Orası öyle acaba 99-00 yıllarındaki cooper ların motorları ne durumda???Yanılmıyorsam onlarda da 160 lık doch motor kullandılar.
Bu karşılaştırma Çok Saçma Minis S ile Civic Karşılaştırılamaz Çünkü Aynı Katogoride Yer Almıyorlar Bence Mini S ile Typer Karşılaştırılma O Şekilde yorum Yapılmalı Sonucuna Yorum Yapmaya Gerek Yok Ama Bu 131 Şahin İle Dogan SLX Karşılaştırılması Gibi Birşey Olmuş..
Alıntı yapılan: Antoni54 - Temmuz 31, 2011, 11:04:13 ÖSBu karşılaştırma Çok Saçma Minis S ile Civic Karşılaştırılamaz Çünkü Aynı Katogoride Yer Almıyorlar Bence Mini S ile Typer Karşılaştırılma O Şekilde yorum Yapılmalı Sonucuna Yorum Yapmaya Gerek Yok Ama Bu 131 Şahin İle Dogan SLX Karşılaştırılması Gibi Birşey Olmuş..yok yok ben yazdım gelin bu fd6 ları 550 maranello ile kıyaslayalım dieee ama yönetim çok geyik buldu kilitledi konuyu . . . Ama aşk olsun bu konu hala açık . . .
bende şu varken bende bu varken bi arkadaşımda at arabası varken ninemin beşiğini tıngırmıngır...yokmu konu başlığıyla alakalı araç sahibi arkadaşım... deneyen?
bit gibi araba kızlar seviyor diye bir ara alcaktım ama sevmediğim arabaya karı kız yüzündende binmek istemedim s serileri güzel ama motor olarak servisi çok pahalı