HONDA CİVİC 200 2001 MODEL 1.6.VTEC Mİ DAHA İYİ YOKSA PEJO 307 Mİ 1.6 HANGİSİ DAHA İYİ SİZCE
bir pug sahibi olarak peugeot dan uzak dur!bunu heryerde soluyorum kendi arabamı satamicam yav
Alıntı yapılan: BGR19 - Aralık 13, 2011, 11:30:22 ÖÖbir pug sahibi olarak peugeot dan uzak dur!bunu heryerde soluyorum kendi arabamı satamicam yav bu pug elinizde patlicak sizin eşe dosta satılık arabam diyemiceksiniz
Alıntı yapılan: 1.6VTEC - Aralık 08, 2011, 02:42:03 ÖSHONDA CİVİC 200 2001 MODEL 1.6.VTEC Mİ DAHA İYİ YOKSA PEJO 307 Mİ 1.6 HANGİSİ DAHA İYİ SİZCE Honda'dan şaşma 2005 307'dim vardı en fulu ama açmadık problem brakmadı en sonunda dayanamayıp değerinden çok aşağı verdim.. hondaya göre özellikleri çok ama sıksık arıza açınca artık ne özellik görüyor insan ne başka birşey kronik olarak çok problem yaratıyor bunlardan birkaç tanesi cam modulu camlar kafasına göre açıp kapatıyordu sinyal ünitesi komple değişiyor arızada benimki sağa dönüyorum sola sinyal veriyordu ve kendi kendine dönüşlerde elektriği kesiyor ışıklar tamamen sönüyordu döndükten sonra düzeliyordu sonra arka amortisötler çok ses yapıyor sunroof açma kapama tuşu ile içindeki yazılım kartıda baya başıma bela olmuştu motoru gürültülü çalışıyor hondaya nazaran ve parçaları pahalı özellik olarakta yol bilgisayarı çok fonksiyonlu cam+ sunroof kapama modulu 6 hava yastığı abs,esp,torpido soğutma bütün camlar tek tuşla indir kaldır v.vs. .. ama kimiside 307 nin üstüne araba tanımaz saygı duyarım kimse yanlış anlamasın ben kendi başımdan geçenleri yazdım..