Sayın Ed35:Volvonun sitesinde sadece s40'ın drive versiyonu bulunuyor.2011 d2 motorlu Drive'lerin sizin aracınızdan eksileri neler olur,veya 2010 drive veya 2012 drivlerein volvolardan pek birşey anlayamadım internetten araştırma ile.
Bildiğim kadarı ile sensörlerde eksiklik var,ondan sonra ışık paketi vs. yok,jantlar 15'',koltuklar düz.
Ellerinde tek model drive kaldı artık oda en baz modeli,belki bilginiz vardır Volvo'ların koltuklarının rahatlığına aşık insanlar var,mercedesten koltuk ergonomisi bakımından daha iyi bir marka ve güzel dalarö t-tec koltuklar drive'da yok.
2.el temiz bir araç bulmanız taraftarayım.61.000Tl sıfır baz modele vereceğinize 45-55 arası 2009-2010 premium model tavsiye ederim