bence satamadı alfayı bu yolla elden çikartmaya calisiyor.
alfalar eskiden sıkıntılıydı. suan arkadasimda var cok memnun. ama dedigim gibi 2. elde satmasi cok zor. zarar ettirir.
Kardeşim eğer senin içine sindiyse al tabiki lastik fiyatını düş ama en kötü 800-1000 tl lastik alacaksınayrıca yukarıda da yazdım kesinlikle konfor donanım vs olarak üstün Alfaeğer ben buna binerim edeceğim zarar sıkıntı değil dersen tabi ki alınır.alt takım vs nasıldı ses felan yok dimi motorda vs
8500 e felan zorlayin (piyasasi nedir alfanin bilmiyorum) lastik alinacak diyorsunuz zaten eger piyasasina uygunsa alfanin fiyati bence 10 bin tl anca kurtarir gibime geliyor
hacı araç içine sinmiş niyetli gibisin hondanın üstüne 10 bin versen ne araçlar alırsıne ne yapacaksın alfayı
üste 3 bin lira verip alıyorsan al.... değilse ne işin olur alfa ile... işletme maliyetleri çok yüksek... 10 bin 50 bin bakımları kaç tl tutuyor bır sor izle ne yapacaksın açlığı tokluğu... fd6 iyi arabadır bin gitsin... hatta git adam gibi birine bir LPG taktır... daha çok bin....
Daha fazla performans istiyorsan makyajli kasa 2007 Accord 2.0 al lpg taktir bak keyfine.Uzerine paea vermen de gerekmez.
Alıntı yapılan: honda2002 - Kasım 17, 2014, 02:07:07 ÖSDaha fazla performans istiyorsan makyajli kasa 2007 Accord 2.0 al lpg taktir bak keyfine.Uzerine paea vermen de gerekmez.Bencede arkadasa katiliyorumGrand Neo cihaz kullanılarak Bursa dan gönderildi