zaman zaman benzin almak gerekiyor, kışın daha hızlı iniyor benzin ibresi. ve benzinde daha uzun km yapmak zorunda kaliyoruz LPG ye geçene kadar. benzini yapılan km yide lpg de yapmis gibi dusunursek, LPG de şehir içi 172 krş/km yakiyor. benzine verdiğim parayı da katinca şehir içi 185 krş/km falan olabilir.şehir dışı ise 125 krş/km.not:yeni zamlarla hesaplanmistir.
Merhaba;2005 Model Civic LS arabamla 70 TL lik LPG ile ( Milangaz; 1,66 TL / lt) 500-510 km. şehir içi yol yapıyorum. Hesapta bir yanlışlık yok 3 sefer aynı hesabı tekrar yaptım, Prins marka sıralı sistem takılı.Dizel almaya hiç gerek yok.
bende 97 1.4 is var lpg de şehir içi 3.08 falan yakıyor deli olucam neden dir normalmidir. arabayı yakmalımıyım
Alıntı yapılan: hunace - Şubat 09, 2010, 10:18:38 ÖÖzaman zaman benzin almak gerekiyor, kışın daha hızlı iniyor benzin ibresi. ve benzinde daha uzun km yapmak zorunda kaliyoruz LPG ye geçene kadar. benzini yapılan km yide lpg de yapmis gibi dusunursek, LPG de şehir içi 172 krş/km yakiyor. benzine verdiğim parayı da katinca şehir içi 185 krş/km falan olabilir.şehir dışı ise 125 krş/km.not:yeni zamlarla hesaplanmistir.çok iyi değerler, güle güle bin demiycem, zaten büyük ihtimal öyle. ben 175 kuruşu şehir dışında yakıyorum. nasıl düşer bu yakıt bilmiyorum.
Arkadaşlar aracım 2001 1.6 İES otomatik KME marka sıralı sistem LPG var km de 210 Kr yakıt tüketimi var normalmidir acaba. Değil ise normali nelerdir.
Arkadaslar 2 gun once zavollı sıralı sıstem LPG taktırdım civic si me 55 km ye sehır ıcı 10 tl yaktı lpgnın lıtresı 2,04 kurus bence cok guzel bır sonuc sızce???
Alıntı yapılan: delimanyak - Şubat 18, 2010, 05:17:39 ÖSArkadaslar 2 gun once zavollı sıralı sıstem LPG taktırdım civic si me 55 km ye sehır ıcı 10 tl yaktı lpgnın lıtresı 2,04 kurus bence cok guzel bır sonuc sızce???beni iyice heveslendirdiniz bu lpg olayınayoğun ve karmaşık duygular içerisindeyim bu konuda
ustayı aradım görüştük
merak ettiğim konuları sordum, pipo yöntemini falan, kendisi de açıkladı, yani aklıma yattı anlattıkları.