Gönderen Konu: YENİ JETTA YI İNCELEDİM  (Okunma sayısı 63913 defa)

alfaus007

Ynt: YENİ JETTA YI İNCELEDİM
« Yanıtla #100 : Haziran 04, 2011, 02:23:15 ÖS »
aynen trde o aracı düşünemiyorum bile, gerçi 160hp arabayı alan benzini düşünmicek bana göre çünkü performans için alınıyor.... :D
Öğrenci olunca arabanın altından alınmasına sebep verebiliyor kredi kartı faturaları :D Veya aç gezmene :D Ama arabanın yol tutuşu muazzam ya yapışıyor yere resmen zaten yalıtım mükemmel 200 km/h ile giderken bile nerdeyse içeri motor sesi almıor meret :D

oguz1992

« Yanıtla #101 : Haziran 06, 2011, 10:53:56 ÖÖ »
alican arkadaşmız sana bir şey söyleyeyim ben ank oturuyorum bizim orda sabah ları açayip bir trafik oluyor ayriyet ten lambardan ziyade kavşakklarda hergün kazalar oluyor aynısı düün benim arkadşmı başına geldi kendisinde 2010 volvo s40 var önündede kamyonet vardı komyentin ani fren yapması yüzünden  arkasına vurduk kaportada baya hasar oldu .diyeceğim oki bunu herkes bilir volvo dünyanın en sağlam arabalarında biri

alican_07

« Yanıtla #102 : Haziran 06, 2011, 12:57:18 ÖS »
alican arkadaşmız sana bir şey söyleyeyim ben ank oturuyorum bizim orda sabah ları açayip bir trafik oluyor ayriyet ten lambardan ziyade kavşakklarda hergün kazalar oluyor aynısı düün benim arkadşmı başına geldi kendisinde 2010 volvo s40 var önündede kamyonet vardı komyentin ani fren yapması yüzünden  arkasına vurduk kaportada baya hasar oldu .diyeceğim oki bunu herkes bilir volvo dünyanın en sağlam arabalarında biri
:D kardeş tamam volvo sağlam bi araçta konuyla ne alakası var senin bu yazdığının senden başka bunu yazma amacını çözebilen varsa oda açıklayabilir :D

alfaus007

« Yanıtla #103 : Haziran 06, 2011, 04:57:10 ÖS »
Bende anlamadım şahsen :D

BAYTAR

« Yanıtla #104 : Haziran 09, 2011, 10:08:48 ÖS »
2000den düsük accord yapılırsa yüzüne bakan olur mu sizce

simdi kim bakiyoki dostum kim aliyoki,
allahım kriz geçiriciğim :D

avansis

« Yanıtla #105 : Haziran 09, 2011, 10:40:44 ÖS »

hayirdir baytar,ne bukadar mutlu eden seni,

BAYTAR

« Yanıtla #106 : Haziran 10, 2011, 08:22:22 ÖÖ »

canım hondacı kardeşim yani anla yaaa

manyak bi laf bu
 '' simdi kim bakiyoki dostum kim aliyoki ''

şaka bir tarafa honda accord da motorda bir iyileşme yapılsa manyak olur , manyak satılır , eskiden ( Fanatik bir Alfa Romeo ' cu ve FIAT  ' çı olarak ) accord gerçekten bir efsaniydi ancak nedense yüzüne bile bakan yok , oysa geniş bir motor yelpazesiyle d segmentinde ilk 5 te yer alabilir ...

canguder

« Yanıtla #107 : Haziran 10, 2011, 09:32:06 ÖÖ »

manyak bi laf bu

şaka bir tarafa honda accord da motorda bir iyileşme yapılsa manyak olur , manyak satılır , eskiden ( Fanatik bir Alfa Romeo ' cu ve FIAT  ' çı olarak ) accord gerçekten bir efsaniydi ancak nedense yüzüne bile bakan yok , oysa geniş bir motor yelpazesiyle d segmentinde ilk 5 te yer alabilir ...

passattaki gibi accorda takacaksın 1.4 motor :) rezil edeceksin değilmi. hatta olmadı jettadaki gibi 1.2 motorda konabilir. olmadı 3 silindir 1.2 tdi koyarız nasıl olsa millet az vergi versin az yaksın diye alır kullanır. sonra accordun karizma yerlerde. benim arkadaşta passat 1.4 tsi 122 hp highline var adam 1.4 demeye utanıyor. bence D segmenti araçlar en azından 2.0 motor olmalı. C segmenti 1.4 1.6 makul. Accordta mesela 2.0 elektrikli motor olabilir. Az yakar iyi kaçar.
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2011, 09:32:52 ÖÖ Gönderen: canguder »

avansis

« Yanıtla #108 : Haziran 10, 2011, 10:49:03 ÖÖ »
Niye rezil olsunki,onemli olan satilmasi ve kullanabilirli,accord concept arabasi gibi,ayda 1,yada 2,tane belki gorurum,ama passat jetta. Zibille,hadi senin arkadas hata yapti yada,1,4 demeye utaniyo olabilir.iyide bukadar millet aptalmi hala aliyolar,accorda o,parayi verene kadar,passat cc,dizele buniyo millet,yani gene wv,cikiyo karsimiza,

doan

« Yanıtla #109 : Haziran 10, 2011, 11:35:52 ÖÖ »
Niye rezil olsunki,onemli olan satilmasi ve kullanabilirli,accord concept arabasi gibi,ayda 1,yada 2,tane belki gorurum,ama passat jetta. Zibille,hadi senin arkadas hata yapti yada,1,4 demeye utaniyo olabilir.iyide bukadar millet aptalmi hala aliyolar,accorda o,parayi verene kadar,passat cc,dizele buniyo millet,yani gene wv,cikiyo karsimiza,

>=ok    amaç burda araç satmak ne olursa olsunda vw bunu çok iyi başarıyor

BAYTAR

« Yanıtla #110 : Haziran 10, 2011, 11:42:48 ÖÖ »
HELAAAAAAAAAAAAAL !!!!!!!!!!!!!!!

büyüksün avansis !!!!!!!

avansis

« Yanıtla #111 : Haziran 10, 2011, 12:02:54 ÖS »
Ne olursa olsun,burda cogu arkadas arabanin icine bile binmeden,yorum yapiyo,bugun araba satis sitesine girin,cogusu yakittan satiyo,su sisteme bak,honda accord 10,lt yakiyo ne hikmetse civic,te 10lt yakiyo,sonra guzelim sifir araclara,gaz taktiriyolar,yeni dogan bebeye sigara uflemekle ayni sey,guvendiniz honda motorunu,100000,km sonra ellerine nasil alacaklar,hic bise bilmeyen bile olsa,artik petrol rezevlerinde,dizel yakit stogu yapilamazken benzin stoklari tavan yapmis,homda hala benzinliyle kovalamanin derdinde,

canguder

« Yanıtla #112 : Haziran 10, 2011, 12:38:15 ÖS »
dizeli benzini unutun arkadaşlar , biz burda dizel az yakıyor diye alırken millet japonyada avrupada elektrikli araçlara binmeye başladı.

avansis

« Yanıtla #113 : Haziran 10, 2011, 02:06:34 ÖS »
Avrupada 3g,sistemi 98 yilindan beri kullaniliyo,bize ise 2010,da geldi,aradaki fark bu yani 10,yil sonra belki,honda hybird,de iyi diye teselli olmayalim,

sinangunay

« Yanıtla #114 : Haziran 19, 2011, 09:40:44 ÖS »
100.000 km benzinli bir Honda motorunu nasıl elinize alıyorsanız LPG takılı motoruda o şekilde alabilirsiniz herhalde. Hiç bir sıkıntı çıkmayacağına, sizin sıkıntı çıkacağına inandığınızdan daha fazla inanıyorum. Aracım 52 bin kmye dayandı, sıfır problem, sıfır sorun, sıfır performans kaybı... Zavoli + Honda = Muhteşem!

Ne olursa olsun,burda cogu arkadas arabanin icine bile binmeden,yorum yapiyo,bugun araba satis sitesine girin,cogusu yakittan satiyo,su sisteme bak,honda accord 10,lt yakiyo ne hikmetse civic,te 10lt yakiyo,sonra guzelim sifir araclara,gaz taktiriyolar,yeni dogan bebeye sigara uflemekle ayni sey,guvendiniz honda motorunu,100000,km sonra ellerine nasil alacaklar,hic bise bilmeyen bile olsa,artik petrol rezevlerinde,dizel yakit stogu yapilamazken benzin stoklari tavan yapmis,homda hala benzinliyle kovalamanin derdinde,

alican_07

« Yanıtla #115 : Temmuz 07, 2011, 11:33:51 ÖS »

manyak bi laf bu

passattaki gibi accorda takacaksın 1.4 motor :) rezil edeceksin değilmi. hatta olmadı jettadaki gibi 1.2 motorda konabilir. olmadı 3 silindir 1.2 tdi koyarız nasıl olsa millet az vergi versin az yaksın diye alır kullanır. sonra accordun karizma yerlerde. benim arkadaşta passat 1.4 tsi 122 hp highline var adam 1.4 demeye utanıyor. bence D segmenti araçlar en azından 2.0 motor olmalı. C segmenti 1.4 1.6 makul. Accordta mesela 2.0 elektrikli motor olabilir. Az yakar iyi kaçar.
:D hahaha cangüder gene yaptın yapacağını arkadaşlar cangüdere fazla yüklenmeyin uzun zamandır siteden tanıyorum kendisini dünyada honda ve merso hariç iyi araç olmadığı gibi bi düşüncesi var kendisinin yani benim izlenimim böyle neyse ben sadece bişey söyleyip konuyu kapatıcağım kendi adıma sokaktan geçen 100 kişiye sorun passat mı accord mu diye 90 ı passat diyecektir onuda bırakın bunca insan ya gerizekalı yada honda düşmanı ki passat a accorddan daha çok para verip alıyorlar sizce bunun sebebi ne?? yeterince imalı olmuştur umarım cangüder ;D

canguder

« Yanıtla #116 : Temmuz 08, 2011, 09:09:11 ÖÖ »

manyak bi laf bu

:D hahaha cangüder gene yaptın yapacağını arkadaşlar cangüdere fazla yüklenmeyin uzun zamandır siteden tanıyorum kendisini dünyada honda ve merso hariç iyi araç olmadığı gibi bi düşüncesi var kendisinin yani benim izlenimim böyle neyse ben sadece bişey söyleyip konuyu kapatıcağım kendi adıma sokaktan geçen 100 kişiye sorun passat mı accord mu diye 90 ı passat diyecektir onuda bırakın bunca insan ya gerizekalı yada honda düşmanı ki passat a accorddan daha çok para verip alıyorlar sizce bunun sebebi ne?? yeterince imalı olmuştur umarım cangüder ;D

1-uzun süredir beni tanımıyorsun arkadaşım :) beni nerden tanıdığını sanıyorsun ?

2-passat niye çok satıyor ? çünkü motor seçeneği fazla insanların passat almaya gücü yetiyor ki alıyor. ayrıca vw türkiyeye daha fazla araç gönderiyor motor seçeneklerini fazla sunuyor. 1.2 aracın normalde daha ucuz olması gerekirken doğuşun uygulamaları sonucunda eski fiyatlarından kat kat fazla.milleti enayi yerine koyuyorlar.

3-mercedes evet dünyanın en iyi markası bir itirazınmı var ? hondada amerikanın en iyi en güvenilir ikinci eli sağlam markası buna itirazın varmı ? Sana soruyorum vw hangi ülkenin veya dünyanın en iyi markası olabilmiş ? Ben genel olarak markaların tüm modellerine baktığımda mercedes ve honda her zaman binek araçlarda öndedir. Bmw toyota nissan gibi markalarada ayrıca saygı duyduğum sevdiğim otomobiller üretiyor. Ben senin gibi dar görüşlü bir insan değilim. Her markanın benim gözümdeki prestiji neyse onu söylerim. VW üretimi audiler seatlar skodalar var. Bu markalar içinde vw'nin ürettiği en iyi araba skoda superb diyebilirim. Çünkü fiyatı diğerleri gibi şişirilmemiş makul düzeyde ve kalitesi iyi. passata 65 bin lira bayılacağıma gider 49 bin liraya bir üst segment olan superb alırım.

4- sana cevap yazmayacaktım ama bir gün buluşmaya gelirsen oturup konuşuruz otomobiller hakkında bilgini paylaşırsın. benim hayatımın 50%si otomobillerle geçer. türkiyede ferrari porsche lamborghini gibi çok pahalı markalar dışında tüm araçlara kullanmışlığım binmişliğim vardır. bana zevk veren araç iyi araçtır gerisi teferruattır. Ayrıca yoldan çevirip sorduğun 90 passat sahibinden 80 tanesi aracının kaç beygir olduğunu aracın deposunun kaç litre yakıt aldığını bile bilmiyordur. Bilinçsiz kullanıcılara ben otomobil sahibi demem.

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #117 : Temmuz 08, 2011, 12:24:38 ÖS »
accord'u passat gibi motorlarla rezil etme isteğiniz nedir anlayamadım gitti.  kaliteymis konformus yol tutusuymus ''' ya sorarım passatcılara 1.4 motorlu passat hangi hızla gidiyo da yol tutusuna ihtiyacı var????????? 1.2tsi'ı motor diye satıyolar bide aliniyo....
accord dediğin 2.4tür.  manueldir. bu accorddan iyi passat da yoktur. madem o segmentte araba alıyosun kücük araba yetmiyo benzini de ona göre yakıcak.

senin görüsün passata bineyim ama fiorino kadar yaksın o kadar gitsin önemli değil sagımdan solumdan vızır vızır araba gecsin diyebiliyosan al 1.2 passatı ; accorddan iyi san bu arabayı.

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #118 : Temmuz 08, 2011, 12:26:06 ÖS »
Gözden kacan yada dikkat edilmeyen bir gerçek var BENZİN fiyatları Türkiye'de bu kadar yüksek diye kücük motorlu arabayı daha iyi ilan edemezsiniz. simdi 1.5dolara benzin olsa kim gider 2.4 accord bulmaya calısır ; kim gider 1.2tsi almaya calısır ??????????????

ferad

« Yanıtla #119 : Temmuz 08, 2011, 12:57:26 ÖS »
1.4 tsi passat`in verileri 2.0 accord`dan daha iyi son hiz ara hizlanmalar vs. halen daha ne diye bok atmaya calisiyorsunuz anlayamadim gitti

Grafink

« Yanıtla #120 : Temmuz 08, 2011, 01:11:26 ÖS »
Açıkçası ilk arabama 31 yaşında sahip oldum, ilk sürücülük deneyimimde aynı şekilde, 93 model bir Si sedan otomatik sahibiyim. Bu yakınlarda 0 bir Civic Otomatik almayı planlıyorum. Aslında Yeni kasa gelecek mi? gelmeyecek mi? gibi bir sorunun cevabını bekliyorum. İlk arabası hondadır başka araba bilmez ondan över diye cümleler kurulmuş. İşte ben tam o insanlardanım. Bu yaşa kadar hiç sürmesem de bir çok arabanın içinde bulundum. Renosudur, Pejosudur, Mersedesidir, Şahinidir, Astrasıdır, Borasıdır.... İşin ilginci Honda alana kadar hiç honda araç içinde oturmamıştım. Ailemde kimse honda almamıştı... Aslında Honda alana kadar bir tek Honda hakkında herhangi bir fikre sahip değildim ve Honda sahibi olana kadar 4 tekerleği olsun, yürüsün arabaya anlam yüklemek ne gereksiz bişey diye düşünürdüm... Araba alırken de bi ilan görüp, Seneler önce bir biralama ortamında Ya Civic alıcan ya da Otobüse binicen tadındaki eğlenceli bar geyiğini hatırlayıp, Dur bir bakayım diye satıcı arkadaşla görüştüm. 3. baktığım araçtı. Daha önce bir (Accente 2000 model)'ya bir de Clio (98 model) ya bakmıştım.  Ddireksiyonun başına geçtiğimde, Hani kot pantolon alırken üstünüze cuk oturup oturmadığına bakarsınız ya... İşte o şşekilde aldım Si'ımı... Yani daha marşa basmadan karar vermiştim. Marşa bastım, tatlı bir şarkı başladı, D4 vitesine taktım, ayağımı gazdan çektim. haraket etmeye başladı... Derken bir de bakmışım, parayı ödemiş arabayı almışım... Sonra bi çok arkadaşım süper araba almışsın o fiyata daha iyisi mümkün değildi gibi kutlamalarda bulundular. Bu tip övgüler insana kendini 30 yıllık şöför müş gibi hissettiriyor. :) Şu an Honda'dan başka bir araba kullanmazmışım gibime geliyor, yani çok Param olsa CRV kullanırım ya da Gider CR-Z falan alır getiriririm... Ama hep Honda'ya binerim... Adamlar Araba işini çözmüş arkadaş...
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2011, 01:13:37 ÖS Gönderen: Grafink »

ctr07

« Yanıtla #121 : Temmuz 08, 2011, 01:30:40 ÖS »
1.4 tsi passat`in verileri 2.0 accord`dan daha iyi son hiz ara hizlanmalar vs. halen daha ne diye bok atmaya calisiyorsunuz anlayamadim gitti
bok atan yok herkez kendi düşüncesini bildiriyor.ayrıca accord otomatik olduğu için 2.0 motorun performansını törpülüyo.bir saygısızlık olursa adminler gerekeni yapar için rahat olsun..

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #122 : Temmuz 08, 2011, 01:33:22 ÖS »
okursan 2.0 accord gecmiyor yazımda?

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #123 : Temmuz 08, 2011, 01:35:15 ÖS »
ferad adlı arkadasa soyledım

ctr07

« Yanıtla #124 : Temmuz 08, 2011, 01:38:07 ÖS »
illede passatla karşılaştıracaksanız 2.0 fsı la karşılaştırın (atmosferik)6 ileri manuel olduğu halde 11.6 l yakıt tüketimi  accord oto 10 l .