52 ÖÖ »
ewet izmirdede bn ümit ediyorumki kısa zamanda daha fazla organizasyon yapıcaz tht izmir olarak ilk buluşmayı düzenlersek bu hafta..

birisimi

« Yanıtla #74 : Şubat 02, 2009, 12:33:11 ÖS »
artık toplanacagımız gunu belirleyelim de bende ona gore aracımı susluyeyim ilk toplantıya yakısıklı gelsin dimi :D