Aracım 2001 model 1.6ies ( eski kasa ) LPG taktrmayı düşünüyorum... EKOGAS diye bir marka var montaj fiyatları da çok uygun.. şuan benzinle ortalama şehir içi 0.43krş yakıyor ve canıma yettii... ne yaparım nasıl yaparım fikirleriniz benm için önemli eğer yardımcı olursanz sewinirim... şimdiden teşekkürler
Alıntı yapılan: oldwolf - Mart 15, 2010, 03:46:37 ÖSAracım 2001 model 1.6ies ( eski kasa ) LPG taktrmayı düşünüyorum... EKOGAS diye bir marka var montaj fiyatları da çok uygun.. şuan benzinle ortalama şehir içi 0.43krş yakıyor ve canıma yettii... ne yaparım nasıl yaparım fikirleriniz benm için önemli eğer yardımcı olursanz sewinirim... şimdiden teşekkürlerarkadaşım bende aynı aracın otomatiği var. yaklaşım 3 ay önce mimgas diye bir marka taktırdım belki duymuşsunuzdur. bugüne kadar sorun yaşamadım çok şükür. performans da iyi. tavsiye edebilirim. fiyatı da 900-1000 tl civarı. yakıta gelince şu anda uzun yolda 0.180 lira, şehiriçinde ise 0.225 lira yakıyor. biraz fazla ama abartılı değil. umarım yardımcı olmuşumdur.
arkadaşlar 94 honda civic karbüratörlü aracıma brc marka lpg sistemi taktırdım(19 aralık 2009)ya 25 litre gaz ile ancak 175 km gidebiliyorum.sürekli şehiriçi.2km git dur,1km git dur.bu kadar kısa yani.benzinde 10.5 lt yakıyordu,şimdi ise 14 litre lpg tüketiyor.ban fazla gibi geliyor?ne dersiniz?