1 hafta önce baskı balatayı ve triger setini özel serviste değiştim baskı balatayı orjinal takmadılar exedy diye japon markası taktılar bi sorun olmaz buda orjinal japon malıdır dediler servisten çıktım 30 km sonra arıza ışıgı yandı ertesi gün tekrar aynı yere gittim, bizm yaptığımız işlemle alakası yok dediler sildiler geçici arızaymış dediler 40 km sonra tekrar yandı ertesi gün yetkili servise mutlu... gittim 30 tl aldılar arızayı silmeye gecici arıza dediler onlarda 2 numaralı oksijen sensöründen kaynaklanıyo dediler tekrar yanarsa getir dediler.
bugün şöyle birşey farkettim kontağı çevirdiğimde abs ışığının sönmesini bekliyorum öyle çalıştırıyorum aracı çalıştırdıktan sonra abs ve srs ışıgı tekrar yanıyor 3 sn sonra sönüyor acaba vtec 2 sahipleri hiç göstergesine dikkat ettimi sizin arçlardada öylemi. araç 2 yıldır bende ilk defa bugün farkettim öncedende böylemiydi hiç bilmiyorm. birde kapıları kitlediğimde aracın alarmı ötmeye başlıyor ve susmuyor kapıları kontrol ediyorum hepsi kitli arka kapıyı acıp icerden kitliyorum ve ekranda alakasız ilkdefa gördügüm kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor sadece kücük kırmızı bi anlam ifade etmeyen kırmızı nokta?
?uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum