2 sene 99 model yeni tip motor crv kullandım makyajlı kasa beni bir kere dahi üzmedi sürüşü gerçekten keyifli bir araç ve yeni civicler gibi konsoldan torpidodan vs vs yerlerden tık ses gelmiyordu kısacası taş gibi araç desem yeridir performans gerçekten tatmin edici en ufak bir sıkıntı yaşamassınız tek kötü yanı yakıt km ortalama 0.45 krş yakıyordu şuan 2009 hb cıvıc var şimdiki aracımda çok keyifli ama sağından solundan tıkırtı eksik olmuyor kronik gerçi ama crv sürüş keyfi hakikaten çok farklı imkanınız varsa bir deneyin ve nedemek istediğimi kendiniz yaşayın sunroof elektrikli istediğiniz kademede bırakabilirsiniz araç hakkında başka kafanıza takılan bişey olursa sorun ben cevaplayım
yakıt konusundada sıralı lpg ile halledebilirim diye düşünüyorum.uyumu konusunda bir sıkıntı var mı bildiğiniz?
kaldıki arkadaşımda 99 1.4 var geçen hesap yaptık şehir içi 360 yakıyor.bu araba hem 2.0 150hp hem 4X4 gene az yakıyormuş

dediğiniz gibi o tıkırtı olayı bendede ouyor ve deli ediyor beni.genişlik ve sağlamlık olarakta crvyi seçicem sanırım.
sorunsuzluğuda +'sı.heleki o kocaman sunroofu çok mutlu etti açılması.teşekkürler
2 eli nasıldır çabuk satılabilir türde midir?parça fiyatları veya temininde herhangi bir sorun yaşadınız mı?