Gönderen Konu: Brc led gösterge sorunu  (Okunma sayısı 4027 defa)

fahrettin

Brc led gösterge sorunu
« : Haziran 20, 2016, 03:19:25 ÖS »
Merhaba arkadaşlar. Hayırlı ramazanlar. Şöyle bir sorunum var: depoyu tamamen doldurduğumda gösterge ışıklarının hepsi yanıyor ve km yaptıkça sönüyor sırayla normal olarak. Fakat son ışık sürekli yanık kalıyor yani gaz azaldıkça yanıp sönmesi gerekirken sürekli yanıyor ve birden gazın bittiğini ilan eden alarm ötmeye başlıyor. Acaba yazılımsal bir sorun mu yoksa şamandıra ile ilgili mi bir sorun var. Bulunduğum yerde brc olmadığı sevise de gidemedim.

mc_no_fear

Ynt: Brc led gösterge sorunu
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2016, 07:26:40 ÖS »
Sanirim simit depo tankınız var bosun ugrasmayın simit depolarda gostergeler randimanli calismiyor. Arizaniz yok aslinda kalibrasyon yapiliyor.yazilimsal olarak. Ancak dedigim gibi simit depolarda randimanli olmuyor. Ben km den takip ediyorum

UK61

« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2016, 11:13:24 ÖS »
Simit depoda genelde sıkıntı oluyor. 4 ışık yandığında ilk ışık yaklaşık 45 km de sönüyor fakat yanıp sönmeye başladı mı 150 km gidiyor tuhaf yani.

fahrettin

« Yanıtla #3 : Haziran 21, 2016, 12:36:31 ÖS »
Evet simit depo

opn21

• OPN21
« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2016, 03:06:59 ÖS »
Sorun simit tüp kaynaklı değil haddinden fazla gaz aldığınız için dolum esnasında tarrrrrr diye her bu sesi duyduğunuzda ışıklardan 4 ü yanıp sönecektir.
Doldugu anda pompayı çektirirseniz 4 ışık yanacak falan yanıp sönme olmayacaktır.