çok reklamsı olmuş... oldukça acemice bir üslup ve birbiri ile çelişen ifadeler ve durumlar. Üstelik birde üste çıkmaya çalışma durumu söz konusu pes vallahi... Selin hanım(efendi) bendede tartarini var ne ses ne arıza lambası ne performans kaybı hiç birinden eser yok. Hatta ne yalan söyleyeyim taktım takalı aracımın beygirleri bile artmış gibime geliyor

şiddetle tavsiye ederdim sorsaydınız.Ama dikkatinizi çekerim "SORSAYDINIZ" ederdim yoksa sırf çok memnunum diye durup dururken hemide bu forumda belirli bir süredir bulunuyor olmama rağmen konu açıp millet bende bu var ille taktırın demedim/demezdim...
Not1: içimde kalmasın söyliyeyim bari ben hem izmirli olacağım hem bayan olacağım hemde marmara üni. de görevli olacağım ve aracıma lpg taktırmak isteyince illede yerli olsun benim ithal marka takıntım yok diyip eşe dosta çevreye danışmayıp(ya da danışıpta o engin milli duygularım ve teknik malumatımla yok ille regülatörde bakır tel enjektörlerimdede özel oring olacak diyerek tatmin olamayıp) oda olmadı en azından sanal alemde enine boyuna araştırıp taraştırmayacağım doğruca sanayiye koşup höylöylöy otogazla tanışacağım ve sonrasında bunu 5ay kullandıktan sonra o kadar sorunsuzluk neticesinde arabada lpg olduğunu bile unutmayacağım hatta unutmak bir yana aylardır bugünü bekliyordum edasıyla; 5 ay kullandım bir sorun yaşamadım Allah rızası için millete de tavsiye edeyim ufukları genişlesin biraz diyerek koşa koşa forum alemlerinde dalarak konular açıp hayrına tavsiye edeceğim... Daha neler neleeeerr... En azından gel buraya kendini tanıt arkadaşlar biz yerli girişimciler olarak böyle birşey yaptık burada olan arkadaşları gelip görmeleri meraklarını gidermeleri için bekleriz olmayanlar içinde işte referanslarımız, videolarımız, resimlerimiz vatana millete hayırlı olması dileğiyle de olsun bitsin...
Not2:Yazı biraz uzun, üslubum da biraz ağır olmuş olabilir henüz öğlen yemeği yememiş olmama veriniz ama bu ağırlığa karşılık söylediklerimi gerçekleriyle yalanlayabilmeniz yada amiyane bir tabirle laflarımı yutturmanızı ümit ederek ister ve de beklerim...