TeamHondaTurkey.Com
Ana Sayfa
Yardım
Ziyaretçi
Giriş Yap
Kayıt Ol
Ara
git
TeamHondaTurkey.Com
»
HONDA
»
Karşılaştırmalar
»
park sensoru hakkında bılgısı olan......yagmur sensoru hakkında bılgılı...
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: park sensoru hakkında bılgısı olan......yagmur sensoru hakkında bılgılı... (Okunma sayısı 2865 defa)
avans
«
:
Nisan 23, 2010, 10:31:22 ÖS »
arkadaslar aracımn onunede park sensoru taktrıyorum...bazıları arabanın beynıne zarar verıyo dedıler ama ben pek ole dusunmuyorum...bu konuyla alakalı bılgısı fıkrı olana varsa paylasa bılırmı acaba..bazılarınız ne gerek var ya dıye bılır ama..kullanın rahatlını goruceksınız gerektı zaman ıptal dumesıde var yada araba calıstı anda bellı bı sanıyeden sonra kendını ıptal edebılme yada aktıf ede bılme secenıyıde sunuyor..sımdıkı arabalar bıraz on tarafı yuksek eskıler gıbı rahat gorus acısı yok..zaten on tampona 2 adet koyuyorlar ıhtıyacı fazlasıyla karsılyo..bazılarıda bana arabanın benını karıstırdını cam acılmaması yada sunrofun acılmaması gıbı yan etkısı olucanı soledı...bırde yagmur sensorunude sonradan taktıra bılıyomuyuz..ılgılı arkadaslarıma duyrulur..
Utku Ataç
Ynt: park sensoru hakkında bılgısı olan......yagmur sensoru hakkında bılgılı...
«
Yanıtla #1 :
Nisan 24, 2010, 07:56:51 ÖÖ »
Ben hiç duymadım aracın beynini karıştırdığna dair bişey.Bu yüzden pek o konuda bilgi veremicem.Gerekliliği konusundada mesafe ölçerli ise kullanışlı olabilir.
Yağmur sensörü ise sonradan takılmıyor.Ki bence en gereksiz donanımlardan biri.Civic sedanın donanımına bu v.b nedenlerden hayranım.Gereksiz hiç bişey yok.Donanım yerli yerinde
buludag89
«
Yanıtla #2 :
Nisan 24, 2010, 02:30:51 ÖS »
yok yaa beynine bence de zarar vermez. şimdiye kadar hiç duymadım park sensörü yüzünden beyni bozulan
yağmur sensörü de sonradan takılamıyor
alican_07
«
Yanıtla #3 :
Nisan 24, 2010, 03:03:36 ÖS »
park sensörü beyni filan karıştırmıyor yok öyle bişey yani kim söylediyse ya şaka yapmış yada oda başka birinden duymuş.yağmur sensörüde sonradan takılmıyor.
avans
«
Yanıtla #4 :
Nisan 24, 2010, 10:13:23 ÖS »
bende sızın gıbı dusunmusrum eyvallah beyler..
Cecul
«
Yanıtla #5 :
Haziran 30, 2010, 01:33:49 ÖS »
Son yazılanların üzerinden bir kaç at geçmiş ama Cenmax yağmur sensoru kullanabilirsiniz. Ama çok başarılı olduğunu söyleyemem. Bazen iyi çalışıyor, bazen sapıtıyor. Camda, görüşü engelleyecek kadar su olduğu zamanlar bile çalışmadığı oluyor.
mehmet1971
«
Yanıtla #6 :
Temmuz 02, 2010, 12:44:22 ÖÖ »
benim ön ve arkada park sensörü var problem yok.
38 hasan 38
«
Yanıtla #7 :
Temmuz 01, 2010, 11:25:51 ÖS »
arkadaşım neden aracın beynine zarar versinki sadece 4 delik delip takıcan kendi beyni var onun araçtan sadece 12 volt elektrik alıcak
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
TeamHondaTurkey.Com
»
HONDA
»
Karşılaştırmalar
»