Arkadaşlar
Bu sabah Asvtec(mehmet Hoca)nın yönlendirmesiyle Kocasinan Oto Sanayi'de bulunan Ayar Otogaz'a gittim. Daha önce Abimde 1.6ies'ine Atiker taktırmıştı aynı serviste... Bende Aracıma bugün BRC LPG montajı yaptırdım. Ayar Otogaz'ın Yetkili kişisi Taner Bey çok ilgilendi çay ikramları sohbetide ayrı güzeldi. Sonra ustalar işe koyuldu ben çok memnun kaldım ne sorsam cevap verdiler ilgiliydiler gırgır şamata güle güle LPG montajı yapıldı. İşçilikleri benim çok hoşuma gitti resimleri görünce bakalım siz ne diyeceksiniz fotoğraflar cep telefonu ile çekildi kötü veya karanlık ise kusura bakmayın
İşte Resimler ;
BRC kolisinden malzemeler boşaltıldı

BRC my11 kiti ve pipolu sistem

Burda Ecu'nun koyulacağı yeri denedi usta kabloların boyu için ölçüler aldı

Ecu yerine oturtuldu ve Kablolarını uygun yerlerden geçirilerek kablo bağı ile tutturuldu

Pipoların montajı

Egzost manifold delmeden Honda birebir uyumlu bu sistem çok güzel oldu tık tık herşey soketli herşey birbirine uyumlu
Regülatörün hortumları bağlantı montaja hazır hale getirilidi

Regülatör yerine oturtuldu ve giriş çıkış hortum bağlantıları yapıldı

Montaj ustası dedi abi burası önemli bunu çek

Oksijen sensöründen bağlantı alıyoruz bu detay önemli dedi

Bantlı yerler aracın oksijen sensöründen bağlantı alınan yerler

Benzin Kesici

LPG Filtresi montajı

Enjektör montajları (usta dedi beni çek abi belki ünlü oluruz

)

Ve Ön tarafın montajının Son hali

Simit tank 47 Litre takılacaktı 47 litre konuldu bagaja Taner bey geldi baktı bu içime sinmedi dedi gidin 52 Litrelik tank getirin dedi normalde Ekstra ücret oluyormuş ekstra para alınmadı 52 litre tank konulunca bagaj halısı dümdüz oldu ve güzel oldu yerine uyum sağladı

Aracın arka tarafı karanlıkdı çektiğim resimler belli olmadı pek Gaz dolum ucu ve alt gaz borularının resimleri;

Son olarak LPG tuşunun yeri için sordular dedim far ayar tuşunun yanı uygundur dedim

Evet Arkadaşlar bizde LPG'lendik artık rahatca 5500 üzeri devirleri görebiliriz

Burdan Taner ustaya ve ordaki tüm çalışanlara ilgi ve alakaları için tekrar tekrar teşekkür ediyorum inşallah sorunsuz sıkıntısız kullanırım siz değerli arkadaşlarımında yorum veya tavsiyelerini bekliyorum