yukarıda fzthgosm arkadaşımızın bahsettiği araç benim aracım 2010 model zavoli kit yeni montaj yapıldı, pipo yöntemi kullanıldı, pipoları gördüm hakikaten pipoya benzeyen dört adet küçük metal takıldı, önceki siyah civicime de zavoli takılmıştı, aracı mesayi arkadaşıma sattım 35bine geldi hiç sorun çıkmadı ve bir kez bile ışık yanmadı, benim aracıma yapılan montaj önceki civicimle neredeyse aynı , k.maraş şahotogaz bu konuda türkiye genelinde söz sahibi olacak kadar uzman, işyeri sahibi ve çalışanları müşteri memnuniyetini ve yaptıkları işin mükemmele yakın olması için büyük gayret gösteriyor, tanısın tanımasın herkese elinden gelenin en iyisini sunmak için çalışıyorlar, bu konuda çok iddialıyım, daha iyi montaj yapacak yer ülke genelinde yoktur, işyeri sahibini ve çalışanlarını takdir ve tebrik ediyorum verdiğim para helal olsun adamlara, çok montaj gördüm , çok araç bindim, çok tamirci ve servise gittim, bu işyeri kadar ürünlerinin arkasında duran, tek amacı senin cebindeki parayı almak olmayan, kendisinin içine sinmeyen işi, tekrar tekrar düzelmek yada iyileştirmek için çaba, emek ve para harcayan bu güzide insanlara tekrar tekrar teşekkürler. yani çok abarttığımı düşünmeyin arkadaşlar dürüst insanları onore etmek gerekli bence, böyle esnaf her zaman karşımıza çıkmıyor.