Honda nın bişeyler yapması lazım. pug lar bıle ne sahane motorlar kullanmaya basladılar. size koymazmı yolda bunlara gecılmek. sol serıtte arkadan bi pug panjuru gorunce saga cekmek.donanım konusu ayrı olay.mali arkadasımızın dedıklerı son derece dogru. 40 küsür ver arac al,bunların hiçbiri yok.
170 lıgı almadan cok arastırdım. turbo bozan yada arıza yapan cok fazla yok. zaten turbo araclarının kullanma prosedurune uydunmu pek sorun cıkarmazlar. ha olaki cıkardı burda paylasırım zaten.
işin bir enteresan yonu 122 lik tsi ler. 140 lık civiclerin basına bunlar bıle dert oldu. gecılıyorlar cunku.
hızlı araba kullananmam ama yol musaıtse basarım. 170 lıgın nasıl 200 e cıktıgını ınanın zor anlıyorum.
gecen altunızade kadıkoy arasında yasadıklarımı anlattım. tam 3 defa neredeyse durur konumuna geldım bekledım,140 lık civic yanıma gelıyo cok seri gecıyorum.adamda arabayı gercekten zorladı.
birde en gıcık oldugum bu tdci focuslardı.iyi gıdıyorlardı. hele rampada bı turlu gecemıyodum bunları. ama gecen sol serıtte selektor yapan bı taneyı pısman ettım:))
işin özü hondanın donanım eksıgını kapatması lazım. camlar aractan ınınce kapanmalı, yagmur,far sensoru olmalı,kumandayla bagaj acman lazım,cıft bolgelı klıma(accordlara bıle yenı kondu) vs.
dıger yandan motor.. atmosferıkten ıyı motorlar yaptı amenna. vti denen bı motoru varkı cok guzel. onu az daha gelıstırse sorun kalmaz bence.bu torku dusuk 125-140 hp lerle Honda ancak rakıplerının arka plakasını okur.
hondanın teknolojisine laf ediyorsun ama vw grubu daha f1 katılımlarına katılamamışken senin teknolojiden bahsetmen biraz ilginç. hondanın ürettiği motorlar her zaman en güçlü ve en dayanıklı motorlar olarak tarihe adını yazdırmıştır. vw grubunun ise övüneceği bir yanı yoktur. 1.4 170 hp motorlu araçlar şu anda tam olarak adapte olmuş değiller. turbo arızası veriyor. yani aracı aldığına bin pişman olabilirsin. sen böyle davransanda umarım aracın arıza yapmaz çünkü bilinçli bir şekilde almadığın için aracını atıp tutuyorsun. honda bu arada asimo adında bir robotta üretmiştir bilmiyorsan resmi sitesinde resimleri videoları var. bunlar haricinde motorsiklet alanında honda bir numaradır. vw motorsiklet hiç duymadım görmedim. bunları önce tartışalım daha sonra teknoloji açısından konuşabiliriz.