Dostum soledin herseye katiliyorum,bem honda kotu arabada demiyorum,yanlizca insanlar kullanmadan binmeden yapti yorumlara takiliyorum,bakin arac firmalari 6yada 8 ayda bir servislerden musteri memnuniyeti raporu ister,nerde sikinti cikmis nerde problem var duzeltmek icin sole bi ornek verim,opel corsalarda devirdayim pompalarinin ust kismini plastik yapmuslar buda kisa zamanda kirilma ve catlamaya sebeb oluyodu,sonra bunu sert plastikten yapip durumu duzelttiler,yani firmalar bile 6 aylik surecte karar verirken bi arkadas binmis belki daha surmeden yorum yapmis ben bi cok forumu okur arastririm,her forumda bindi arabayi ferrari sanan arabasinin fanati olan cok arkadas var..yolda ariza yapmis wv gorseler fotosunu cekip zil takip oynicaklar,en ilgincide ne biliyomusunyz,reno fiat toyota diyerlerinin tum derdi wv olmus,zaten wv fsi tambi vasat motor oldu ama telafisini iyi yapti,dsg sanzuman saniyenin 3/1 sanisede fites deyistirme derecesiyle birinci oldu,honda modofikasyona cok yakin arac yapiyo tamponunu sok heryerinde vida deliyi gorursun,servis kolayli vardir ama passatta golfte klima radiyoturune bise olsa komple tamponu sokmen gerekir uzun vadede tamponu vir vir ses yapar,yeni civicleri aldilar 500km arabaya gaz taktilar,150000km sonra hayal kirikli olcak,ne diyim dostum zevk renk diyolar bu islere,yorum yaparken daha dikkat diyorum,,