TeamHondaTurkey.Com
Ana Sayfa
Yardım
Ziyaretçi
Giriş Yap
Kayıt Ol
Ara
git
TeamHondaTurkey.Com
»
HONDA
»
Karşılaştırmalar
»
Sizce hangisi Accent Era mı Civic mi FİKRİNİZ ÖNEMLİ
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Gönderen
Konu: Sizce hangisi Accent Era mı Civic mi FİKRİNİZ ÖNEMLİ (Okunma sayısı 14627 defa)
PearL GreY MoNsteR
Ynt: Sizce hangisi Accent Era mı Civic mi FİKRİNİZ ÖNEMLİ
«
Yanıtla #25 :
Mart 23, 2011, 04:31:55 ÖS »
Evet arkadaşlar tanıdım iESini satıp Era aLdı Dizel 115 Lik ti heraLde. Diyorki Honda'dan performansta hiç bir eksiği yok diyor. KonforLuda diyor. Fkat ne oLursa oLsun HONDA İLE HYUNDAİ karşılaştırılması bence iyi bir karşılaştırılma deqiL. (AYNI KATAGORİ VE GÜÇTE)
BGR19
«
Yanıtla #26 :
Mart 29, 2011, 02:09:06 ÖS »
geçen era sürdüm 5 gün kazadan dolayı, 1.4 100hp flndı gayet seriydi araba dizeli tabi çok daha iyidir donanım da fena değil önce civic demiştim ama şimdi era diorm
AhmetCvc
«
Yanıtla #27 :
Mart 29, 2011, 03:37:01 ÖS »
Her ne kadar,Civic gönüllerimizde tahta sahip olsada,belki de eraya göre iyi ivmelensede,hyundaı (pek) güvenilir olmasada model farkından dolayı oluşan donanım farkından ve günümüz yakıt şartlarından dolayı era al derim.
NusretA
«
Yanıtla #28 :
Mart 29, 2011, 03:45:31 ÖS »
hyundai motorları 100 bin den sonra garanti kapsamı kalıyor bildiğim kadarıyla..
senin era da 150 binde yani devamlı sorun çıkarabilecek yüksek bir km de..
era eğer düşük km de olsa düşünmeden hondayı sat derdimm. ama km den dolayı era yı sat gitsin bencee..
efsane_001
«
Yanıtla #29 :
Mart 29, 2011, 06:30:17 ÖS »
erayı sat git gide piyasası bitiyor ama honda her zaman para eder
omert_46
«
Yanıtla #30 :
Nisan 07, 2011, 07:31:23 ÖS »
EVEET BİR BİLEN GELDİ
KARDEŞ HALEN SATMADIYSAN HONDAYI SAT. ÇÜNKÜ BENDE 1 AY KADAR ÖNCESİNDE 2009 DİZEL ERA VARDI ÇOK ARABA TOKATLADIM YOKUŞU DÜZÜ BİR ARABANIN SONUÇTA MODELİDE YÜKSEK HONDAN ÖMRÜNÜ DOLDURUYOR. ŞU AN 2011 PREMİUM CİVİC ALDIM GAZA BASMAYA KORKUYORUM YAKITTAN DOLAYI... AMA ERAM TÜPLÜ GİBİYDİ VE TÜP OLMADIĞINDAN BAGAJI RAHAT RAHAT KULLANIYORDUM AMA ŞİMDİ ZATEN DAR OLAN CİVİC'İN BAGAJINA TÜP TAKTIRINCA AVUÇ İÇİ KADAR YER KALACAK... AMA ŞUDA BİR GERÇEK HONDA HAYAT ONDA... (AMA YÜKSEK MODELLİLERDE
)
esso06
«
Yanıtla #31 :
Nisan 07, 2011, 10:24:53 ÖS »
Hyundai ile Honda karşılaştırılmaz diye birşey yok aynı segmentte olursa her araç karşılaştırılabilir.Mesela öve öve bitirlmeyen vw golf le tofaşın mirascısı dedikleri fiatın bravosu arasında hiçte fark yok hatta fiatın tasarımı daha dinamik,donanımı da fiyatına göre çok iyi motorlarda aynı güce sahip ama vw isimden dolayı bayağı pahalı..Neyse konuyu pert etmeyim 1.5 crdi era kullandım inanılmaz seri bir araç çok çok iyi gidiyor.Yol tutuşu sınıfındakilere göre iyi.Konfor olarakta arkasının beşik gibi sallanması dışında pek bir eksisi yok.
hondaciwic
«
Yanıtla #32 :
Nisan 20, 2011, 01:22:53 ÖS »
taksi olduğu için satılması zordur sonuçta boyanmıstır normal olsaydı era her turlu cıvıcın modelı dusuk
volkan_sahin
«
Yanıtla #33 :
Nisan 20, 2011, 01:32:01 ÖS »
Alıntı yapılan: mali - Mart 08, 2011, 08:51:38 ÖS
benim gönlümde erayı satmaktan yana
ama işte bazen ama diyorum..
onun için sizlerin fikirleri önemli
era eğer dizelse era kalsın derim.
canguder
«
Yanıtla #34 :
Nisan 20, 2011, 02:05:40 ÖS »
era B sınıfı , civic C sınıfı yani aynı sınıf değiller arkadaşlar bu yüzden ben karşılaştırmam ama hangisi sat diye sorarsan erayı sat gitsin. Honda değer kaybetmez.Dünyanın her yerinde bu şekilde.ABD'ye gidin ordada yine 2.el değeri en yüksek marka hondadır.
civic2011
«
Yanıtla #35 :
Nisan 20, 2011, 03:12:24 ÖS »
bencede hyundai den uzak dur 1 yıl accent kullandım ve bir kaza sonrası aracım pert oldu o an anladım ki 1 yıl boyunca tenekeye binmişim evet çok seri araçları(980 kg olması en büyük etkeniydi) ama güvenlik ve saglamlıkta bana göre sıfır
CAGLAR28
«
Yanıtla #36 :
Nisan 20, 2011, 03:38:17 ÖS »
hyundaı değer kaybı çok yapan bi araba getz vardı daha önce sıfır almıştık 4,5 yl sonra zor sattık kaza olması da vardı tabi de.sizin de era taksi çıkması ise satmanız zor olacaktır kanaatindeyim.cıvıcx her zaman cıvıc tir bence.
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
« önceki
sonraki »
TeamHondaTurkey.Com
»
HONDA
»