Gönderen Konu: Honda CR-V 2009 MODEL  (Okunma sayısı 2402 defa)

onoank

Honda CR-V 2009 MODEL
« : Nisan 10, 2012, 03:10:05 ÖS »
Merhaba,

Honca CR-V 2009 model aracım var. 2.0 motor 150 hp benzinli
Internetten araştırdıgımda bu araca pek lpg dönüşümü uygalayan bulamadım. Sadece bir iki mesaj bulabildim genelde sorunlu bir dönüşüm olduğuna dair.Bu araca başarılı bir şekilde uygulanabiliyormu? Ne gibi sıkıntılar olabiliyor. Paylaşabilirseniz sevinirim
Tabii daha arabanın garantiside bitmedi biraz kararsız kaldım :(

Teşekkürler

06FAT68

Ynt: Honda CR-V 2009 MODEL
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2012, 05:01:11 ÖS »
bende 2,4 motor accord var lpg taktırmadan önce çok araştırdım Prins dünya markası olarak kanıtlamış kendini ben 21bin kmdir kullanıyorum daha 1 kez arıza lambam yanmadı birde valve care sistemi takılıyor subabları yağlayan ayrı bir mekanizma o sizin araca uyar mı yetkili prins servisi bilgi verir ayrıca 220tl olması lazım gecen prinsle ilgili forum sitesinde okumuştum 2 yıl 100bin km motoru 20bin tl sigortalıyorlarmış bence prinsi bir araştırın şuan FSI TSI motorlara bile uygulama yapıyorlar
ha unutmadan yakıtımda başka marka lpglerden daha az yakıyor a marka 300 yakıyorsa prinsle 290 yakıyorum farzı misal başka sorununuz olursa telefonlada yardımcı olurum serviscilik anlayışıda çok güzel ama vaktim yok şimdilik kusura bakmayın reklamda yapmıyorum 4senedir siteye üyeyim

23korg23

Ynt: Honda CR-V 2009 MODEL
« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2012, 09:38:00 ÖS »
Yeni cikan lpg kitlerinin sorun cikaracagini sanmiyorum cunki yeni nesil kitler obd baglantili oluyo ve lpg kalibrasyonundan kaynaklanan ariza isigi vs sorunlar ortadan kalkiyo sizin arac icin regulator cok onemli ya cift regulator takarlar yada varsa buyuk regulator takarlar siz iyi bir servis bulun sonrasi kolay.. lpg kitleri o kadar gelistiki artik su marka super vs denemez hale geldi