Gönderen Konu: ATİKER LPG  (Okunma sayısı 17680 defa)

piscocuk

Ynt: ATİKER LPG
« Yanıtla #25 : Mart 22, 2012, 10:15:50 ÖÖ »
ben bugün resimleri eklerim arkadaşlar saat 13:00 / 13:30 gibi..ben takalı 1-2 hafta oluyor sanırım benimkilerde yenidir

CAGLAR28

« Yanıtla #26 : Mart 22, 2012, 10:22:50 ÖÖ »
getzimde 1,5 yıl kullandım şahsen ben memnun kalmadım şu gaza yüklenince benzine geçme olayını kaç kere gittim çözemediler bana diyo m6 mı kullanıyorsun bunlar böyle.diğer konu bazen gaz yemiyordu yokuşlarda trafikte kalınca birkaç defa oldu.geçişlerinde titreme vardı.yine de uzun yol olarak gitmediğim yer kalmamıştı.ama şuan lovato kullanıyorum 1290 lira o da pahalı değil düşünebilirsiniz hem italyan heşeyiyle.hem sıkıntı çıkarmadı hondayı bi de sıfırdan beri redline kullanıyorum 1500 km de taktım 27 bini geçti şuan sıkıntı yok hiç tık demedi.tavsiyem budur.ama öncelikle düzgün montaj.

23korg23

« Yanıtla #27 : Mart 22, 2012, 10:50:08 ÖÖ »
getzimde 1,5 yıl kullandım şahsen ben memnun kalmadım şu gaza yüklenince benzine geçme olayını kaç kere gittim çözemediler bana diyo m6 mı kullanıyorsun bunlar böyle.diğer konu bazen gaz yemiyordu yokuşlarda trafikte kalınca birkaç defa oldu.geçişlerinde titreme vardı.yine de uzun yol olarak gitmediğim yer kalmamıştı.ama şuan lovato kullanıyorum 1290 lira o da pahalı değil düşünebilirsiniz hem italyan heşeyiyle.hem sıkıntı çıkarmadı hondayı bi de sıfırdan beri redline kullanıyorum 1500 km de taktım 27 bini geçti şuan sıkıntı yok hiç tık demedi.tavsiyem budur.ama öncelikle düzgün montaj.

en başta söylenmesi gerekeni en sonunda eklemişsiniz:)) düzgün montaj ve ayar yapabilen bir usta olursa atiker sorunsuz ayrıca Atiker eski Atiker değil.. biz burda yabancı marka peşinde koşarken adamlar yurtdışına satış yapıyolar

CAGLAR28

« Yanıtla #28 : Mart 22, 2012, 02:16:33 ÖS »
en son o okuncak ya hocam ondan :)

Optimums

« Yanıtla #29 : Mart 23, 2012, 07:38:55 ÖÖ »
Kusura Bakmayın Anca Akşam Çekebildim.Umarım Faydalı Olur.

« Son Düzenleme: Mart 23, 2012, 07:39:24 ÖÖ Gönderen: Optimums »

23korg23

« Yanıtla #30 : Mart 23, 2012, 08:03:54 ÖÖ »
optimus burdan göründüğü kadarıyla bunlar valtek tipi enjektör, demek bunların sessiz çalışanını yapmışlar benim araçta tip olarak valtek ama marka olarak tartarini enjektör var 5 yıldır kullanıyorum sizin 1 yıl gitmesi ve hemen değişim yapmaları ilginç çünki bu enjektörler hem rahat temizleniyo hemde tamir takımları değişebiliyor, lpg nin garantisi yokmuydu sizden para aldılar?

Optimums

« Yanıtla #31 : Mart 23, 2012, 08:17:47 ÖÖ »
optimus burdan göründüğü kadarıyla bunlar valtek tipi enjektör, demek bunların sessiz çalışanını yapmışlar benim araçta tip olarak valtek ama marka olarak tartarini enjektör var 5 yıldır kullanıyorum sizin 1 yıl gitmesi ve hemen değişim yapmaları ilginç çünki bu enjektörler hem rahat temizleniyo hemde tamir takımları değişebiliyor, lpg nin garantisi yokmuydu sizden para aldılar?
Üstad Ben Araç Aldığımda Üzerinde LPG Vardı Yani Ben Taktırmadım.Ondan Dolayı Değişim Gerekti Şuan Çok Memnunum Ben.Sanki Araç Benzinde Çalışıyor Gibime Geliyor :)

piscocuk

« Yanıtla #32 : Mart 23, 2012, 08:59:27 ÖÖ »
bugün resimleri eklicem arkadaşlar bende. ;)

social

« Yanıtla #33 : Mart 23, 2012, 02:16:04 ÖS »
Optimums merhaba bence siz montajı tekrar yaptırın,o lpg hortum mesafesi çok uzun olması gerekenın 2 kat veya daha fazlası en fazla 8-10cm olması lazım ki eger 2'li satılanlarından alsaydınız 5-7cm'e kadar kısaltılabılıyor.Bendekı enjectorlerde aynı kırmızı valteklerden ama bende ses duyuluyor.

luke skywalker

« Yanıtla #34 : Mart 23, 2012, 03:05:01 ÖS »
Sorunuza tam cevap veremem ama Konya'da bir süre üniversitede çalıştım ve tüm Konya o zamanlarda Atiker kullanırdı neredeyse.
Duyumlarıma göre en iyi montaj ustaları (Atiker için)Konya'da olurmuş.Çünkü bu firmanın merkezi Konya.(Şu anda nerede bilmem belki İstanbul'dur)Yakın şehirlerden sorunlu araçlar gelirdi lpg için.
Ciddi bir sorun varsa yada giderilemeyen Konya'daki ana merkeze uğrayın hemde ''etli ekmek ve fırın kebap''yiyerek midenizi şımartın.

Optimums

« Yanıtla #35 : Mart 23, 2012, 03:23:31 ÖS »
Optimums merhaba bence siz montajı tekrar yaptırın,o lpg hortum mesafesi çok uzun olması gerekenın 2 kat veya daha fazlası en fazla 8-10cm olması lazım ki eger 2'li satılanlarından alsaydınız 5-7cm'e kadar kısaltılabılıyor.Bendekı enjectorlerde aynı kırmızı valteklerden ama bende ses duyuluyor.
Uyarınızın İçin Sağolun Üstad.Ama Benim Ustam Osmaniyenin En İyi Ustası Desem Yalan Olmaz.Hemde Yakın Arkadaşız.Yine de Danışırım Ama Herhangi Bir Sorun Çıkacağını Sanmıyorum.Tekrardan Teşşekürler.

murdogan

« Yanıtla #36 : Mart 26, 2012, 11:41:20 ÖÖ »
sessiz enjektör olsa süper olurdu.benim araçta da yukarıdaki resimde görülen enjektörlerden var.öyle bir ses geliyorki çıt çıt çıt.araba hareketlenince kesiliyor fakat yavaş giderken yada akşamları bariz sesi duyuyorum.

bir seneyi aşkındır atiker kullanıyorum genel itibari ile sorun yok sadece enjektör sesinden rahatsızım.birde havalar çok soğukken ilk lpgye geçtiğinde gaza bastığımda devir düşüp tekrar yükseliyordu fakat motor tam ısınınca bu sorun da kalkıyordu.bence parasına göre güzel..

alperceltek

• http://www.teamhondaturkey.com/forum/profiles/alperceltek
« Yanıtla #37 : Mayıs 06, 2012, 08:00:02 ÖÖ »
arkadaşlar ben3 hafta önce atiker tktırdım,öncesinde çok çekimser kalmıştım yerli üretim diye,fakay usta beni ikna etti.gerçekten çok memnunum,hiçbir sıkıntı yok.cok sessiz.29 lt aldığımda 300 km gidebiliyorum..bu da yaklaşık 250 kuruşa denk geliyor.bastığımda durum farklı yaklaşık 310 kuruşa denk geliyor.fakat 1000 km den sonra tekrar gaz ayarı gerekiyor,gidip ayarı yaptıracağım.biraz daha düşeceğini söylüyorlar...

kolok

« Yanıtla #38 : Mayıs 06, 2012, 06:33:25 ÖS »
konuyu ben açmıştım ilgi ve alakanız için teşekkürler karar verdim brc yada landirenzo  200-300 lira için kafa ağrıtmaya değmez gibi görünüyor ...

GRKN51

« Yanıtla #39 : Haziran 04, 2012, 10:29:01 ÖS »
hayırlı olsun birader brc-landirenzo dedin ama usta ikna etmiş atiker takmış duyduğuma göre memnunmuşsun umarım ilerleyen zamanlardada memnuniyetin devam eder  >=ok