Gönderen Konu: manuel civic fd6 passat 122 tsi ?  (Okunma sayısı 23311 defa)

denizcan

Ynt: manuel civic fd6 passat 122 tsi ?
« Yanıtla #50 : Kasım 15, 2013, 08:25:30 ÖS »
vw'in eski motorlarında bi numara yok belli oldu da, şu yeni 140lık tsi ile yürüyen var mı gençler? nasıl gider gören duyan var mı?
vw'in eski motorlarında bi numara yok belli oldu da, şu yeni 140lık tsi ile yürüyen var mı gençler? nasıl gider gören duyan var mı?
valla onur abi 122'lik tsi'ler yalan oluyor ama 140'lıkları alamayız diye düşünüyorum.sonuçta hem hp olarak yüksek hemde tork çok fazla.

cagatay54

« Yanıtla #51 : Kasım 15, 2013, 09:50:50 ÖS »
valla onur abi 122'lik tsi'ler yalan oluyor ama 140'lıkları alamayız diye düşünüyorum.sonuçta hem hp olarak yüksek hemde tork çok fazla.

bi kersinde ceed yakaladım yolda 200 üzeri hızdaydık geçiyorum sağda ben 2 araba kadar açık arkadan 5 kasa golf geldi geçti yürüdü gitti :) galiba 140 lıktı :))

bbhnda

« Yanıtla #52 : Kasım 15, 2013, 10:37:19 ÖS »

bi kersinde ceed yakaladım yolda 200 üzeri hızdaydık geçiyorum sağda ben 2 araba kadar açık arkadan 5 kasa golf geldi geçti yürüdü gitti :) galiba 140 lıktı :))

170 liklerde olabilir . Allahı var güzel makinaydı :D

bombom41

« Yanıtla #53 : Kasım 15, 2013, 11:29:35 ÖS »
Geçen rampada 1, 6 Corolla benzinli yardirdi arkamdan ben basa bas gidiyorum 3 viteste bu beni geçmeye çalışıyor.sonra gaz kestim geçti gitti.
Yolda giderken nedense millet beni görünce  yarı s moduna giriyor..2010 civic prm var bende de...bende beni gecmeye çalıştıklarında biraz daha basiyorum ama guvenemdigim için pes ediyorum hemen çünkü trafik bu..reno flash bile geçti bi kere beni adama baktım nasıl mutlu oluyo ki sorma...
Bilmiyorum ama yolda giderken diger arac sahipleriyle yan yana geldik mi hemen bi  beni geçmeye çalışıyorlar. .sürüş tarzı gidisleri bir anda değişiyor. Uzun süredir gozlemliyorum dikkatimi çekti.
« Son Düzenleme: Kasım 15, 2013, 11:31:00 ÖS Gönderen: bombom41 »

By_emre

« Yanıtla #54 : Kasım 15, 2013, 11:33:22 ÖS »
Geçen rampada 1, 6 Corolla benzinli yardirdi arkamdan ben basa bas gidiyorum 3 viteste bu beni geçmeye çalışıyor.sonra gaz kestim geçti gitti.
Yolda giderken nedense millet beni görünce  yarı s moduna giriyor..2010 civic prm var bende de...bende beni gecmeye çalıştıklarında biraz daha basiyorum ama guvenemdigim için pes ediyorum hemen çünkü trafik bu..reno flash bile geçti bi kere beni adama baktım nasıl mutlu oluyo ki sorma...
Bilmiyorum ama yolda giderken diger arac sahipleriyle yan yana geldik mi hemen bi  beni geçmeye çalışıyorlar. .sürüş tarzı gidisleri bir anda değişiyor. Uzun süredir gozlemliyorum dikkatimi çekti.

:D :D bırakın mutlu olsunlar
« Son Düzenleme: Kasım 15, 2013, 11:33:49 ÖS Gönderen: By_emre »

denizcan

« Yanıtla #55 : Kasım 16, 2013, 12:50:21 ÖÖ »
Yolda giderken nedense millet beni görünce  yarı s moduna giriyor..2010 civic prm var bende de...bende beni gecmeye çalıştıklarında biraz daha basiyorum ama guvenemdigim için pes ediyorum hemen çünkü trafik bu..reno flash bile geçti bi kere beni adama baktım nasıl mutlu oluyo ki sorma...
Bilmiyorum ama yolda giderken diger arac sahipleriyle yan yana geldik mi hemen bi  beni geçmeye çalışıyorlar. .sürüş tarzı gidisleri bir anda değişiyor. Uzun süredir gozlemliyorum dikkatimi çekti.
Honda gören başlıyor hemen apaçilik yapmaya :) gerçekten doğru bir tespit bu durumu istanbulda bende çok yasıyorum.hayır araçta herhangi bir modifiye durumuda yok kaliper kapakları dısında :D egolarınımı tatmin etmeye çalışıyorlar anlamış değilim :)

BHAAL

« Yanıtla #56 : Kasım 16, 2013, 10:31:00 ÖÖ »
140lık bence de geçer de ne kadar onu merak ettim ben, deneme şansı da yok, galeriye getirmemişler, acaba binen yada kapışan var mı diye merak ettim. bu aralar asıl rakipler 208ler bence, 156lıkları uçuyor zaten 1.6 gti gelecekmiş 200 küsür beygir, havalanır artır yere basmaz diye düşünüyorum.

honda gören cidden kapışmak istiyor çünkü hondacıların aşırı bi özgüveni olduğunu biliyorlar, kimisi hondanın ne kadar kuvvetli olduğunu görmek için kimisi boşa konuştuğumuzu düşündüğünden sözüm ona ders vermek için yapıyor, ama öyle bi gaz verme durumunun olduğu aşikar. işin kötüsü hondaya binen herkes kapışma moduna geçiyor, kaza bela olmasa bile hız cezası yememiş hondacı yoktur sanıyorum.
« Son Düzenleme: Kasım 16, 2013, 10:32:49 ÖÖ Gönderen: BHAAL »

av.ak

• av.ak
« Yanıtla #57 : Kasım 16, 2013, 11:16:29 ÖÖ »
5 senedir devamlı araç kullanıyorum 1 senedir de Honda kullanıyorum. Daha hiç ceza yemedim

bombom41

« Yanıtla #58 : Kasım 16, 2013, 11:31:42 ÖÖ »
daha dün oldu adam resmen kafa tuttu beyaz jetta vardı onda sanırım..izmitte olan varsa Outlet center yanından giden yolda..sabah 8 gibi gidiyorum 70-80 gibi bastım sağ şeritten..ışık kırmızıydı biraz yavaşladım yeşile dondu sonra..baktık yanımda araç kafa kaldırıyo..gaz verdi az geçti beni sonra bırakıyo..sonra bende verdim gaz geride kaldı..ama ben benzinciye uğrıcaktım sağa sinyal verdim mecbur..basıyorum şimdi hocam 90 -100 çıktım yani bunun durması var bir de ben korkuyorum oyle boş olsa yol tamam bas git...yani millet zorla beni trafik canavarı mı yapmaya çalışıyo anlamadım.

bir de perşembe pazarının ordaki ışıklara gelmeden çok sakat sürenler var..adam artistlik yapıyo önüme kırıyo sağımdan gelip sonra fren yapıyo..bi siyah accord yaptı farkedip kırmasam sola geçirek bana...dedim nasıl hondacısın sen ya içimden..bize de mi artistlik bize de mi kelek :)

denizcan

« Yanıtla #59 : Kasım 16, 2013, 11:38:26 ÖÖ »
140lık bence de geçer de ne kadar onu merak ettim ben, deneme şansı da yok, galeriye getirmemişler, acaba binen yada kapışan var mı diye merak ettim. bu aralar asıl rakipler 208ler bence, 156lıkları uçuyor zaten 1.6 gti gelecekmiş 200 küsür beygir, havalanır artır yere basmaz diye düşünüyorum.

honda gören cidden kapışmak istiyor çünkü hondacıların aşırı bi özgüveni olduğunu biliyorlar, kimisi hondanın ne kadar kuvvetli olduğunu görmek için kimisi boşa konuştuğumuzu düşündüğünden sözüm ona ders vermek için yapıyor, ama öyle bi gaz verme durumunun olduğu aşikar. işin kötüsü hondaya binen herkes kapışma moduna geçiyor, kaza bela olmasa bile hız cezası yememiş hondacı yoktur sanıyorum.

artislik yapan olduğu zaman dersini vermeden bırakınca içim içimi yiyiyor be abi :) adam jettasıyla focusuyla artislik yapıyor sonra yürümesen yanındakilere diyecekki honda'ya bak gelemedi yemedi herhalde falan :)

kacaman

« Yanıtla #60 : Kasım 16, 2013, 11:41:16 ÖÖ »
geçen bir arkadaşım bana hitaben yaşın 40 oldu yeter uğraşma böyle işlerle dedi fakat elimde değil kaşınırsa gereğini yapmadan edemiyorum.

bbhnda

« Yanıtla #61 : Kasım 16, 2013, 07:45:49 ÖS »
yaw hakkaten honda görünce bi atarlanma oluyor. benim de dikkatimi şöyle bişey çekti soldaysam bmw merso dışındaki araçlar direk orta şeride geçiyor. benmi delice geliyorum diye düşünüyorum ama selektör falanda yapmıyorum sevmem zaten milleti sıkıştırmayı ama 20 metre geriden orta şeride kaçıyorlar. bmw mersoya gıcıklığına selektör yapıyorum basıyorlar bende basıyorum koridor oluşturuyoruz. :D bunun dışında diğer araçlar basıyorlar mesela 130 a kadar falan ben arkalarındayım sonra pes ediyorlar. türk milletinin eşik sınırı 130 civarı sanırım. sonrasına trafikte bırakıyorlar.gerçi bende 160 sonrası bırakıyorum akan trafikte max 168 yaptım onda da focus 2 tdci ile kapışıyordum geçtim bıraktım :D

bbhnda

« Yanıtla #62 : Kasım 16, 2013, 07:47:43 ÖS »
daha dün oldu adam resmen kafa tuttu beyaz jetta vardı onda sanırım..izmitte olan varsa Outlet center yanından giden yolda..sabah 8 gibi gidiyorum 70-80 gibi bastım sağ şeritten..ışık kırmızıydı biraz yavaşladım yeşile dondu sonra..baktık yanımda araç kafa kaldırıyo..gaz verdi az geçti beni sonra bırakıyo..sonra bende verdim gaz geride kaldı..ama ben benzinciye uğrıcaktım sağa sinyal verdim mecbur..basıyorum şimdi hocam 90 -100 çıktım yani bunun durması var bir de ben korkuyorum oyle boş olsa yol tamam bas git...yani millet zorla beni trafik canavarı mı yapmaya çalışıyo anlamadım.

bir de perşembe pazarının ordaki ışıklara gelmeden çok sakat sürenler var..adam artistlik yapıyo önüme kırıyo sağımdan gelip sonra fren yapıyo..bi siyah accord yaptı farkedip kırmasam sola geçirek bana...dedim nasıl hondacısın sen ya içimden..bize de mi artistlik bize de mi kelek :)

90-100 sayıyorsan boşver abi basma. iyi bişey değil zaten. bir kaç kere benimde zor durduğum oldu alışma evresinde mesafeyi iyi ayarlamak lazım. orta şeritten aç müziği en iyisi.

kadkar

« Yanıtla #63 : Kasım 16, 2013, 08:39:03 ÖS »
vtec2 ıle 3.30 bmwyle oynamaya calıstım. nerden bıleyım aksam karanlıgında arabanın 3.30 oldugunu <783^2 ılkınde ıyıydı o trafıgı yarıyodu otobanda bende arkasından gıdıyordum ne zaman yol bosaldı ıbre 180 oldu baktım gıden gıdıyor <783^2 saga sınyal verdım hemen ılk kavsaktan donmek ıcın.  ben zaten saga doncektım bıraktım dıye kendımı tesellı ettım  >%6rol

HONDAHAN

« Yanıtla #64 : Kasım 18, 2013, 07:43:08 ÖÖ »

Yok ağa ne gördüm ne duydum da zaten böyle arkasında tsi fsi msi falan yazan gördümmü bulaşmıyom ben, gerek yok :) Ha ben onun arkasını göremeden gelip bana bulşan oluyosa da Allah ne verdiyse yardırıyom, gerisi trafiğin azizliği. Ha bu 130 km oynadım dediğim yakınımınki Tsi idi ama araba diye binmem dedi ya benim arabaya, bunu ona yedirmeliydim. ;)

bombom41

« Yanıtla #65 : Kasım 23, 2013, 06:18:42 ÖS »
dün bi arkadaşla başka bi arakadaşı almak için arabayla gittik...biraz bastım..motor sesi canavar benim arabanın..neyse geldik arkadaşın eve...dışarda beklerlen cüğara içerken muhabbet ediyoz..araçtan konuşurken nasıl gidiyo dedim araç..senin araçta turbo var dedi bana..dedim ne turbosu turbo felan yok araçta dedim..o dedi yok var turbo arabada...vites atıp basınca turboda cüüff diye ses gelir ya hoş bi ses geliyor dedi..yok arkadaş turbo dedim inandıramadım..
« Son Düzenleme: Kasım 23, 2013, 06:19:05 ÖS Gönderen: bombom41 »

denizcan

« Yanıtla #66 : Kasım 25, 2013, 11:34:52 ÖS »
dün bi arkadaşla başka bi arakadaşı almak için arabayla gittik...biraz bastım..motor sesi canavar benim arabanın..neyse geldik arkadaşın eve...dışarda beklerlen cüğara içerken muhabbet ediyoz..araçtan konuşurken nasıl gidiyo dedim araç..senin araçta turbo var dedi bana..dedim ne turbosu turbo felan yok araçta dedim..o dedi yok var turbo arabada...vites atıp basınca turboda cüüff diye ses gelir ya hoş bi ses geliyor dedi..yok arkadaş turbo dedim inandıramadım..
rolantide çalışırken birden gaza basıp çekince güzel bir ses geliyor ve arkadasınız aracın gidişini görünce iyice kapılmıştır.bu arabalarda turbo olsaydı nasıl giderdi bilemiyorum :D

kacaman

« Yanıtla #67 : Kasım 28, 2013, 05:48:33 ÖÖ »
Az kaldı turbolu civiclerin gelmesine.

yahsi38

• yahsi38
« Yanıtla #68 : Aralık 04, 2013, 12:34:34 ÖÖ »
kardeş aracım vtec 2 ..passat 2.0 tdı ile kafa kafaya gittim son 170 e kadar.. gecerdımde araba doluydu benim hatta.benzin lambasıda yanıyodu.diyecegim bu passatın sansı bile yok kardes

denizcan

« Yanıtla #69 : Aralık 04, 2013, 06:20:30 ÖS »
kardeş aracım vtec 2 ..passat 2.0 tdı ile kafa kafaya gittim son 170 e kadar.. gecerdımde araba doluydu benim hatta.benzin lambasıda yanıyodu.diyecegim bu passatın sansı bile yok kardes
fd6 vtec 2'den biraz daha seri ise 2.0 tdi passat fd6 ilede yürüyemez belli bir hıza kadar..

BHAAL

« Yanıtla #70 : Aralık 04, 2013, 09:18:45 ÖS »
kalkışta çok fark atamamasına rağmen hız 160 civarına ulaştığında 2.0 tdi passat yol veriyor, şansı yok, 122 tsi'ın ise hiç bi şansı yok, benzin yakmaya değmiyor.

yahsi38

• yahsi38
« Yanıtla #71 : Aralık 05, 2013, 02:57:09 ÖS »
geçen gün bana da beyaz, yapılı bir 208 denk geldi model ya 2011 ya 2012 eminim.bi isim vardı adam zorla kasındı resmen egzoz sesi falan.klasik honda gördüya..sinirlendim sarı yandı bu asıldı tabi gaza.yeşili bekledim bende.ama sonuc aynı 2.vitesin sonuna doğru daha 3 ecekmeden yanından füze gibi gectim sonraki ısıklarda baktım eleman pert..honda farkı dedim koçum :) :)

BHAAL

« Yanıtla #72 : Aralık 05, 2013, 06:29:23 ÖS »
:) dikkat edin 156lıkları siz daha 2yi bitirmeden geçer sizi, bu aralar 208ler tek gerçek rakibimiz

kacaman

« Yanıtla #73 : Aralık 05, 2013, 06:41:26 ÖS »
daha önceden yazmıştım, 2.0tdı audı a4 ile k.maraş merkezden nurdağı otobana kadar yürüdük, gişelere ilk ben geldim, 190-210 arası yürüdük yüksek hızda yolu vermek zorunda kaldı geçtim gittim, adam basmamıştır 177hp araç ne de olsa diyenler olacaktır, bassa daha kaç yapacak arabası 210 gibi gidiyoz 300 mü yapıyor bunlar, yağışlı havada 42 dr plakalı siyah renkli bmw 3.20d ile kahramanmaraştan osmaniye otoban çıkışına kadar 100km yürüdük, ikimizde tektik, inişlerde adam öyle bir ara açıyor inanılmaz sanki benim araç o sırada 225 le gitmiyor sanki duruyor gibi ara açılıyordu fakat viraja gelince süzülerek sağ şeritten geçiyordum onu, düz yolda bmw önde giderken yolu açmaya çalıştığından yakasını bırakmıyordum yani arayı açamıyordu bu arada bmw 184hp olandan dı.

BHAAL

« Yanıtla #74 : Aralık 05, 2013, 07:05:23 ÖS »
emin değilim, geçen biri o audilerde 210 küsürde limitör var dedi kafamı karıştırdı ama benim kullandığım audiler 250 görüyo rahat rahat, dengeli de araç, cesaretli kullansa yol vermez aslında, ama bu civiclerin zayıf olduğunu göstermez, takip edebilmek bile başarıdır arada bu kadar fark varken. bmw de müthiş fark atıyor cidden, roll drag farketmez yırtıyor asfaltı, ama arkadan çekişli işte viraja girerken korkutuyor sahibini, iyi şöför lazım ona da.