bırak titanium paketi, focusu altınla kaplasalar gene de alma derim... başına bela aramıyosan tabi! karşısındaki seçenek honda diye demiyorum, yanlış anlaşılmasın... ama kimse bana focusa için araçtır dedirtemez... o yüzden önermiyorum, önermicem de hiçbi zaman!
az yakmaz, kamyon gibidir, gürültülü sarsıntılı çalışır, arka kapılar koltuklar bile sallanır baş ağrısından öldürür adamı, 100binde kesinlikle ve kesinlikle dağılır, dengesi iyi derler yalan söylerler... ama hızlıdır şimdi hakkını yemeyeyim o konuda, lakin dengesiz bi araba hızlı olsa nolur olmasa nolur, kaldı ki dizelse seçenek hızından ziyade sarfiyatına bakılır ki orda da durum pek iç açıcı değildir. hülasa özü bu olan bi arabayı zart paket zurt paket diye yüksek rakamlara satmaktan utanmayan koç'un enayi gördüğü müşterilerden olmak istemiyorsanız uzak durun derim.
satışa gelirsek... bilhassa otomatik civic hemen satılır, dizel olduğu için focus da hemen satılır... o konuda birbirbilerinden pek farklı değildirler, ama focus daha hızlı değer kaybeder. focusta kesinlikle daha çok servise gidersin, tuha tuhaf yerlerinden arıza verir... cam otomatiği, kadran ışıkları, distribütör kablosu, turbo başta olmak üzere... dolayısıyla dünyanın en ucuz servis maliyetini sunsa gene bi işe yaramaz. yakıtı düşünürsek de lpg'li civic dizel focustan az yakar, gene bir işe yaramadı yani.
eğer civic düşünmezsen o fiyat aralığında corolla, auris bakabilirsin... yada az yaksın istiyosan megane'lara da bakabilirsin... çok daha ekonomik olacağına emin olabilirsin hatta.