Gönderen Konu: YENİ JETTA YI İNCELEDİM  (Okunma sayısı 63908 defa)

ctr07

Ynt: YENİ JETTA YI İNCELEDİM
« Yanıtla #50 : Mayıs 29, 2011, 10:41:42 ÖS »
hsncck@turbo arabayı kulanmasını bilmek gerekiyo.marşa basarbasmaz 5000 6000 abanılırsa tsı napsın... Çalıştırınca 1dk falan beklicen stop etmeden önce 30 sn beklenmeli vb.slmlar.

avansis

« Yanıtla #51 : Mayıs 29, 2011, 10:51:02 ÖS »
avansis@aynı telden çalıyoz abi.dediklerine katılıyorum.ama honda insanlarla duygusal bağ kuruyo.:)
bunun adi ask deyil,takintidir dostum,

ctr07

« Yanıtla #52 : Mayıs 29, 2011, 10:53:26 ÖS »
seviyorum işte >%6rol

avansis

« Yanıtla #53 : Mayıs 29, 2011, 10:54:30 ÖS »
seviyorum işte >%6rol
bir daha soyle,puhaaaaa
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2011, 10:55:23 ÖS Gönderen: avansis »

hsncck26

« Yanıtla #54 : Mayıs 29, 2011, 10:54:56 ÖS »
hsncck@turbo arabayı kulanmasını bilmek gerekiyo.marşa basarbasmaz 5000 6000 abanılırsa tsı napsın... Çalıştırınca 1dk falan beklicen stop etmeden önce 30 sn beklenmeli vb.slmlar.
kardeş ben sadece duyumlarımı ilettim yani marka fanatikliği filan yok :) zaten babam skoda ustası eskieşhirde bende izmrde öğrenciyim bana sorun çıkarmasın izmirdeyken diye civic aldı.
konu benım yüzümden saptı kusuruma bakmayın....

ctr07

« Yanıtla #55 : Mayıs 29, 2011, 10:57:42 ÖS »
yok abi estağfurullah size cevap olsun diye yazmadım genel bir şey paylaştım sen kusura bakma.

ctr07

« Yanıtla #56 : Mayıs 29, 2011, 11:01:15 ÖS »
seviyorum işte >%6rol
bir daha soyle,puhaaaaa

I love cıvıc.konuyuda sapıttık.konumuza dönersek 1.6 tdı jetta alınır ama 1.2 tsı 1.4 tsı olsa neyse.

avansis

« Yanıtla #57 : Mayıs 29, 2011, 11:09:35 ÖS »
Aslinda hic urasmican,bincen taksiye takilcan kafana gore,bune aga ya,:)))))

emre16

« Yanıtla #58 : Mayıs 29, 2011, 11:14:29 ÖS »
bence honda takıntı değil tutkudur ve ayrıca bu sitede kimi zaman honda yerden yere vurulmuştur(genelde fren ve izolasyon sebebiyle)kimi zamanda göklere çıkartılır.Kaldıki bu siteye başka forumlardan gelip burada insanları çıldırtan çok olmuştur. Bunuda hondanın + yönlerinin diğer markalardan daha fazla olmasına bağlasak yalan olmaz...  

avansis

« Yanıtla #59 : Mayıs 29, 2011, 11:23:10 ÖS »
bence honda takıntı değil tutkudur ve ayrıca bu sitede kimi zaman honda yerden yere vurulmuştur(genelde fren ve izolasyon sebebiyle)kimi zamanda göklere çıkartılır.Kaldıki bu siteye başka forumlardan gelip burada insanları çıldırtan çok olmuştur. Bunuda hondanın + yönlerinin diğer markalardan daha fazla olmasına bağlasak yalan olmaz...  
dostum senin tutku dedine biz sanayide baska arabaya binmemis bindine asik olan diyoruz,yoksa 90 yillarda avrupa arabaya para tuza olarak gorup sahine dogana tenekelere yillarca el ustunde tutup.avrupa araca binipte vazgecemeyen milletiz,
[/quote]

emre16

« Yanıtla #60 : Mayıs 29, 2011, 11:29:42 ÖS »
sanayiciler için normal bir durum çünkü elinizden günde kaç çeşit araç geçiyor fakat sizin görüşünüzü bütün hondacılar için lanse etmek yanlıştır, o zaman honda kullanan ve seven herkesi şizofren ve ruh sağlığı bozuk mu görücez yani? takıntıdan bunu anlıyorum ben...

civic2011

« Yanıtla #61 : Mayıs 29, 2011, 11:38:50 ÖS »
konu nerden nereye sapmış neden tüm araçları civicle karşılaştırıyorlar anlam veremiyorum c segmentinde olan bir aracı d segmenti olan araçlarla kıyaslamalar vs çok yanlış her aracın kendine göre artı ve eksileri vardır hondanın kaportası zayıfsa motoru saglam ve sorunsuz donanımı yoksa diğerlerine göre ucuz birde şunu söylemek istiyorum kaportası zayıf diyen arkadaşlara honda gebze fabrikasında çalışan arkadaşlarım var kaportanın esnemesi aerodinamik yapısı yüzündenmiş araç sağdan soldan önden veya arkadan darbe aldıgında tavana kadar esniyormuş darbeyi eşit olarak kaportanın her noktasına eşit yayarak darbeyi ve araç içindeki baskıyı azaltmak için böyleymiş

avansis

« Yanıtla #62 : Mayıs 29, 2011, 11:46:20 ÖS »
Tabi ole bise demedim arkadas duygusal bi bag var dedi bende,ask deyil takinti dedim,genel anlamda bise demedim dememde zaten,beni sikan bu gereksiz karsilastirmalar,araba demek sadece yuksek devir deyil,yukselen devirde frene bastin zaman durmak demek, yol tutusu iyi olsun diye amirtisorlerden ses gelmemesi demek,biyeri yaparken biyerden calmamak demek,honda bole giderse eski satis rakamlarini zor gorucek,city uretimini durdurdular,bugun yarin civic,te bundan nasibini alacak,

avansis

« Yanıtla #63 : Mayıs 29, 2011, 11:49:40 ÖS »
Civic2011 kardesim gelde sanayiye sana tavana kadar esniyen civic,ten surucunun torpidonun ustune dokulen dislerini gosterim,,,,

emre16

« Yanıtla #64 : Mayıs 29, 2011, 11:53:43 ÖS »
dedikleriniz doğru ama civicide şahinlerle karıştırmayalım özellikle yeni kasanın frenleri iyi bence tek zayıf noktası izolasyon buda birçok araç için sorun bence yani bu sorun bir tek hondada değil. Honda tr de bu kadar az opsiyonu bulunmasına rağmen bence başarılı, fiat,reno,pejo falan bence boşş...

avansis

« Yanıtla #65 : Mayıs 30, 2011, 12:04:07 ÖÖ »
Benzinli aracta otomatik sorunsuz olur,hondada bunda basarili,motordada ole,bikere sert amirtisor kullaniyo,ozellikle eski kasasinda kasa hafif olmasi ve sert amirtusor kullanilmis ama yol tutusu gene okadar iyi yeni kasanin yol tutusu hem biraz agir olmasi hemde dahada sert amirtisor kullanilmasiyla,vsa,la uyumu baya iyi peki konfor yeni kasa kullananlara soruyorum,arabada4kisi olsun nasil iceri ses geliyo beyler,arkadaki rahat olsun diye niye bagajdan calinmis dostlar, sadece goz yanilmasi,bi yerden alip biyere koymuslar,2011 arabadan torpidodan gelen ses diye forumlarda okumadikmi,dostlar,

emre16

« Yanıtla #66 : Mayıs 30, 2011, 12:04:48 ÖS »
Bence sorun tıkırtı ve ses olsun çünkü çözülemeyecek sorunlar değil. Vw dsg şanzıman arızalarını turbo sorunları şikayet sitelerinden rahatlıkla görebilirsiniz.Bence bunlar daha baş ağrıtan ve ceb yakan sorunlar...

alican_07

« Yanıtla #67 : Mayıs 30, 2011, 03:20:10 ÖS »
Bence sorun tıkırtı ve ses olsun çünkü çözülemeyecek sorunlar değil. Vw dsg şanzıman arızalarını turbo sorunları şikayet sitelerinden rahatlıkla görebilirsiniz.Bence bunlar daha baş ağrıtan ve ceb yakan sorunlar...
dsg problemi hallolalı 3 yıl oldu kardeşim ilk çıkan seri de vardı hata düzeltildi şimdi kimse bi problem yaşamıyor turbo dersen passat 1.8t hala daha takır takır yürüyor tsi diyeceksindir belki ama inan onlarda da öyle forumda abartıldığı gibi bi problem çıkmıyor.daha bizim servise gelen tsi sayısı bi elin parmaklarını geçmez.

canguder

« Yanıtla #68 : Mayıs 30, 2011, 03:34:20 ÖS »
2009 golf tsi dsg arkadaşım aldı 60.000 kmde 1 ay sonra sattı. Sebep ? Şanzıman 6.vitese geçmiyor direk 7ye atlıyor. Servis yazılımı değiştirdi bu sefer arkadaşım performansın düştüğünü söyledi. 2.kez servise götürdü bu sefer 1 hafta serviste kaldı en son düzeltildi ama arkadaşım araçtan soğudu. Önceki aracı golf 1.6 8v idi o bu kadar sorun çıkarmıyordu.

alican_07

« Yanıtla #69 : Mayıs 30, 2011, 03:47:20 ÖS »
 bu arızalı araçlar neden bana denk gelmiyor kafayı yiycem ya yemin ediyorum dsg vitesli araç alıcam arızalansın diye bu dünyada tek arızalanmayan araç honda tmm artık kabul ettim uzaylılara da inanıyorum :D

MerT01__civic

« Yanıtla #70 : Mayıs 30, 2011, 03:55:29 ÖS »
bu arızalı araçlar neden bana denk gelmiyor kafayı yiycem ya yemin ediyorum dsg vitesli araç alıcam arızalansın diye bu dünyada tek arızalanmayan araç honda tmm artık kabul ettim uzaylılara da inanıyorum :D

abi bence sen hondanı sat git bi vw al :) çünkü biraz daha okusam vw'yi ferrari filan sanabilirdim :D

alican_07

« Yanıtla #71 : Mayıs 30, 2011, 04:17:04 ÖS »

abi bence sen hondanı sat git bi vw al :) çünkü biraz daha okusam vw'yi ferrari filan sanabilirdim :D
rahat ol şu an ailemde 1 passat 2 golf 1 vtec2(günlük kullanımda ben kullanıyorum) bi vti(hazırlanıyor daha onuda yaza çıkartıp draglarda kullanıcam) 1 merso s320 cdi bi e39 530i ve corvette c6 var yani arabamı satıp vw veya başka bi araç almama gerek yok veya vw i ferrari zannetmeye gerek yok onuda kullandık ama forumda hondasını ferrariden iyi olduğunu düşünenler var hatta atmosferik typer(orjinal pistonları yay ve şapkalar ile) ile m3 impreza 2.5 sti tokatlıyanlar var bide ayrıca benim hangi yazımdan vw i atmosferik motor yönünden savunduğumu okudun.Ama sana şunu açık ve net bi şekilde söylerim vw donanım konfor rahatlık ve güvenlik yönünden hondadan kat kat üstündür heleki kaportada kat ve kat.atmosferik motorda da hondanın üstünlüğü tartışılmaz motor.

poseidon999

« Yanıtla #72 : Mayıs 30, 2011, 04:28:03 ÖS »
şu an ailemde 1 passat 2 golf 1 vtec2(günlük kullanımda ben kullanıyorum) bi vti(hazırlanıyor daha onuda yaza çıkartıp draglarda kullanıcam) 1 merso s320 cdi bi e39 530i ve corvette c6 var

Maşallah ailecek yemeyip içmeyip arabaya yatırmışsınız. Yoksa galeri işi falan mı?

Bir de neden vti yüklüyorsun. çok daha fazla hp çıkaracağın makineler var piyasada.
M3 ü var, S serisi Amg si var, A5 i var, Leon Cuprası var. Uğraşma böyle küçük motorlarla.

MerT01__civic

« Yanıtla #73 : Mayıs 30, 2011, 04:43:27 ÖS »

rahat ol şu an ailemde 1 passat 2 golf 1 vtec2(günlük kullanımda ben kullanıyorum) bi vti(hazırlanıyor daha onuda yaza çıkartıp draglarda kullanıcam) 1 merso s320 cdi bi e39 530i ve corvette c6 var yani arabamı satıp vw veya başka bi araç almama gerek yok veya vw i ferrari zannetmeye gerek yok onuda kullandık ama forumda hondasını ferrariden iyi olduğunu düşünenler var hatta atmosferik typer(orjinal pistonları yay ve şapkalar ile) ile m3 impreza 2.5 sti tokatlıyanlar var bide ayrıca benim hangi yazımdan vw i atmosferik motor yönünden savunduğumu okudun.Ama sana şunu açık ve net bi şekilde söylerim vw donanım konfor rahatlık ve güvenlik yönünden hondadan kat kat üstündür heleki kaportada kat ve kat.atmosferik motorda da hondanın üstünlüğü tartışılmaz motor.

ohoo o zaman sen hala ne diye hondayla uğraşıyorsun elinde okadar araba varken :) 'poseidon999' un dediği gibi o arabaların yanında küçücük hondayla uğraşmaya gerek yok :) bu arada konfor elbet önemli ama ben arabayı zevk için kullanırım ben ferrariye filan binmedim ama :D passat mini cooper golf 2011 opel astra 2011 bunlara bindim ama hiçbirinde hondanın direksiyona oturduğun anda aldığın KEYİF YOK :)

alican_07

« Yanıtla #74 : Mayıs 30, 2011, 04:46:13 ÖS »
şu an ailemde 1 passat 2 golf 1 vtec2(günlük kullanımda ben kullanıyorum) bi vti(hazırlanıyor daha onuda yaza çıkartıp draglarda kullanıcam) 1 merso s320 cdi bi e39 530i ve corvette c6 var

Maşallah ailecek yemeyip içmeyip arabaya yatırmışsınız. Yoksa galeri işi falan mı?

Bir de neden vti yüklüyorsun. çok daha fazla hp çıkaracağın makineler var piyasada.
M3 ü var, S serisi Amg si var, A5 i var, Leon Cuprası var. Uğraşma böyle küçük motorlarla.

vti 17 li yaşlarımda hep sahip olmak istediğim bi araçtı bi vti bide e36 coupe e36 328 ci aldım bi ara uzun süre kullandım sattım o hayali yerine getirdik şimdi sıra vti da birde atmosferik dediğim gibi hondanın işi dragda turbo 1.6 araçlar içinde katılımmak için bi servet harcamak lazım ama atmosferikte 6-7 bin liraya ciddi yürüyen bi vti yapabilirsin.galeri işi filan yok sadece ailede araba hastası çok.babam bi zamanlar t5 kullanıyordu vip yapılı şimdi s320 kullanıyor abimde 530 var kuzenimde corvette var zaten bilenler vardır vw servisimiz var (amcamın)ondan ötürü vw de çok servisde çok çalıştım ordan bilgi sahibiyim vw hakkında bu kadar bilgiye.