Gönderen Konu: fd6 brc yakıt kesiyo yardım  (Okunma sayısı 2189 defa)

MissioN

fd6 brc yakıt kesiyo yardım
« : Şubat 26, 2013, 06:59:34 ÖS »
arkadaşlar aracın ilk sahibinyim 11bin kmye kadar benzinde kullandım 11bin kmde honda yetkili servisinde brc lpg sistemine geçtim araç şuanda 22binde araçın çekişi ile yada yakıtı ile ilgili hiç bir sıkıntım yok tek problem oda son 2-3bin kmde başladı 1500-2000 devirleri arasında giderken sabit hızda ama hız sabitleyici açık değil örneğin 60-70km hızda araç bı sarsıntı yapıo sanki 1 snlik yakıt kesiliyoo sonra tekrar geliyoo gibi kullndığım araç otomatik bu durum canımı çok sıkıyoo bilgisi olan akadaşalr yardımcı olursa sevinirim. yüksek devirlerde  böyle bi problem yada sıkıntı yok. servise sordum subap ayarı yapılması gerekli denildi. ama araç benzindeyken böyle bi sıkıntı kesinlikle yapmıyo gayet normal bi şeklide gidiyoo bu sarsıntıyı yolcular falan fark etmiyoo bn aracı kullandığım içni ben fark edebiliyorum yani çok aşırı derecede rahatsız edici bi durum değil sadece kullanan kişi anlar. konu ile ilgili yardımcı olucak arkadaşalara şimdiden tesekkürler..

zehir

Ynt: fd6 brc yakıt kesiyo yardım
« Yanıtla #1 : Şubat 26, 2013, 07:23:28 ÖS »
Merhaba Mission arkadaşım aynı durumu bende kendi aracımda hissediyorum. Brc lpg taktıralı 1500 km oldu düşük devirde o ani sarsıntıyı sizde anlatınca çok iyi anladım, benim aracımda otomatik ve 32000 km de ama ben benzinde denememiştim sabah ilk işim onu denemek olacak

zehir

« Yanıtla #2 : Şubat 26, 2013, 07:25:57 ÖS »
Benzinde sizin dediğiniz gibi o kesiklik olmazsa taktırdığım ustaya bir göstereyim.
Ben normaldir diye düşünmüştüm.

MissioN

« Yanıtla #3 : Şubat 27, 2013, 11:04:21 ÖÖ »
zehir bnm daha yeni basima geliyo 2-3bn km oldu bnce ihmal etme ilerde sıkınti yaratabilir. araba otomatik oldugundn ilk baslarda vitesi karistiriyo diye dusunmustm mesela vites 3te 60km hizla fln gittigini dusun araba 4atiyo sonra yanlisinin farkina varip 3e tekrar geri aliyo :)) bi diger degisle manuel arabada yolda giderkn gaz kesmeden debriyaja basip cekmek gibi bi durum oluyo

legolas

smartengineer

« Yanıtla #5 : Mart 05, 2013, 12:34:56 ÖS »
Arkadaşlar o sarsıntı bendede var ama ilk aldığım günden beri var.((1 sene önce sıfır almıştım)yani benzinli iken de yapıyordu o hafif sarsıntıyı).