dostum bu öne çıkan iki markayı defalarca tartıştık bu sitede,
her iki cihaz kaliteli ve her ikisini kulananlar memnun.
bariz farklılıklar konusunda servisteki ustaların önerileri zavoliden yana, honda motor yapısı bakımından özellikle bu son kasaların hassas motorlar olduğunu ve uyum sorunu en az olan markanın zavoli olduğu bu sitede üyelerimizin yazılarında defalarca okuduk, ben çok memnunum, enjektörleri çok ama çoook sessiz, yani arabanın kapunu açıp gece sessizliğinde dinledik fark hissedemedik desem yalan olmaz, hatta dinleyen arkadaşlara etki altında kalmasınlar diye benzin de mi lpg demi çalıştığını söyleden çalıştırdım dinlettim ve test ettirdim inanamadılar lpg olduğunu öğrenince, hatta bu denemeyi yapan 3 arkadaşım civiclerine gidip zavoli taktırdı hemen, birisi de atiker var o da söktürüp zavoli taktırtacak civicine, bizler son kullanıcıyız kardeş önemli olan uyumu, sıhhati ve ömrü, benim önceki aracımı arkadaşıma satmıştım araç 40bin km de lpg li binildi zavoli var hiç sıkıntısı olmadı adam çoook memnun, ben de zavoli takıldı çoook memnunum, sessiz, sorunsuz ve servisleri acayip ilgili, adamlara iznimde brc nin daha iyi olduğunu söyleyen bir arkadaşı ziyarete gidiceğimi ve mukayese yapmasını isteyeceğimi söyledim, 4bin km oldu lpg takılalı, hemen aracımın montajını kontrol ettiler, eksiği varmı diye detaylı bir şekilde incelediler, zaten sorunum yoktu fakat yeniden ayarlarına baktılar, çok ilgilendiler anlıyacağın, yine söylüyorum ben çook memnunum, eminim sende memnun kalırsın.