Arkadaşlar son iki depodur aracımın eskiye nazaran fazla lpg tükettiğini fark ettim tabii bunda çevresel şartlar (yoğun trafik,full ş.içi kullanım,havaların soğuması) etkilidir diyede düşünüyorum bu arada daha önceleri 7.6/100km yazan TRIP A değerim şu an aracımda 8.0/100km olarak görünüyor.Benim sizlere danışmak istediğim konu şu aracım Ankarada 14400kmde iken Prins VSI-2 Valve care süpap yağlama sistemli LPG dönüşümü yaptırdım,sonrasında yaklaşık 5 aydır görev nedeniyle geldiğim Batman ilinde bulunmaktayım ve son iki depo verilerim şu şekilde (aracımda 56lt Step marka simit tank mevcut)
Aracım 2011 Honda civic premium M/T
50 litre opet aygaz lpg full ş.içi 400km
50 litre Bp LPG full ş.içi 420km
Araç ortalama kullanılmıştır (yani 2500,3000 devirde vites büyütülmüş hepi topu 2-3 kere 6000 devirde hızlanma yapılmıştır.)
(Not:burayı bilmeyen arkadaşlar için ek bilgi olarak Batman trafiğinin son dönemler bilhassa yol çalışmalarından kapatılan yollar sıkışan trafik ve bol bol trafik ışıklarında dur kalk lar olan bir güzergah oluşturduğunu belirteyim,yani istanbul trafiğiyle katılımır 4 yıl istanbulda kalmış biri olaraktan gönül rahatlığıyla söyleyebilirim

)
Neyse biraz uzattım ancak son günler oldukça kafamı kurcalayan bir konu kusuruma bakmayın geleyim sadede diyeceğim şu ki arkadaşlar benim aracım şu an 28800km de yakında 30000 bakımı için diyarbakır Durmaz honda bayiine gitmeyi düşünüyorum sizce aracımın fazla yakması sübap ayarı istediğinden olabilirmi? (bkz:honda LPG taktığı araçlarına her 10000km de sübap ayarı yapılacagını söylüyor.)