Ben aracımı alalı daha bir ay bile olmadı zaten. 2012 ama FD6 aldım, bayi de söylediler isterseniz bekleyin diye. Kasayı Amerika daki kasaya çok çok benzer dediler inceledim ve navigasyonlu multimedia, ışıklı kapı eşiği, bagaj üstü arka spoiler, cam rüzgarlığı, park sensörü ve geri görüş kamerası falan ekleterek FD6 tercih ettim. Yağmur sensörü ve far sensörü bence de hikaye zaten. Hiçbir zaman eksikliğini hissedeceğimi de sanmıyorum. Ama dediğim gibi yakıt düşürme, hızlanma da yapılan artış, koltuk ısıtma, i-MID (yol bilgisayarı halen çok iyi değil ama FD6'dan biraz fazla ve ekran biraz daha şık sanırım, kendim görmedim bu arada), gündüz farları ve lastik basınç ikaz sinyali artıları olmuş. Dediğim gibi ben zaten FD6 tercih ettim. Yol bilgisayarı hususuna gelince ELM327 (bluetootlu versiyonları da var) gibi OBD programları ile şık ekstradan digital ekran üzerine gösterge ve ekstradan bilgi alma uygulamaları var, bilmiyorum hiç rastladınız mı, incelediniz mi? Gündüz farı ve ELM327 üzerine birşeyler yapmak istiyorum ama bilgim, görgüm ve dahi zamanım yeterli olamadı bir türlü. Belki bir de ön farda bir miktar karartma düşünebilirim. Bu konular hakkında bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar var ise ve paylaşırlarsa da memnun olurum.