Memnun değilim seçeneğini işaretleyenlerden birini tahmin edebiliyorum, başlığın açılmasına vesile olan sevgili arkadaşımızdır büyük ihtimal.

Buradaki memnuniyet ifade eden o kadar kullanıcın da karşısında acaba,
LPG'nin en iyisi de böyle diyebilecek misiniz acaba, bu nasıl bir iddiadır, bir motor öğretmeni nasıl bu kadar iddialı olabilir, ben inanmakta güçlük çekiyorum.
simit tanklarda sıralı sistem olmuyo bildiğim kadarıyla.
LPG ile ilgili kimden bu ifadeleri duydunuz bilmiyorum, ancak bu ifadelerin pek çoğu külliyen yanlış.
LPG'nin depolandığı tank ile sistemin uzaktan yakından bir alakası yoktur. Deponuz simit de olsa, silindir de olsa, küp de olsa, sıralı sistem LPG montajı yapılır.
Kokmayan LPG görmedim.
Ankara'daysanız gelin sizi gezdireyim, açık çek veriyorum. Koku var mı yok mu görürsünüz.
Maalesef LPG denilince insanların aklına TOFAŞ'taki LPG kokusu geliyor, böyle birşey kalmadı artık arkadaşlar, egzozdan dahi gaz ile alakalı bir koku gelmiyor, aracın içerisinde de en ufak gaz kokusu yok. Bu tür yorumları 1995'li yıllarda yapsalar normal derdim de, yıl olmuş 2011.
Kullanıcıların memnuniyeti ortada, sorunsuz montaja sahip tüm üyeler LPG'den gayet memnun. Birileri ısrarla LPG'ye çamur atsa da bu ülkede benzin fiyatları bu seviyede gezerken LPG kullanılmaya devam edilicektir. Tabi ki aracın orjinali daha iyidir, ancak şartlar LPG'yi gerektiriyor.