2011 aracın ne muayenesi kardeş ya ? Yeni aracın 3 yıl muayenesi yok diye biliyorum. Lakin benim araç 2010 model ve ruhsatta yazan ilk muayene tarihine daha 2 ay var. Tüp taktırıncamı muayene gerekiyor ?
Alıntı yapılan: HONDAHAN - Ağustos 23, 2012, 07:45:17 ÖÖ2011 aracın ne muayenesi kardeş ya ? Yeni aracın 3 yıl muayenesi yok diye biliyorum. Lakin benim araç 2010 model ve ruhsatta yazan ilk muayene tarihine daha 2 ay var. Tüp taktırıncamı muayene gerekiyor ?Lpg takıldığında muayeneye girmek gerekir.
Alıntı yapılan: HONDAHAN - Ağustos 22, 2012, 02:02:32 ÖSDoğru. Boştayken 5 - 5,5 gibi kesiciye giriyor. (benzinli elegance)teşeekkürler bilgi için.Benim ikinci depo bitti bu arada km de 27-28 kuruş yakıyor kısmen trafik kısmende sert kullanıma rağmen sanki iyi olacak gibi dahada bakalım.Bu arada aracı muayeneye soktum bugün lpg yapışkanları camda olmadığı için hafif kusur, cam filmi hafif kusur, regülatörün üstündeki yazılar okunmuyormuş hafif kusur, stepne bağlantı noktası tüpten dolayı iptal edildiği için hafif kusur yazdılar çıktık.
Doğru. Boştayken 5 - 5,5 gibi kesiciye giriyor. (benzinli elegance)
Alıntı yapılan: hsyn28 - Ağustos 22, 2012, 07:06:39 ÖSAlıntı yapılan: HONDAHAN - Ağustos 22, 2012, 02:02:32 ÖSDoğru. Boştayken 5 - 5,5 gibi kesiciye giriyor. (benzinli elegance)teşeekkürler bilgi için.Benim ikinci depo bitti bu arada km de 27-28 kuruş yakıyor kısmen trafik kısmende sert kullanıma rağmen sanki iyi olacak gibi dahada bakalım.Bu arada aracı muayeneye soktum bugün lpg yapışkanları camda olmadığı için hafif kusur, cam filmi hafif kusur, regülatörün üstündeki yazılar okunmuyormuş hafif kusur, stepne bağlantı noktası tüpten dolayı iptal edildiği için hafif kusur yazdılar çıktık.Toplam ne kadar tutuyor maaliyet ? Bende daha ruhsata işletmedim parasını geçtim çok uğraştırıyorlar diye üşencime gitmiyorum. Bu arada yeni lpg dönüşümü yaptırıcak arkadaşlar eğer hemen ruhsata işletmeyi düşünmüyorsanız lpg takan yere söyleyin fatura ve projeyi askıya alsınlar yoksa max 1 ay içinde ruhsata işlenmesi gerekiyor.
sızdırmazlığı 50 tl değil miydi,ek-1 formu zaten heryerde farklı ben 10 tl ye doldurtmuştum ,şimdi kaldırıldı iyolar aslı var mıdır bilmem
Alıntı yapılan: hsyn28 - Ağustos 16, 2012, 08:13:45 ÖSArkadaşlar merhaba bende bugün BRC MY 11 kiti bostancıdaki BRC ye maltepedeki servis aracılığı ile 2350 TL'ye taktırdım.İlk deneyimimi 20 TL'lik gazla 55 km sıkışık bağdat caddesi trafiğinde yaptım.daha sonra 79 liraya tekrar doldurdum rampa ve düz yol testleri yaptım performans kaybı bence yok var diyende psikolojik olarak der diye düşünüyorum şahsi görüşüm.Montaj 10 numara oldu arabanın altına kafayı baya bir sokmadan depo kapağını göremiyorsunuz özellikle yukarda bıraktırdım kelepçeyi kısalttırarak.Montaj Zafer arkadaşımızın ki ile aynı şekilde.Enjektör sesinden bahsetmişler çok dikkatli bir şekilde dışardan dinlemek gerekiyor sesi duyabilmek için giderken duyulmuyor teyp falan kapalı özellikle sesi dinlediğim halde.Ama kaputu açınca duyuyorsunuz onuda cam suyu koyarken stop edip koyarsanız duymazsınız bence gereksiz bir ayrıntı enjektör sesi dert etmeye gerek yok.Garanti olayına gelince 6 yıl herşey dahil devam ediyor ilk kabul kaydı, iş emir kağıdı ve faturada herşey yazıyor servis garantisi olarak.Bu arada araç 2011 model elegance otomatik vites 31500 km de.Saygılar.İlerleyen günlerde km kaç kuruş yaktığı hakkında detaylı bilgileri vermeye devam ederim.Merhaba, hayırlı olsun. Dediklerinizin aynını bugün yarın ben de yapacağım. ?
Arkadaşlar merhaba bende bugün BRC MY 11 kiti bostancıdaki BRC ye maltepedeki servis aracılığı ile 2350 TL'ye taktırdım.İlk deneyimimi 20 TL'lik gazla 55 km sıkışık bağdat caddesi trafiğinde yaptım.daha sonra 79 liraya tekrar doldurdum rampa ve düz yol testleri yaptım performans kaybı bence yok var diyende psikolojik olarak der diye düşünüyorum şahsi görüşüm.Montaj 10 numara oldu arabanın altına kafayı baya bir sokmadan depo kapağını göremiyorsunuz özellikle yukarda bıraktırdım kelepçeyi kısalttırarak.Montaj Zafer arkadaşımızın ki ile aynı şekilde.Enjektör sesinden bahsetmişler çok dikkatli bir şekilde dışardan dinlemek gerekiyor sesi duyabilmek için giderken duyulmuyor teyp falan kapalı özellikle sesi dinlediğim halde.Ama kaputu açınca duyuyorsunuz onuda cam suyu koyarken stop edip koyarsanız duymazsınız bence gereksiz bir ayrıntı enjektör sesi dert etmeye gerek yok.Garanti olayına gelince 6 yıl herşey dahil devam ediyor ilk kabul kaydı, iş emir kağıdı ve faturada herşey yazıyor servis garantisi olarak.Bu arada araç 2011 model elegance otomatik vites 31500 km de.Saygılar.İlerleyen günlerde km kaç kuruş yaktığı hakkında detaylı bilgileri vermeye devam ederim.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
arkadaşlar hepinize paylaşımlarınızdan dolayı tşk ederim.ben 2012 preimum oto yeni kasa fb7 kullanıyorum. 2500 km de daha.aracı fb7 olup da lpg taktıran var mı aranızda.bir de bursa eskişehir ankara illerinde 6 yıl 150.000 km devam etmek koşuluyla lpg takan servis honda bayii var mı?ilginiz için tşk ederim.