Gönderen Konu: YENİ JETTA YI İNCELEDİM  (Okunma sayısı 63905 defa)

avans

Ynt: YENİ JETTA YI İNCELEDİM
« Yanıtla #25 : Mayıs 25, 2011, 10:06:23 ÖS »
Eski hondaci,yeni wv,biri olarak,sanzuman basarili yalitim olan ustu,herseyden onemlisi ne zaman mazot aldimi kredi kartimin ekstrasina baktim zaman hatirliyorum,bu hayatta ne dort dortluk,ki be dostlar

IGDIR

« Yanıtla #26 : Mayıs 28, 2011, 09:58:04 ÖÖ »
vw iç malzeme traş güven verse ne olur 3 yaşında bir arabanın torido ve kapı kolları soyulurmu ya insanlarımız kazığın üstüne oturduktan sonra anlıyor kazık girdi diye

avans

« Yanıtla #27 : Mayıs 28, 2011, 02:10:13 ÖS »
Hondanin kaportasi,vw ic mekani diyosun yani dostum heee,

aliylmz

• http://www.facebook.com//bestelenmis.satirlar
« Yanıtla #28 : Mayıs 28, 2011, 03:00:53 ÖS »
arkadaslar araclar cok satılmıyor , araclar ithal oldugundan az araba geliyor .. 2011 ocaktan itibaren civic in jetta veya golften

daha fazla sattıgını iddaa edebilirim ... hondalarda japonyadan ithal olsaydı emin olun 6 ay sonrasına sıra bile alamazdınız
heryerde cıvıc görüyorum..eskide tofaş bolluğu vardı şimdi cvc:)

aliylmz

• http://www.facebook.com//bestelenmis.satirlar
« Yanıtla #29 : Mayıs 28, 2011, 03:06:02 ÖS »
BENİM SLOGANIM VAR HER ZAMAN SÖYLEDİĞİM.....

SÖZ KONUSU HONDA'YSA  ''G'' e ''R'' i ''S'' i........... teferruattır....

Aslan besleyen yemini düşünmez....:)

sinangunay

« Yanıtla #30 : Mayıs 28, 2011, 08:53:17 ÖS »
Bence asıl kör nokta bizim araçlarda bolca var arkadaşlar. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama 2010 model civic kullanıyorum, direkler çok kalın olduğu için dönerken çok kaza atlattığımı biliyorum.. Aynı durum sizlerde oldu mu hiç acaba?

emre16

« Yanıtla #31 : Mayıs 29, 2011, 12:28:01 ÖÖ »
o sorun bence her araçta var arkadaşın dobloyu sürerken ön direklere lanet etmiştim...

civic2011

« Yanıtla #32 : Mayıs 29, 2011, 12:52:09 ÖÖ »
o sorun bence her araçta var arkadaşın dobloyu sürerken ön direklere lanet etmiştim...
+1500 bendede hondadan önce doblo vardı sağa ve sola dönüşlerde direklerden hiçbirşey görünmüyordu allaha emanet giriyorduk virajlara olsun dönüşlerde olsun hondada çok abartılı kör nokta yok sadece sorunu park ederken önü görünmüyor onada zamanla alışırız gibime geliyor

orchun

« Yanıtla #33 : Mayıs 29, 2011, 01:05:51 ÖÖ »
arkadaslar araclar cok satılmıyor , araclar ithal oldugundan az araba geliyor .. 2011 ocaktan itibaren civic in jetta veya golften

daha fazla sattıgını iddaa edebilirim ... hondalarda japonyadan ithal olsaydı emin olun 6 ay sonrasına sıra bile alamazdınız

alican_07

« Yanıtla #34 : Mayıs 29, 2011, 01:13:15 ÖÖ »
yapma allah akşına ya honda da kaporta namına bişey yok ben hondaya biniyorum sırf motorundan ötürü başka hiç bi avantajı yok benim gözümde kaporta,rahatlık ve donanım olarak vw in eline su dökemez honda atmosferik motorda çok iyi ama

avans

« Yanıtla #35 : Mayıs 29, 2011, 03:06:00 ÖS »
yapma allah akşına ya honda da kaporta namına bişey yok ben hondaya biniyorum sırf motorundan ötürü başka hiç bi avantajı yok benim gözümde kaporta,rahatlık ve donanım olarak vw in eline su dökemez honda atmosferik motorda çok iyi ama
dostum yanlıs anladın ıgdır adlı arkadas wv ıc mekanına laf atmısta bende hondanın kaportasını hatırlatmak babında yazdım..arabayı d,dıye r,de unutmusum arkadakı arabaya bı tık vurdum komple tamponu boyatmıstım...onu dıyorum,,kullanmadan kullanmaya fark var ne olursa olsun

avans

« Yanıtla #36 : Mayıs 29, 2011, 03:12:32 ÖS »
Bence asıl kör nokta bizim araçlarda bolca var arkadaşlar. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama 2010 model civic kullanıyorum, direkler çok kalın olduğu için dönerken çok kaza atlattığımı biliyorum.. Aynı durum sizlerde oldu mu hiç acaba?
dostum sımdıkı aracların ayro dınamıyınden kaynak lanıyo hondaya has bıse deyıl sımdıkı tum araclarda bu bole,,bıraz alısmak lazım,,

alican_07

« Yanıtla #37 : Mayıs 29, 2011, 04:23:14 ÖS »
dostum yanlıs anladın ıgdır adlı arkadas wv ıc mekanına laf atmısta bende hondanın kaportasını hatırlatmak babında yazdım..arabayı d,dıye r,de unutmusum arkadakı arabaya bı tık vurdum komple tamponu boyatmıstım...onu dıyorum,,kullanmadan kullanmaya fark var ne olursa olsun
doğru diyorsun ama vw harbiden çok sağlam kaporta üretiyor geçen bi video izledim hayret ettim benim vtec 2 de deniyecektim de cesaret edemedim hatta video yu ekliyim de bi izle :D http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150635035920384&oid=115966527850&comments

hsncck26

« Yanıtla #38 : Mayıs 29, 2011, 04:45:33 ÖS »
doğru diyorsun ama vw harbiden çok sağlam kaporta üretiyor geçen bi video izledim hayret ettim benim vtec 2 de deniyecektim de cesaret edemedim hatta video yu ekliyim de bi izle :D http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150635035920384&oid=115966527850&comments
adam bunu kendı hondanızda yapın diyor :D birde kendisi  bitane araba alsın ne olursa olsun kendısı kendı arabasına yapabılıyormu bakalım :D
aslında uzatmak istemıyorum ama söylicem , madem öle bi honda bide vw yi yüksek devirde kullanalım bakalım hangisi daha sağlam ;)

logıcthıs

« Yanıtla #39 : Mayıs 29, 2011, 04:46:37 ÖS »
iyiki denememişsin yoksa kapıyı tekrar krikoyla felan kaldırman gerekebilir:)

avansis

« Yanıtla #40 : Mayıs 29, 2011, 05:27:18 ÖS »
benım anlamadım nedır bu wv honda kavgası yıllardır..neden bı opel neden volvo neden hyundaı neden dıyer markalarla karsılastırma yapma cesaretsızlıyı..ben oto tamırcısıyım elımden her araba gectı gecmeye devam edıyo..hondanın motorundan baska bıseyı yok kaporta sert plastık gıbı en kalıtesız malzeme,,jetteyla karsılastrma sacma hyundaı i30 karsılastrma yapın sanzuman olarak dsg wv donum noktası oldu,,honda bu paraları haketmıyo hele benzınlıyse hondanın dızelı falan dıyosunuz tesellı oluyosunuz honda dızelde bes para etmez honda hybırd de ıyı gerısı fantezı beyler,,dızelede nıye bole dıyorum 2200 motor cıvıc ısvıcreden tatıle gelen bı musterının bakımını yaptık,,dızelı 13 lıtre yakıyo,,kendınızı tesellı etmeyın doslar hele wv karsılastrmayın,,hyundaı varken renault varken wv le fazla urasmayın,,,

alican_07

« Yanıtla #41 : Mayıs 29, 2011, 06:03:05 ÖS »
adam bunu kendı hondanızda yapın diyor :D birde kendisi  bitane araba alsın ne olursa olsun kendısı kendı arabasına yapabılıyormu bakalım :D
aslında uzatmak istemıyorum ama söylicem , madem öle bi honda bide vw yi yüksek devirde kullanalım bakalım hangisi daha sağlam ;)
kardeşim bi arabayı üst devirlerde kullanmadan yol alabilirsin yani yükesek devir senin zevkine fantazine kalmış ama kaza senin elinde olan bi şey değil bi kaza anında kaporta ve güvenlik ekipmanları seni kurtarır ;) ve sana şöyle bir örnek vereyim bi zamanlar golf 4 kullandım arabanın resmen ciğerini söktüm 7 ay boyunca tık demedi tabii honda kadar zevk vermiyor o ayrı mesele ama genede sadece motorla olacak iş değil bunlar yüksek devir zaten bana çok tat vermiyor araba torklu olunca bana yetiyor buda şimdiki tsi larda yeteri kadar var inş. honda da bi atak yapıp turbo beslemeli bi makine çıkarır ortaya hem az yakan hemde gaza dokunur dokunmaz gücü hisseddiren tarzda.

ctr07

« Yanıtla #42 : Mayıs 29, 2011, 07:53:19 ÖS »
malesef bazı arkadaşlarda vw antipatisi var.ayrıca renault u da sevmeyenleri anlamıyom.renault kötü olsa nissan dcı motoru kullanmazdı dimi?

avansis

« Yanıtla #43 : Mayıs 29, 2011, 08:05:56 ÖS »
renault solenecek hıc lafım yok duzgun bakımını yaptır 450000km dızelınde yol yapan kango clio yu ben cok gordum...renault kendıne formula 1 e katıldıktan sonra cok gelıstırdı hondada gıttı formula 1 den cekıldı,,yenı kasada hondanın dızel gelıce solentısı var en cok dızelde otomatıyı nasıl olcak onu merak edıyorum,,burda almıs wv antıpatısı surup gıdıyo beyler nıye wv cunkı baska araba bılgısı olan az arkadas var bugun param olsa hyundaı dızel i30 alır hondaya bakmam bıle,,hyundaı bıle dızel otomatık getırmıs hondada ses yok sonra forumlarda cok yakıyo sole bole oluyo,,hondanın ıyı tarafı yokmu var tabı,,honda otomatık ve kasa olarak en az yakan araba,,bunun gıbı bı kac bıse da,,ama malesef yetmıyo,,wv bı fırma audının %45 hıssesını satın almıs,,seata skodaya,,audıye sahıp olmus bı marka korkarım yakında hondayıda alıcak,,, >%6rol >%6rol ozamanda bu kavgalar bıtecek,,,,,

ctr07

« Yanıtla #44 : Mayıs 29, 2011, 09:06:40 ÖS »
haklısınız ama tip olarak bir honda ya bakın birde i30 golf e corolla ya vb.
motor olarak bir 1.6 i-vtec e  bak birde 1.6 fsı 1.6 8v vb.
bir hondanın otomatiğine bakın birde diğerlerine hayla 4 vites kullanıyolar.
bir hondanın iç mekanına bakın birde diğerlerine
bir hondanın vtec sesini dinleyin birde diğerlerinin sesini. :lovee
hondanın  - leri boya ses izelasyonu fren(biz yaşamadık allaha şükür) başka? başkası yok.
şunuda eklemeden geçemiyecem bu kasa yani fd6 2006 da çıktı siz gidipte 2011  de çıkan jetta ile karşılaştırısanız mutlaka eksikleri olucaktır.
honda gibi 1.6 atmosferik başka giden varmı corolla biraz yakın.başka yok...cıvıc çok üstün bir araba.
şu bir gerçek ki yeni nesil arabalar artık kötü değil hepsi ortalamanın üzerinde.
çıkıp vw kötü renault kötü diyen olursa kusura bakmayın ama arabadan anlamıyordur.
bütün firmalar işini biliyo...

avansis

« Yanıtla #45 : Mayıs 29, 2011, 09:57:04 ÖS »
Dostum soledin herseye katiliyorum,bem honda kotu arabada demiyorum,yanlizca insanlar kullanmadan binmeden yapti yorumlara takiliyorum,bakin arac firmalari 6yada 8 ayda bir servislerden musteri memnuniyeti raporu ister,nerde sikinti cikmis nerde problem var duzeltmek icin sole bi ornek verim,opel corsalarda devirdayim pompalarinin ust kismini plastik yapmuslar buda kisa zamanda kirilma ve catlamaya sebeb oluyodu,sonra bunu sert plastikten yapip durumu duzelttiler,yani firmalar bile 6 aylik surecte karar verirken bi arkadas binmis belki daha surmeden yorum yapmis ben bi cok forumu okur arastririm,her forumda bindi arabayi ferrari sanan arabasinin fanati olan cok arkadas var..yolda ariza yapmis wv gorseler fotosunu cekip zil takip oynicaklar,en ilgincide ne biliyomusunyz,reno fiat toyota  diyerlerinin tum derdi wv olmus,zaten wv fsi tambi vasat motor oldu ama telafisini iyi yapti,dsg sanzuman saniyenin 3/1 sanisede fites deyistirme derecesiyle birinci oldu,honda modofikasyona cok yakin arac yapiyo tamponunu sok heryerinde vida deliyi gorursun,servis kolayli vardir ama passatta golfte klima radiyoturune bise olsa komple tamponu sokmen gerekir uzun vadede tamponu vir vir ses yapar,yeni civicleri aldilar 500km arabaya gaz taktilar,150000km sonra hayal kirikli olcak,ne diyim dostum zevk renk diyolar bu islere,yorum yaparken daha dikkat diyorum,,

orchun

« Yanıtla #46 : Mayıs 29, 2011, 10:02:56 ÖS »
renault solenecek hıc lafım yok duzgun bakımını yaptır 450000km dızelınde yol yapan kango clio yu ben cok gordum...renault kendıne formula 1 e katıldıktan sonra cok gelıstırdı hondada gıttı formula 1 den cekıldı,,yenı kasada hondanın dızel gelıce solentısı var en cok dızelde otomatıyı nasıl olcak onu merak edıyorum,,burda almıs wv antıpatısı surup gıdıyo beyler nıye wv cunkı baska araba bılgısı olan az arkadas var bugun param olsa hyundaı dızel i30 alır hondaya bakmam bıle,,hyundaı bıle dızel otomatık getırmıs hondada ses yok sonra forumlarda cok yakıyo sole bole oluyo,,hondanın ıyı tarafı yokmu var tabı,,honda otomatık ve kasa olarak en az yakan araba,,bunun gıbı bı kac bıse da,,ama malesef yetmıyo,,wv bı fırma audının %45 hıssesını satın almıs,,seata skodaya,,audıye sahıp olmus bı marka korkarım yakında hondayıda alıcak,,, >%6rol >%6rol ozamanda bu kavgalar bıtecek,,,,,

:)) aynen vw fena büyüyor , ama amerika kıtasına hakim olan honda toyota hyundai yi satın alabilceğine pek ihtimal vermem 

orchun

« Yanıtla #47 : Mayıs 29, 2011, 10:03:51 ÖS »
haklısınız ama tip olarak bir honda ya bakın birde i30 golf e corolla ya vb.
motor olarak bir 1.6 i-vtec e  bak birde 1.6 fsı 1.6 8v vb.
bir hondanın otomatiğine bakın birde diğerlerine hayla 4 vites kullanıyolar.
bir hondanın iç mekanına bakın birde diğerlerine
bir hondanın vtec sesini dinleyin birde diğerlerinin sesini. :lovee
hondanın  - leri boya ses izelasyonu fren(biz yaşamadık allaha şükür) başka? başkası yok.
şunuda eklemeden geçemiyecem bu kasa yani fd6 2006 da çıktı siz gidipte 2011  de çıkan jetta ile karşılaştırısanız mutlaka eksikleri olucaktır.
honda gibi 1.6 atmosferik başka giden varmı corolla biraz yakın.başka yok...cıvıc çok üstün bir araba.
şu bir gerçek ki yeni nesil arabalar artık kötü değil hepsi ortalamanın üzerinde.
çıkıp vw kötü renault kötü diyen olursa kusura bakmayın ama arabadan anlamıyordur.
bütün firmalar işini biliyo...

+1000 ama renoda ortalamanın üstünde deilde orta beee :))

hsncck26

« Yanıtla #48 : Mayıs 29, 2011, 10:32:01 ÖS »
vw kesinlikle kasa olarak sağlam araç ona birşey demiyoruz zaten bunu herkes kabul ediyor.
1.4 tsi golf süper bence ama işte insanın aklında hem yakıt hemde turbo arıza çıkarma riskinn çok yüksek olması kalıyor..
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2011, 10:33:31 ÖS Gönderen: hsncck26 »

ctr07

« Yanıtla #49 : Mayıs 29, 2011, 10:36:55 ÖS »
avansis@aynı telden çalıyoz abi.dediklerine katılıyorum.ama honda insanlarla duygusal bağ kuruyo.:)