Honda Vtec 2 2005 Model LS aldık ilk honda deneyimimiz ve çok memnun kaldık neden daha önce honda tercih etmedik diye düşünmedikde değil Sonunda renaulttan kurtulduk Hondaya geçiş yaptık Allah nasip edersede bundan sonra alıcağımız araç honda olucaktır . Önce 50 TL'lik sonra Bir 50'tl lik benzin aldıkdan sonra Lpg dönüşüm işini araştırmaya başladık Kullanıcağımız için benzine fazla masraf yapmadan Lpg'ye geçmeyi düşündük Araştırmalarımız başladı öncelikle bize yakın olan hemde hakkında olumlu şeyler duyduğum Hondası olan arkadaşım orda taktırmış ve performansında fark olmadığı söyledi Bende Şirinevler Kerem otogaz'a gittim Muharrem ustayla konuştuk sohbet ettik Honda konusunda deneyimli 300-400 Hondaya montaj yaptığını belirtti Performans kaybının olmuycağından bahsetti ve aracı bıraktım Sabah 8 gibi bıraktım Atiker 990 TL'lik sistemin uygun olucağını ve diğer hondalarada bundan taktığını söyledi yoksa landirenzo deseydi ondan taktırıcaktım , Akşam 5'de aldım aracı Lpg'li olduğunu sadece gaz alırken anladım gerçekten geçişleri vs hissedilmiyor Performans konusunda çok memnunum benzinede alıp denedim aynı şekilde uzuyor hiç bir fark yok 3-4 viteslerde alt devirlerden hızlı toparlıyor çok memnun kaldım Şuan 27-30 krş arası yakıyor kış şartlarıda malum Araç hiç bir şekilde üst devirlerde benzine geçme yapmıyor. Bunu niye yazdın derseniz İnternette fazla vakit geçiriyorum Lpg taktırıp memnun kalmıyan aracını satacak duruma gelen bir çok kişi var sebepleri en başta kötü montaj Burdan Lpg taktırıcak arkadaşlara eğer yakınsa şirinevler kerem otogaza uğrayın ilgi alaka çok iyi 1-2 sefer yanına uğradım kaçak kontrolü yapıldı gittiğimdede montaj yerinde araç vardı boş günü yok heralde

Eğer başka bölgede oturuyorsanız internetten'de araştırın O bölgedeki en iyi ustayı bulmaya çalışın
Özet geçersek, Ben çok memnunum başkalarıda memnun olsun isterim Bu arada unuttum Arıza ışığım kesinlikle yanmadı