Merhaba arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle konuya uygun tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirsem yararıma olucaktır.Yaşım 24 Bankacıyım.İlk aracım olucak.Yaklaşık 1 senedir araç piyasasına hakimim.
Çocukluktan bu yana arabalara ilgim çok fazla.Yerine göre aracı hızlı yerine göre sakin kullanırım.
Maximum 30.000 tl olucak şekilde (15.000 nakit 15.000 kredi çekilcek ) Yaklaşık aylık minimum gelirim 2000 tl.Ailemle yaşadığım için para tamamen bana kalıyor.Kira derdim yok yani.
Benim aklımda bu 4 araç var. Aslında ne aramaktasınız sorusuna şöyle cevap vereyim.Alacağım araç kesinlikle iç dizayn-diş dizayn 2.el piyasası makul zarar etmeyeceğim bir araç olucak.
1-Volkswagen 1.6 veya 1.2 tdi comfortline - (2011-2012 ) Dizel-Manuel ( Avantajları bana göre 2.el piyasası sağlam,az yakar,konforlu,uzun ömürlü,)
2-
Honda Civic 1.6 Dream & Elegance (2007-2008) Benzin& Lpg-Manuel ( Avatajları iç-diş dizayn mükemmel,sedan kasa geniş, 125hp seri araç ) 3-Fiat Punto Evo multijet 1.3 Mylife&Dynamic (2011-2013) Dizel-Manuel ( Avantajları iç dizayn çok güzel,konforlu,az yakar,parçası ucuz,vergisi uygun)
4-Opel Corsa 1.3 CDTI Color edition (2011-2012) Dizel-Manuel ( Avantajları az yakar,vergisi uygun,piyasası sağlam,)
Tabiki bu araçların her birinin dezavantajı var ama ben bana en uygun hangisi ise onu alma taraftarıyım.Aklımda Yatan aslında beni çok etkileyen
HONDAÖzellikle şu videodan sonra :
http://www.youtube.com/watch?v=tRSSNNe8J0g Aracın iç dizayn gerçekten çok güzel.Navigasyonlu bir araç alıcam videodaki gibi.
Senede 10.000 yapamam bile.Hafta içi evden işe 3km lik yol o kadar yakın yani düşünün.Sadece hafta sonları çok gezerim.tahminen hafta sonuda 100-150km yol yaparım.
Evet arkadaşlar sizden yorumlarınızı bekliyor olucam tabiki tartışmaya açığım.Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.( EKSTRA ARAÇ TAVSİYESİNDE BULUNABİLİRSİNİZ)