öncelikle herkese hayırlı günler dilerim , honda civic konusunda bilgilenmek için foruma yeni üye oldum , nereye yazıcağımı da pek kestiremediğimden bu konunun altına yazmak zorunda kaldım
Bu yaz Allah nasip ederse ailemize bir honda civic almak istiyoruz , bu konudaki düşüncem de görsel olarak beni cok etkileyen fd6 kasa almak...
Ancak bazı merak ettiğim hususlar var cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Merak ettiğim konulara gelince , su anki aracımız 2006 model reno megane 2 1.5 dci modeli ,aracımdan memnun olmadığım tarafları virajlarda güven hissiyatının olmaması ve aynı sorunu honda civic modelinde yaşar mıyım acaba , diğer en büyük sorunlardan birisi aracın içeriye inanılmaz derecede motor sesi alması ben hassasım belki de bilmiyorum fakat benim gözümde traktörden farkı yok , buna benzer sorunu honda civic de yaşar mıyım , bunu sormamın sebebi de benzinli araç olduğu ıcın ıster ıstemez aracın yüksek deviri istemesi , diğer bir husus da hayatımda hiç otomatik vites araç kullanmadım , evet otomatik vites her zaman rahatlıktır konfordur denir fakat merak ettiğim şey manuel ile otomatik arasında ınanılmaz ucurum var mıdır , ve son merak ettiğim de zamanla aracn ıcerısınden parçalardan ses gelme durumu oluyor mu , bu konuda da su anki aracımdan oldukça muzdaribim ...
antalyada yasıyorum , aracı %80 şehir içinde kısa mesafe kullanıyoruz , cok sürat yapma gibi bi sürüş karakterim yok zaman zaman , almayı düşündüğüm araç honda civic 2011 model premium otomatik ve ya manuel ...
biraz uzun oldu okuması da biraz sıkıcı gelebilir yeni üye olduğum ııcn ve tecrubem olmadığı ıcın lütfen kusuruma bakmayın , şimdiden vereceğiniz cevaplar için cok teşekkür ederim ...