hocam atiker alacağına zavoli veya brc taktır pişman olma
Arkadaşım, konuyu açan arkadaş lpg kitini taktırmış, hatta ilk izlenimlerini bile yazmış, herhalde direk başlığa bakıp cevap yazıyorsunuz.
Bir de forumdaki atiker markasına olan önyarıgıyı anlamıyorum, yanlış anlaşılmasın diğer markalar kötü demiyorum ya da atiker iyi de demiyorum, fakat gerçekten çok fazla önyargı var. LPG taktırdınmı ekonomisinin tadını çıkarıyorsan risklerinide göze almak gerekiyor, çok övdüğünüz markalarda şikayet yokmu sanki, burda ihtiyacı karşılaması esas olandır, çok fazla km yapıyorsunuzdur örneğin senede 25-30 bin km pahalı marka taktırırsınız (belki daha iyidir hesabı) senede 10 bin km yapıyorsunuzdur atiker taktırırsınız ikiside işinizi görür üstelik artık bütün markalar bildiğim kadarıyla 100 bin km garanti veriyor, üstelik yerli sermaye, para ülkemizde kalıyor, daha da gelişmesi için neden katkıda bulunmayalım, ha şimdi madem yerli sermayeyi düşünüyorsun niye yabancı arabaya biniyorsun demeyin, sorarım size binebileceğimiz %100 yerli bir araba markası var mı? Olsa idi eminim birçok kişi tercih ederdi. Atiker bugün yabancı markalarla rekabet edebilen tek yerli markadır.
Bugün çoğunun beğenmediği, dudak bükerek baktığı iran bile uzaya kendi uydusunu gönderdi, nüklüer çalışmalar yapıyor, kendi otomobilini kendi silahını üretiyor, biz ise hala kendi malımızı kötülüyoruz.
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın atikeri övmüyorum, onlarında hataları varsa (vardır herhalde birçok insan önyargılı olduğuna göre ellbette kötü tecrübeler yaşanmıştır muhtemelen) pazarda söz sahibi olmak için bu hatalarını biran önce giderip düzeltmeleri gerekmektedir.