selamlar hali hazırda 1.4 civic is kullanıcısıyım... (hb otomatik), fabrika verilerine aynen katılarak ekliyorum. yol tutuş oldukça tatmin edici, hatta güncel arabaların bir çoğundan iyidir. her civic gibi yol sesini alıyorsunuz. performans açısından değerlendirirsek (ki ben süratli araba kullanmam) temde düz yolda 170 gördüm ve ayağımın altında halen gaz vardı arabada toplam 4 kişiydik bassam kesin 190-200 arası bişey görürdü rahat. yokuşlarda otomatik olmasında da etkilenerek yığılıyor... gerçekten yokuşlarda zorlandığını hissediyorsunuz... yakıt olarak cimri diyemem savurganda sayılmaz 100 kmde şehir içi 7 litre yakıyor genelde... 9 lt benzinle 130km ile 110 km yol yapıyorum gaza basmaya bağlı olarak değişiyor otomatik vites bir araba için bana iyi geliyor. görüş açıları rahat ve önü de arkası da elinizin altında gibi, yere yakın bir araç, tırların lastiğinden daha alçakta oluyorsunuz. parçası bol ve makul denilebilir. iç hacim olarak hiç dar değil. arkada oturanda rahat ediyor önde oturanda- ki benim boyum 1.84 babam 1.80 rahatlıkla benim arkama oturuyor.
kronik sorunları; tek kapı olmasından kaynaklı ön yolcu koltuğu sallantısı, benzin lambası (ki bende çalışıyor), emniyet kemeri toplamaması (toplanırken nazlanması)...