arkadaşlar,benim şansımmıdır nedir bilmiyorum ama son iki aracımdaki lpg sistemlerindede bir sıkıntı yaşamadım,şu anda 2000 ies aracımda 52 bin kmdir lpg kullanıyorum, markası KME, fiyatı uygundu taktırıken,hiç şikayet etmedim,öyle çok bilinen bir marka değil ama yakıtımda çok iyi,ayağımı gazdan esirgemeden kullanıyorum,şehir içi 10 litreyi aşmıyor,35 lik depo ile 350 km ortalama yol yapıyorum,ama kullanırım yani,5000-6000 devirlerden esirgemem motoru

bir arkadaşım BRC taktırdı şikayet üstüne şikayet,arabadaki kokuyu gideremediler 6000km oldu,halada uğraşıyorlar,BRC en iyi markadır piyasadaki diye biliyorum,ama en iyi marka ustanın kendisi,sağlam ve kaliteli bir montaj olayı çözüyor,bundan önceki aracımda sıralı olmayan eski sistem voltran vardı,ondanda çok memnundum

diyorum ya benim şansım galiba,52 bim kmdirde ne subap ayarı yaptırdım nede başka bişe,sadece yağı kaliteli kullanırım, 0-100 hızlanmamda aynı,son hızımda,kullanıcı olarak benim fikrim en önemli konu montajdır,ve yapılan montajın arkasında durmaktır,yoksa dünyanın en kaliteli markasını tak,bir vidayı bir kelepçeyi eksik sıkıştır,ne kalite kalııırrr nede huzur,ama şuda bir gerçekki zaten kaliteli ustaları büyük markalar yakalayıp kullanıyorlar,işte bunlarda BRC-prince-milano-romano falan filan,ama bence 1000 liraya sistem varken gidip 2000 lira harcayıp aynı işi gördürmek yanlış,olay 1000 liralık sistemi kaliteli ustayla birleştirmek,bunuda nasıl anlarsınız?? bir kaç taksi durağına gidip sormanız yeterlidir derim