telefleks de enjektörler büyük olduğu için, en dip benzin enjektörlerinin yanına kadar inemeyip yine benzin enjektörlerinden uzak olduğu için pek birşeyin fark etmediğini biliyormusunuz her 10.000 km. bir enjektör temizliğinin yapılması gerektiğini ve bunun da yapılabilmesi için manifoltun her seferinde sökülmesi gerektiğini biliyormusunuz.
rail enjektörlerin tek tek olanı en küçük enjektör olduğunu ve benzin enjektörü ile yan yana olduğunu biliyormusunuz
------------------------------------ALINTIDIR----------------------------------------------------------------
İlkerÖztürk arkadaşım; bu bilgiyi opel forumda kadir kullanıcı adlı bir arkadaş 26.ocak 2009 da paylaşmış ama daha da altında konuyu açan irdeleyen itiraz eden ya da destekelyen kimse çıkmamış... Ne hikmettir ki ben de LPG konusunda çok araştırma yapmama rağmen bu bilgiye (aslında bilgi değil ---yorum--- ) ilk kez rastlıyorum...
LPG konusunda bilgi paylaşımı yaparken resmi kaynaklardan elde edilen somut bilgileri paylaşmak, onların üzerinden tartışmak daha faydalı olur diye düşünüyorum... Yine şahsen LPG konusunda yorum yaparken ---BENCE, diye söze başladığım olur ve ---KENDİ FİKRİM olduğunu beyan ederim...
Yanlış anlaşılmasın bu verdiğin bilgiler yanlıştır demiyorum... Ama doğruluğunu bize yani tüm THT ailesine tarif etmelisin... Zira Teleflex GFI dediğimiz sistem, kalitesini kabul ettirmiş bir sistem ve bir ağabeyimizin aracında var, Ankara ..... da montajını yaptırdı, araç (VTEC II) 50.000 km yi geçti, ayara bile gitmedi... hepi topu iki kez LPG filtresini değiştirdi... (zamanen 1.200 Euro ya mal olmuş idi)
Ayrıca bu sistem Türkiyede özellikle 50.000 TL üzeri satılan bineklere, hatta 100.000 TL üzeri satılan 4x4 lere falan taklıyor... Ben şahsen Porche Cayenne de, Volvolarda, mercedes c200 de, BMW 5.20i de gördüm... Ağalayana sızlanana denk gelmedim...
Açıkcası LPG montajına gitsem sanırım yazı tura atacağım... Yazı gelirse Prins-VSI

, yazı gelirse Teleflex GFI