sürekli ölçüm yapıyorum. en son ki yani dün ki ölçümü yazıyım. lpg yi ve benzini 4-5 gün önce tamamiyle fulledim. geçen sürede dün gece ışık yanıp sönmeye başladı. üstüne biraz daha gittim her zaman aldığım yerden uzaktaydım neyse geldim istasyona. lpg fulledim 101 tl aldı. benzine geçtim 6 da attı 9 a kadar devam ettirdi 110 düz olsun diye. yani 110 tl totalde almış oldum. km sayacımda 285 yazıyordu. yaptığım km tamamiyle şehir içi trafiğe çok denk geldim avrupaya filan geçildi. hele dün akşam 160 170 sahilde gördüm. bi arkadaşla pendik bostancı kapıştık

dönüşte e-5 den 216 ya kadar çıktı hızım. zaten bu depoda amacım kullanılabildiği kadar yüksek devirde ve abarth egzoz açık kullandım ne kadar yakcak diye merak edip. yani başka deyişle 110 / 285 = 0,385 krş. işyerime gelip giderken hep otomatik aracı S modda 1-2 vites kullandım 6-7 bin devir vurdum. sadece yakıt basınca kaç çıkıcak diye. basıp basmama ile benzin tüketiminde fark olmuyor bir depo lpg taş çatlasa 2-2.5 lt benzin yiyor. ayrıca konu açan arkadaşın cevabı ise bi önceki seferde full basma ile 109 km yol gidip şehir içi benzin fulledim 61 tl aldı. 61tl / 109km = 0,56krş. orana bakarsak lpg nin tam bana %45 ekonomisi var.