33 000 tl bütçeyle 2010-2011 model i-vtec alamazsınız...şuan 2010-2011 model i-vtec ler ortalma 48 000 tl civarında satılıyor..hatta i-vtec 2007 model i-shift ler dahi eğer temiz araç kazasız belasız istiyorsanız 37 000 den aşağı bulmanız imkansız..tabi piyasada 30 000 tl yede satılan 2007 ve sonrası i-vtec ler var genelde pert kayıtlı oluyorlar yada kaskosu olmayıp ama çük büyük kazaya karışmış garanti dışı araçlar oluyor misal kaput değişmiş tavan boyalı kapılar değişmiş vs ama alınca nasıl sıkıntılar yaşarsınız onu tahmin edersiniz

öncelikle araçların piyasından bahsettim size dediğim gibi 2010 üzeri tam otomatikler 48 000 tl 2007 sonrası i-vtec i-shiftler 37 000 den başlar tabi bunlar garantili temiz araçlar..ben geçen yıl 40 000 tl ye aldım 2008 model sport modeli tabi diyenler oldu pahalı vs ama garantili kazasız belasız sorunsuz bir araçtı 2000-3000 fazla verip sorunsuz araca rahat huzurlu binmek paha biçilemez :)neyse araç hakkında bilgi vereyim yaklaşık 8 aydır kullanıyorum,zaten iç ve dış dizayn olarak insanı cezbediyor tüm dikkatler üzerinizde oluyor malum pek piyasada yok bizim araçlardan insanların gözleri daha alışamadı

aracın performansı gayet iyi benzin sarfiyatı 1.6 araçlar gibi(bizde peugeot 307 var yakıt değerleri aynı) ortalama 35 krş yakıyorum bence lpg ye gerek yok zira lpg li araçlarda 25 krş yakıyormuş birde lpg olayına girip araçtan sogumaya gerek yok..benim aracım i-shift ve siz bakmayın söylentilere aracı dikkatli kullanırsan incitmeden kırmadan seni üzmüyor hem performans konusunda hem benzin sarfiyatında,tam otomatik kullanan bir arkadaş km de 50-60 krşdan bahsetti bilmiyorum ama çok uçuk bir rakam..açıkcası dostum ben sorun yaşamadım olsada ufak tefek maliyetlerle haledilen her araçta gözüken sorunlardı..dediğim gibi fiyatlara dikkat et ucuz araç alacağım diye pert yada kafası gözü dağılmış araç alma emin ol ucuz atılan araç mutlaka yatırdıgı masrafla piyasa fiyatına çıkar..