160-170 kuruş ütopik rakamlar. Bende çok gördüm forumda bu değerleri, Çoğunun tarihi 2008 di,
güncel olanlar ise atıyorlar gibime geliyor...2.35 ten alınıyorsa tabi, Bazı markalar 1.80 lere kadar LPG veriyormuş... Ha belki 75 beygirlik bir araç hiç 90 kilometreyi aşmıyosa, tek sürücüsü ile sürekli şehir dışı geziyosa bu rakamları tutturuyor olabilir. 125 beygirlik 1600 CC otomatik olan aracım gaz pedalının altında yumurta koysam ancak 100km/10 lt lpg tüketiyor. Ancak şehir dışında 90-110km hız aralığında bu değeri 8.5 seviyelerine kadar indirebiliyorum. Unutmamak lazım ki, LPG li araç benzinden daha çok yakıt tüketiyor. yani benzinde 10 tüketiyorsanız, LPG de 11.2 gibi bir değer tüketiyorsunuz. Bu yüzden litre/menzil hesaplarının düşük olması gayet doğal, Ayrıca değerleriniz de gayet ekonomik. Benim aracım sadece Şehir içi / İzmir kullanımda km de 0.235 kuruş gibi bir değer veriyor. E siz bide yeri geldi bastım diyorsunuz. ibreyi 120 nin üzerine çıkartınca bizim araçlar "Hocam daha almayım doydum demiyor" lıkır lıkır içiyorlar yakıtı her türlü 
Polemik için yazmıyorum fakat şahsım adına hiçte ütopit değil. Artı söyleyeceklerim yalan veya amiyane tabirle atma değildir.
Aracım 2005 civic.
Litresi 2,35 Tl'den 36 litre lpg ile SICAK YAZ AYLARINDA en az 500 km yol alıyorum. İki yetişkin bir çocuk ve kısmi bagaj. Buda km 'de 0,169 kuruş eder. Tarih: TEMMUZ 2011
Peki belirttiğim menzile nasıl ulaşıyorum:
1- Saatte 100 km'yi zorunlu haller hariç geçmiyorum.
2- Arabayı kaldırırken gazı köklemiyorum yada sert kaldırmıyorum.
3- Uzaktan kırmızı ışığı gördüğümde ışığa kadar gereksiz yere gazlayıp ışıkta ani frenlemiyorum.
4- Bayır aşağı olduğunda kaptırmıyor aksine gazi bırakıyorum. Araba kendi devriyle gidiyor.
5- Anif ve sert frenlemeden mümkün mertebe kaçınıyorum.
Son olarak 110- 130 kh/h aralığı altındaki uzun yol seyehatimde 36 litre lpg 2,35 TL'den minimum 440 km yapıyorum. Oda 0,192 kuruş eder. TEMMUZ 2011