Kaan yavaaş yavaaaş. Uçtuk azıcık. Yok öyle bişey. Stock iki arabada S2000 in STI ı yakalamasına imkan yok. Mugen Headers+ Mugen ön kaput+ Mugen egzostlu S2000 de kullandım STI da kullandım. Aralarında bayaa bi fark var.
alper ben denedim,iddia etmiorm :cool:
Alıntı yapılan: "ReD_JaZZ"alper ben denedim,iddia etmiorm :cool:Hatta sen geçmişsindir de.
hahahahah yaw alemsiniz..bende geçen florya yolunda gidiyorum s2000 ışıklarda kalkalım yaptı peki dedim..bi kalktık ben koptum zaten direk...sonra ilerde durdum bekledim baktım geliyo bu ...iyice baktım bide ne göriyim benim s2000 gördüğüm arma meğer As200 müş
Yani tork eğrisi hala tırmanırken sen vites değiştirmek zorunda kalıosun
Alıntı yapılan: "kelalper"Kaan yavaaş yavaaaş. Uçtuk azıcık. Yok öyle bişey. Stock iki arabada S2000 in STI ı yakalamasına imkan yok. Mugen Headers+ Mugen ön kaput+ Mugen egzostlu S2000 de kullandım STI da kullandım. Aralarında bayaa bi fark var.alper arkadaş iyi hoş güzel yazmışsın sti yakalamasına imkan yok demişsin bence de var hemde çok rahat var aralarında 25hp olmasına rağmen stock bir s2000 hertürlü ara hızlanma olsun rollingde olsun yanına gelir ben bunu gördüm izledim neyse zaten s2000 ile oynanınca neler yapabileceğini herkes bilio benim görüşüm de s2000 dir.kim nederse dessin.
ne s2k sı burda bmw s2k nın üstünden geçer geri gelir bir daha geçer bu kadarda fanatizm olmaz