Gönderen Konu: YENİ JETTA YI İNCELEDİM  (Okunma sayısı 63912 defa)

logıcthıs

Ynt: YENİ JETTA YI İNCELEDİM
« Yanıtla #75 : Mayıs 30, 2011, 04:49:05 ÖS »
honda ve wolksvagen ha güldürmeyin beni arkadaşlar...hondanın kaportasının neyi varmış ya bilmeyende rüzgardan felan yamuluyor zannedecek yapmayın arkadaşlar bizde şu anda 99 bora var ilk sahibiyiz torpidosuna baktıkça midem bulanıyor her yeri soyulmuş bu arada satılık, boyasız araç brc tüpde var 19 bin tl.. woswos cular ilgilenebilir:)

alican_07

« Yanıtla #76 : Mayıs 30, 2011, 04:51:19 ÖS »
bu arızalı araçlar neden bana denk gelmiyor kafayı yiycem ya yemin ediyorum dsg vitesli araç alıcam arızalansın diye bu dünyada tek arızalanmayan araç honda tmm artık kabul ettim uzaylılara da inanıyorum :D

abi bence sen hondanı sat git bi vw al :) çünkü biraz daha okusam vw'yi ferrari filan sanabilirdim :D
rahat ol şu an ailemde 1 passat 2 golf 1 vtec2(günlük kullanımda ben kullanıyorum) bi vti(hazırlanıyor daha onuda yaza çıkartıp draglarda kullanıcam) 1 merso s320 cdi bi e39 530i ve corvette c6 var yani arabamı satıp vw veya başka bi araç almama gerek yok veya vw i ferrari zannetmeye gerek yok onuda kullandık ama forumda hondasını ferrariden iyi olduğunu düşünenler var hatta atmosferik typer(orjinal pistonları yay ve şapkalar ile) ile m3 impreza 2.5 sti tokatlıyanlar var bide ayrıca benim hangi yazımdan vw i atmosferik motor yönünden savunduğumu okudun.Ama sana şunu açık ve net bi şekilde söylerim vw donanım konfor rahatlık ve güvenlik yönünden hondadan kat kat üstündür heleki kaportada kat ve kat.atmosferik motorda da hondanın üstünlüğü tartışılmaz motor.

ohoo o zaman sen hala ne diye hondayla uğraşıyorsun elinde okadar araba varken :) 'poseidon999' un dediği gibi o arabaların yanında küçücük hondayla uğraşmaya gerek yok :) bu arada konfor elbet önemli ama ben arabayı zevk için kullanırım ben ferrariye filan binmedim ama :D passat mini cooper golf 2011 opel astra 2011 bunlara bindim ama hiçbirinde hondanın direksiyona oturduğun anda aldığın KEYİF YOK :)
sanırım adanalısın kardeş adanada turgut özal bulvarını mavi bulvarı gar yolunu az inletmedik e36 ile heleki üniversitenin oraları baraj yolunu ve baraj köprüsü üstünde çok zaman geçirdik oralarda hala beni tanıyanlar vardır.gelicem bu yaz.

MerT01__civic

« Yanıtla #77 : Mayıs 30, 2011, 05:13:29 ÖS »
gel ama bu aylarda gel.. Adana yazın çekilmiyor :) gerçi şimdi bile bi 35 derece var :D gel benide gezdir o araçlarla ünide filan :D
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2011, 05:14:41 ÖS Gönderen: MerT01__civic »

alican_07

« Yanıtla #78 : Mayıs 30, 2011, 05:18:26 ÖS »
gel ama bu aylarda gel.. Adana yazın çekilmiyor :) gerçi şimdi bile bi 35 derece var :D gel benide gezdir o araçlarla ünide filan :D
yüksek lisans ım var bende ankarada öğrenciyim hala daha inş yaza gelicem vti ile gelirim büyük ihtimalle veya abimin 530 ile.

orchun

« Yanıtla #79 : Mayıs 30, 2011, 07:01:35 ÖS »
bu arızalı araçlar neden bana denk gelmiyor kafayı yiycem ya yemin ediyorum dsg vitesli araç alıcam arızalansın diye bu dünyada tek arızalanmayan araç honda tmm artık kabul ettim uzaylılara da inanıyorum :D
abi bence sen hondanı sat git bi vw al :) çünkü biraz daha okusam vw'yi ferrari filan sanabilirdim :D
şu an ailemde 1 passat 2 golf 1 vtec2(günlük kullanımda ben kullanıyorum) bi vti(hazırlanıyor daha onuda yaza çıkartıp draglarda kullanıcam) 1 merso s320 cdi bi e39 530i ve corvette c6 var

Maşallah ailecek yemeyip içmeyip arabaya yatırmışsınız. Yoksa galeri işi falan mı?

Bir de neden vti yüklüyorsun. çok daha fazla hp çıkaracağın makineler var piyasada.
M3 ü var, S serisi Amg si var, A5 i var, Leon Cuprası var. Uğraşma böyle küçük motorlarla.

vti 17 li yaşlarımda hep sahip olmak istediğim bi araçtı bi vti bide e36 coupe e36 328 ci aldım bi ara uzun süre kullandım sattım o hayali yerine getirdik şimdi sıra vti da birde atmosferik dediğim gibi hondanın işi dragda turbo 1.6 araçlar içinde katılımmak için bi servet harcamak lazım ama atmosferikte 6-7 bin liraya ciddi yürüyen bi vti yapabilirsin.galeri işi filan yok sadece ailede araba hastası çok.babam bi zamanlar t5 kullanıyordu vip yapılı şimdi s320 kullanıyor abimde 530 var kuzenimde corvette var zaten bilenler vardır vw servisimiz var (amcamın)ondan ötürü vw de çok servisde çok çalıştım ordan bilgi sahibiyim vw hakkında bu kadar bilgiye.

hee ben de sok olmustum aile için 8 arac saymısın .. meger sen akrabalara falan girmişin :)) :)) burda millet akrabalarını saysa neler neler cıkar :))

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #80 : Mayıs 30, 2011, 07:09:07 ÖS »
yani simdi amcamın 3.25'i, kuzenimin e46 m3 ü,arkadasımın sciroccosu diye gidersek memlekette araba kalmaz bizim olmayan :D yapmayın allah askına vwnin cıkardıgı sorunları bilmeyen yok..

bide honda sevenler civice binenler hic mi baska arabaya binmedi ? biz de eşekten inip civice binmedik allaha sükür :)

avansis

« Yanıtla #81 : Mayıs 30, 2011, 07:30:24 ÖS »
Ooooo,konu gene amacini asmis,bu tartismalar ne ilk nede son olucak,wv,hondayi da alacak hersey kasadan yuksek devirden,olmicani kanitlicak sonra tekbi,paylasim sitesi olucak,wv,ve diyerleriiiii,saka saka isteyen istedine binsin,kotu araba yok artik,tabi bilene,en azindan su piskolojiyi ustumuzden atarsak kullanmadan bilmeden piskolojisini,her kez rahatbi nefes alacak,,,puhaaas

orchun

« Yanıtla #82 : Mayıs 30, 2011, 07:41:35 ÖS »
yani simdi amcamın 3.25'i, kuzenimin e46 m3 ü,arkadasımın sciroccosu diye gidersek memlekette araba kalmaz bizim olmayan :D yapmayın allah askına vwnin cıkardıgı sorunları bilmeyen yok..

bide honda sevenler civice binenler hic mi baska arabaya binmedi ? biz de eşekten inip civice binmedik allaha sükür :)

+111

ahmet290

« Yanıtla #83 : Mayıs 30, 2011, 07:58:22 ÖS »
Ooooo,konu gene amacini asmis,bu tartismalar ne ilk nede son olucak,wv,hondayi da alacak hersey kasadan yuksek devirden,olmicani kanitlicak sonra tekbi,paylasim sitesi olucak,wv,ve diyerleriiiii,saka saka isteyen istedine binsin,kotu araba yok artik,tabi bilene,en azindan su piskolojiyi ustumuzden atarsak kullanmadan bilmeden piskolojisini,her kez rahatbi nefes alacak,,,puhaaas

+1907
neden bu kadar vw antipatisi var forumda anlamadım..
hiç vw kullanmadım ama alacağım ilerde temiz vw gerçekten sorunlu mu..

avansis

« Yanıtla #84 : Mayıs 30, 2011, 09:29:37 ÖS »
Ooooo,konu gene amacini asmis,bu tartismalar ne ilk nede son olucak,wv,hondayi da alacak hersey kasadan yuksek devirden,olmicani kanitlicak sonra tekbi,paylasim sitesi olucak,wv,ve diyerleriiiii,saka saka isteyen istedine binsin,kotu araba yok artik,tabi bilene,en azindan su piskolojiyi ustumuzden atarsak kullanmadan bilmeden piskolojisini,her kez rahatbi nefes   alacak,,,puhaaas. 

+1907
neden bu kadar vw antipatisi var forumda anlamadım.
hiç vw kullanmadım ama alacağım ilerde temiz vw gerçekten sorunlu mu..
yokbe kardesim ne sorunu,,bu antipati sadece hondacilara has deyil diyer butun marka paylasim sitelerine gir hepsinde varbu wv antipatisi,herzaman bu boledir iyi olan hep taslanir,tabi sorunsuzda demiyorum fsi motor wv cilere atilmis en buyuk kazik oldu,denenmemis motorlari kakaladilar millete,ama duzeldi en hosumada giden,dizelde otomatik sanzumani cok iyi oturttu,dsg 3/1sanisede fites deyisimi hem daha cabuk hizlanma hemde yakit ekinomisi,benim pert olmus 2009 civicim vardi,yaptirdim 8 ay sonra pisman oldum sattim,burdaki cogunluk genc honda genclere hitap eden ne kadar sedan olsada aslinda genclere hitap eden bi marka, oyuzden bu sikintilar,bugun honda golf gibi bi araba yapsa forumlar varya,yikilir yikilir,hondanin fiat politikasi yuzunden bu kaybi cok,yap accordu 1600 dizel yap civic,yi 1,4dizel millet alsin hele accord tr sartlarinda hakettini bulamamus sanssizbi segement,daha oncede dedim city uretimini durdurdular,bole giderse daha benzinli arac buyuk motor hele secimden snra benzinin 5tl olucanu vae sayarsak,bilmiyorum nolur sonu,toplamak gerekirse,guvenlik donanim konfor,bide su clio smbolde olan tur olayinin yarisina care bulurlarsa bizde rahat eder mutlu oluruz

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : Mayıs 30, 2011, 11:36:48 ÖS »
2000den düsük accord yapılırsa yüzüne bakan olur mu sizce

alican_07

« Yanıtla #86 : Mayıs 31, 2011, 12:21:22 ÖÖ »
şu an ailemde 1 passat 2 golf 1 vtec2(günlük kullanımda ben kullanıyorum) bi vti(hazırlanıyor daha onuda yaza çıkartıp draglarda kullanıcam) 1 merso s320 cdi bi e39 530i ve corvette c6 var

Maşallah ailecek yemeyip içmeyip arabaya yatırmışsınız. Yoksa galeri işi falan mı?

Bir de neden vti yüklüyorsun. çok daha fazla hp çıkaracağın makineler var piyasada.
M3 ü var, S serisi Amg si var, A5 i var, Leon Cuprası var. Uğraşma böyle küçük motorlarla.

vti 17 li yaşlarımda hep sahip olmak istediğim bi araçtı bi vti bide e36 coupe e36 328 ci aldım bi ara uzun süre kullandım sattım o hayali yerine getirdik şimdi sıra vti da birde atmosferik dediğim gibi hondanın işi dragda turbo 1.6 araçlar içinde katılımmak için bi servet harcamak lazım ama atmosferikte 6-7 bin liraya ciddi yürüyen bi vti yapabilirsin.galeri işi filan yok sadece ailede araba hastası çok.babam bi zamanlar t5 kullanıyordu vip yapılı şimdi s320 kullanıyor abimde 530 var kuzenimde corvette var zaten bilenler vardır vw servisimiz var (amcamın)ondan ötürü vw de çok servisde çok çalıştım ordan bilgi sahibiyim vw hakkında bu kadar bilgiye.

hee ben de sok olmustum aile için 8 arac saymısın .. meger sen akrabalara falan girmişin :)) :)) burda millet akrabalarını saysa neler neler cıkar :))
yok bu akrabaların sayılmış hali değil onların tümünü saysam 50 tane filan rahat araba sayarım babamlar 8 kardeş çünkü :D sadece çekirdek aile ve bizim alt katımızda oturdukları için artık çekirdek aile içinde saydığım amcamlar :D

alican_07

« Yanıtla #87 : Mayıs 31, 2011, 12:28:18 ÖÖ »

yok bu akrabaların sayılmış hali değil onların tümünü saysam 50 tane filan rahat araba sayarım babamlar 8 kardeş çünkü :D sadece çekirdek aile ve bizim alt katımızda oturdukları için artık çekirdek aile içinde saydığım amcamlar :D
bide onları saymamın sebebi senin araban benim arabam olayı yok sabah evden çıkarken kim hangi arabayı istiyorsa ona binip gidiyor bazen sabahlar evden çıkarken amcamların kapıyı çalıp kuzenin arabanın anahtarını alıyorum benimkini bırakıyorum kimse neden alıyon nere gidion vs gibi sorular sormuyor ondan bütün arabalar sanki bizimmiş gibi tabii öbür açıdan bakınca amcamlarınmış gibide oluyor ama halimden memnunum bi gün bindiğim arabaya 2. gün binmeme gibi bi şansım var :D

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #88 : Mayıs 31, 2011, 12:31:00 ÖÖ »
ne güzel aile o öyle :D

alican_07

« Yanıtla #89 : Mayıs 31, 2011, 12:33:49 ÖÖ »

senin bu söylediğine göre vw alanların hepsi eşşek boşa para veriyorlar arıza çıkaran araca hatta tbmm bile eşşek ki mersodan sonra bütün arabaları passat.nedense bütün zenginler vw firmasının ürettiği audi a6 a8 passat süper b kullanıyor mersosan sonra neden acaba bu adamlar honda kullanmıyor yolda kalıp herhangi bi toplantıya geç kalmak içim vw kullanıyor olsalar gerek? siyasi partilerin tamamı passat kullanıyor seçim çalışmaları sırasında halka ulaşmadan sanayiye ulaşmak için galiba dimi?

alican_07

« Yanıtla #90 : Mayıs 31, 2011, 12:34:41 ÖÖ »
ne güzel aile o öyle :D
bende memnunum valla ne yalan söyliyim ama vti ım çıksın anahtarı saklıcam sadece kendim binicem :twisted:   >red+kid
« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2011, 12:35:36 ÖÖ Gönderen: alican_07 »

avansis

« Yanıtla #91 : Mayıs 31, 2011, 07:43:52 ÖÖ »
2000den düsük accord yapılırsa yüzüne bakan olur mu sizce

simdi kim bakiyoki dostum kim aliyoki,

jaggalagalaga

« Yanıtla #92 : Mayıs 31, 2011, 08:05:08 ÖS »
bok atmayın kardeş kör nokta çok herhalde flan diye :) zaten şöför hatası fln dıe bısı yok ztn :)

İlk olarak kullandıgımız kelimlere dikkat edelim.Kör nokta var yok degil söyledigimin arkasındayım.Söför hatası konusunda ise bir söför aynı zamanda baba ailesi aracta oldugu halde bile bile diger seritte süratle seyretmekte olan aracın önüne atlıyorsa haklısındır diyorum...
ben kelimelerime dikkat ediyorum da hep, mecazi anlamda bir laftı o zaten onu sizde anladınız ancak madem öyle diyorsunuz öyle olsun bir laftan sonra öncelikleri söylediklerinize dikkat edin sözüyle başlayan cümle görmektense yorum yapmam seviye ayrıdır kötü kelime ayrıdır seviye yi bozmadığıma inaniyorum saygılar...
« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2011, 08:06:38 ÖS Gönderen: jaggalagalaga »

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : Haziran 02, 2011, 10:01:19 ÖÖ »
tbmm nin ve butun partilerin passat'a binme isini hiç kurcalamayalım.. doğus otomotiv bu ülkede yüksek yerlerce sevilir.. iş varsa bırakın da onlara verilsin tabi.

alfaus007

« Yanıtla #94 : Haziran 02, 2011, 05:21:04 ÖS »
Vw scirocco 1.4 tsı 160 hp ,samimi arkadaşımın arabası sürekli geziyoruz. Arabada chip falan yok.Hızlanması iyi,yol tutuşu çok çok iyi iç mekan arkada otursan bile rahat ,sadece arka camlar küçük içerisi boğuk oluyor biraz.Yakıt tüketimine gelince ŞEHİR İÇİ 13.6 lt ,kıbrısta benzin 2.70 lira ,artık km de kaç kuruş yaktığını siz hesap edin..

alican_07

« Yanıtla #95 : Haziran 02, 2011, 05:58:44 ÖS »
Vw scirocco 1.4 tsı 160 hp ,samimi arkadaşımın arabası sürekli geziyoruz. Arabada chip falan yok.Hızlanması iyi,yol tutuşu çok çok iyi iç mekan arkada otursan bile rahat ,sadece arka camlar küçük içerisi boğuk oluyor biraz.Yakıt tüketimine gelince ŞEHİR İÇİ 13.6 lt ,kıbrısta benzin 2.70 lira ,artık km de kaç kuruş yaktığını siz hesap edin..
galiba biraz yükleniyorsunuz araca yoksa sakin kullanımda 10 litre yi aşmıyor hep 8-10 litre arası oluyoor sakin kullanımda.

alfaus007

« Yanıtla #96 : Haziran 02, 2011, 09:00:54 ÖS »
Sorun acaba bizde mi diye sakinde kullandık ama yine 10 litrenin altına düşmedi.gerçi burda pek koymuyorda benzin ucuz ,tr de ev yakar :)

emre16

« Yanıtla #97 : Haziran 03, 2011, 05:44:30 ÖS »
aynen trde o aracı düşünemiyorum bile, gerçi 160hp arabayı alan benzini düşünmicek bana göre çünkü performans için alınıyor.... :D

efsane_001

« Yanıtla #98 : Haziran 04, 2011, 12:44:03 ÖS »
görüntü güzel ama herşey görüntüden ibaret değil tabi

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #99 : Haziran 04, 2011, 01:09:49 ÖS »
scirocco alıyorsan 2.0tfsi alıcaksın :)