Merhaba, hayırlı olsun. Dediklerinizin aynını bugün yarın ben de yapacağım. Hatta yarına-arefeye sıkıştırsam mı bayramdan sonraya mı bıraksam diye düşünüyorum. İlk izlenimleriniz aydınlatıcı, bir de şu 79 tl ile ne kadar yol yaptığınızı yazarsanız tam olacak. Tabi bu sürede biterse

Bir de depo kapağını özellikle yukarıda bıraktırdım demenizin bir sebebi, espirisi var mı ?
[/quote]
Nerdeyse 2.depo bitecek arabadan inesim gelmiyor gercekten:) Çünkü inanılmaz keyif verio bu gaz olayı yüklüyom arabaya gazı gazlıom sürekli:D 72 TL ye 260km yol yaptım benzin maksimum 4-5 TL yakmıştır diye düşünüyorum abartarak çünkü çok çabuk gaza geciyor.O işin esprisi biraz arka uzaktan bakınca yada az bişe eğilince depo ağzı görünüyor diğer araçlarda montaj yapılan 2-3 tane hondayı incelemiştim lpg taktırmadan önce sölerseniz depo ağzını yukarda tutuyolar pompacı altına yatıyo resmen arabanın görünmüyo yani kesin okuyup üflüyorlardır pompacılar ama neyse artık onuda kulak duymayınca gönül hissetmezmiş diyip geçioz:))