bu siteden lpg ile ilgili çok şey öğrendim ince detaylarına kadar marka kalitelerine kadar şu anki bilgilerim olsa lpg li araç asla almazdım inanın mide bulandırıcı araçtan soğutucu benzinle araç kullananları anlıyamıyordum ucuz bi yakıtla gezmek varken benzinde ısrarlı olmalarını kafaları rahatmış meher araçtan hakkıyla keyiflerini sürüyolarmış lpg li (kanserli) araçlarda manifoldun delinmesiyle motora kaçan çapaklar sibopların aşırı ısınması performans kaybı, arıza lambası yakması, yanlış montaj kalibrasyon ayarı vs vs vs bi dünya sorun vebu siteden ayptığım olduğum analizlere göre tek bi marka var teleflex illaki lpgli araç alırsam bi daha yada taktırırsam kesinlikle bu marka olucak şu an benim aracımda kanserli bi ara brc taktıracaktım o da diğer adi kitlerin az buçuk kaliteli olsada sistem aynı gibi teleflex hem montajı hem aracın orijinal halini en az şekilde bozması vede yapılan işlemlerin görünmemesi manifoldun delinmemesi gibi bir çok artıları var burdan bütün tecrübelerini paylaşan bizleri aydınlatan arkadaşlara teşekkür ederim iyi forumlar.