Evet arkadaşlar benim de aracımda zaman zaman olan silkeleme ile ilgili honda yetkili servisi ve brc dahil çözüm aramaya başladık. Formdan tanıştığımız özdemir arkadaşımızla bugün bostancı brc ye gittik. Yazılımla ilgili güncelleme veya ayar yaptırdık diyim. Benim arabada bu olay can sıkıcı boyutta değil sanırım? emin değilim çünkü. Ben otomatiklerde olabilir gibi düşünmekte idim. Halen de emin değilim ama başka kasa hondalarda kullanmış kişiler bunun sorun olduğunu sölemekteler.
Gelelim brc ye. Benim arabadaki yazılımı özdemir arkadaşımızın arabaya da yükledik (benim arabanın daha iyi durumda olduğunu düşünerek). ama brc de Gürkan usta yazılım bizde hep aynı, lpg dönüşümü de bizde yapıldığına göre aynıdır dedi. ama yine de benim arabadan diğerine yükledi kırmadı bizleri. Bir test yaptık herşey yolunda gitti. Fakat Özdemir ayrıldıktn sonra yine başlamış. Durumu ne yaparssak paylaşacağız. Aynı sorun GrcnTml arkadaşımızda da var. O hondayı topa tuttu

Bir nokta daha. Periyodik bakımlarda yetkiliye lpg ile ilgili hiçbirşey yapılmasın ben brc de yaptıracağım deyin. Zira benim lpg filtresini yetkili ters takmış. Gürkan ustada bir müddet çalışmış birini işe almış yetkili

ayrıca benim 10binde lpg filtresine verdiğim 83tl aslında brc de 50küsürmüş

Lpg bakımını brc de yaptırın derim.