Yazılanları görünce acaba diyorum ben mi başka bir araba kullandım , konuda bahsi geçen araba es7 2005 civic değil mi yahu ?? ne 200 bu araç rahat 220 yapıyor zorlanmadan , öyle güvensizlik falan da hiç yaşamadım , hatta aldığım gazlarla 160 km üstü hızlarda olmadık yerlerden döndüm , yol tutuşu için yürüyeni çok fazla sağ sol yaparak zorlamadıktan sonra asla yoldan çıkmadı , yada 6800 devirde 90 dereceden fazla dönmek istediğimde anca o zaman yoldan çıktım yoksa normal devir ve usturublu hızlanma ile gayet dengeli bir araba , hızlanmasıda 220ye kadar çok rahat tabiki vites yükseldikçe serilik yavaşlıyor ama bir alman fransız hantanlığı yoktur ,
Acaba sürüş şekli ve araçlarının bakımları olmadığı için böyle olabilir mi ? ben aracı aldığımda 30.000 km civarında babam hep yavaş kullanmış , ne araç devirleniyor ne de 4. viteste 160 dan yukarı gidiyordu , sonra sürekli devirli kullanım , hep devir kesiciye kadar devam eden (benim arabada 6700-7800 gibiydi) devirlenmeler , araç kendine geldi , 4. viteste 180 yapmaya başladı vay be dedim ne oluyoruz

, aracı sonuna kadar zorladım , el freni çekerek dönmelere başladım , limitlerde kullandığımı söyliyebiliriz , ama bu anlattığınız araç es7 civic olamaz........
Ya be sınırlarda kullandığım için aracın nerde ne tepki verdiğini nerde ne yapılması gerektiğini anlayıp ona göre eksiklerini kendim kapattım , yada benim araçta bir farklılık vardı , lüleburgaz otobanda katılımırken yanımda oturan kardeşim abi 230 gördük demese inanmazdım gözüm yoldaydı çünkü belki gps ile ölçüm yapmak hızımız 220 ,225 çıksın ama hiçbir zaman için gitmemezlik yapmadı , bakımlarını çorluda normal bir araç gibi yaptırdık kendi sevisinde yağına dikkat ettik
ama söylediğim gibi inanın kullanmasam bu araba es7 civic değil diyicem , ve ben almandan fransızdan yada başka bir araca alışıpta hondacı olmadım , direk hondadan başladığım içinmidir nedir bilmiyorum diğer araçlar ne zevk nede yol tutuş bakımından kıvraklık , kontrol sağlıyor , hele ki ford , vw gurubu aman uzak dursun....
Aracınıza iyi bakın , benzin de pahalı ama devirli güzel kullanın , motor temizliğini , eksitmeyin , boş zamanlarınızda aracın sınırlarını ögrenmeye çalışın , ama tekrarlıyorum bu araç öyle anlatıldığı gibi bir araç değil , yahu kaç sene kullandık , bana gidipte yanlışlıkla ep3 tayyar vermediklerine göre aynı araçtan bahsediyoruz ....