Gönderen Konu: Yeni Civic Sedan için öneriler....  (Okunma sayısı 3603 defa)

ZoDi

• Ziyaretçi
Yeni Civic Sedan için öneriler....
« : Temmuz 03, 2007, 07:57:11 ÖÖ »
Arkadaşlar Gümüş bir civic sedan aldım. Araçta ön arka tampon perdeliği, marşpiyel, krom eksoz ve ince spoiler body kit aldım. Artı çelik cant... Camlarıda siyah film yaptırıcam.... Sizin araç için daha değişik, aracı daha şık gösterecek başka önerileriniz varsa bekliyorum ....

EkReM

Ynt: Yeni Civic Sedan için öneriler....
« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2007, 08:06:08 ÖS »
öncelikle hayırlı olsun.bence siyah yerine krom(aynalı)film çok daha hoş duruyor gümüş gri araçta.yay çıktı aracına yanılmıyorsam fatih,in elinde olması lağzım.

ZoDi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2007, 12:38:48 ÖÖ »
Teşekkürler ... :)
krom aynalı.... hmmm ..evet olabilir aklıma gelmemişti ..araçta gümüş zaten iyi gider ...

selll

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Temmuz 04, 2007, 10:08:06 ÖÖ »
Yayın kalmış senin sadece. Cantların ney_?_   ebatfalan resimilerini paylaşırsan >=ok

grl1903

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Temmuz 04, 2007, 10:22:37 ÖÖ »

Arkadaşlar Gümüş bir civic sedan aldım. Araçta ön arka tampon perdeliği, marşpiyel, krom eksoz ve ince spoiler body kit aldım. Artı çelik cant... Camlarıda siyah film yaptırıcam.... Sizin araç için daha değişik, aracı daha şık gösterecek başka önerileriniz varsa bekliyorum ....
stoplardaki sinyalleri karartabilirsin krom kapı kolu olabilir bide yay

ZoDi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Temmuz 05, 2007, 05:48:13 ÖS »
Resimleri Pazartesi koyabiirim ancak... Camları krom aynalı yaptırıyorum... Kapı kolu fikride aklıma yattı aslında :)
Cantlar hondanın orjinal 17 inç çelik cantı.... Daha büyüğünü takarsan garantiden çıkar dedi honda bende taktırmadım... şimdiik  >=ok

Alp

« Yanıtla #6 : Temmuz 05, 2007, 10:37:49 ÖS »

Resimleri Pazartesi koyabiirim ancak... Camları krom aynalı yaptırıyorum... Kapı kolu fikride aklıma yattı aslında :)
Cantlar hondanın orjinal 17 inç çelik cantı.... Daha büyüğünü takarsan garantiden çıkar dedi honda bende taktırmadım... şimdiik  >=ok

Yeni Civic Sedan'lar Elegance ve Premium donanım seviyesinde 16" ve 205-55 lastikle geliyor...17"ler HB'lerde var  >=ok
aracının resimlerini bekliyoruz :)